Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Turniej 5V5 EUNE!

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak mam napisac do kogos na lolu skoro nie ma nawet nickow podanych tylko z 4um. I jak mam wiedziec ze komus odpowiada kontakt przez 4um.

Opublikowano

Instrukcja obsługi:

Znajdź topic o zapisach do losowych drużyn

Kliknij na nazwę tego topicu

Szukaj swoich teammatów! :)

gl&hf

Opublikowano

Jestem pierwszy raz na tym forum i sory ale nie wiem gdzie mam znalezc to wszystko w dziale league of legends nic nie widze. Jeszcze wczoraj wszystko tu bylo jesli moge cie prosic i wiesz gdzie to sie znajduje to prosilbym cie o zlinkowanie tego. Z gory dzieki :)

Opublikowano

Kiedy rozpoczną się 1 mecze?

GL & HF

Drużyna m napisałem do was na pw.

Mecze losowych rozpoczna sie we wtorek, chyba ze jest mecz premade vs premade to mozna wczesniej ale jak ktos bedzie chcial.

sstwc.jpg

Opublikowano

Ryze nie, reszta jak najbardziej dozwolona.

hahaha

co

hahahaha

ja pierdole

CO ZA IDIOCI NIE MOŻNA GRAĆ RYZEM. JAK KOMUŚ NIE PASUJE TO ŻE KTOŚ MOŻE I NAWET MA BOTA, TO NIECH ZBANUJE RYZE.

nie ma czegoś takiego jak darmowy ban ja pierdole. ustalony z góry. co to za debilizm? po to jest 6 banów żeby banować tego przeciwko komu się nie chce grać. a nie.. administracja OP

Opublikowano

W regulaminie bylo min. 30 lvl

Zapytałem CO MAM ZROBIĆ, a nie pytam o regulamin który znam..., proszę jakiegoś moda o odp co mamy zrobić, pisać prośbe o zmiane czy coś?

Opublikowano

Zapytałem CO MAM ZROBIĆ, a nie pytam o regulamin który znam..., proszę jakiegoś moda o odp co mamy zrobić, pisać prośbe o zmiane czy coś?

Tzn napisze tak, dajcie mi jego nick tutaj, tzn napiszcie. Jak wam nie pasuje to moge dac rezerwowego na zmiane, a jak moze zostac to niech zostanie. 25lv moze dobrze grac, moze to tez byc jego drugie konto, takze.

sstwc.jpg

Opublikowano

Tzn napisze tak, dajcie mi jego nick tutaj, tzn napiszcie. Jak wam nie pasuje to moge dac rezerwowego na zmiane, a jak moze zostac to niech zostanie. 25lv moze dobrze grac, moze to tez byc jego drugie konto, takze.

Nie ważne jak gra 25lvl, liczy się to że w starciu 1v1 ma dużo trudniej, jako że nie ma run...

Równy grając na równego, nie wygra nie mając run gdy przeciwnik je ma...

Jak przydzielaliście graczy do grup, tak trudno było sprawdzić każdego na lolkingu?

Jako twórcy zasad powinniście ich pilnować...

Netrodal, sam sprawdzałem 70 graczy, zajeło mi to 25min. Więc jakoś strasznie trudne to nie jest. Najgorzej z tymi nickami, gdzie ludzie podawali sobie litery z innych alfabetów (francuskiego i niemieckiego).

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...