Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Turniej 5V5 EUNE!

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego wymagany jest 30 lvl ?;x

Obawiacie się smurfów bez run ? :)

żeby nie było że team będzie miał 30lvl'e same a inne nie tak sądze

a co ma smurf lol

rarafag

nlr

brony on

Opublikowano

Tylko jeśli ktoś chce grać bez 30 lvl to chyba na własną odpowiedzialność i wierzy w swoje umiejętności idąc na walkę z lepszymi pod względem masterek, run itp.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Farex i Selex wykluczeni... Perfecto, chociaż i tak z chęcią skopałbym dupę obu.

Najchętniej jednak zobaczyłbym w turnieju drużynę kierzka, najprawdopodobniej po przegranej znowu zwaliły na 'lagi kompa'.

Btw, diamond szuka drużyny, najchętniej poszukuję do teamu niemców.

Opublikowano
Panuje tutaj również czarna lista graczy, ustalona przez moderatorów:

- SeleX1337

- Adolf Hipster

- Farex

BEKA xD ciekawe czemu, boicie się że was rozwalę?

Farex i Selex wykluczeni... Perfecto, chociaż i tak z chęcią skopałbym dupę obu.

Najchętniej jednak zobaczyłbym w turnieju drużynę kierzka, najprawdopodobniej po przegranej znowu zwaliły na 'lagi kompa'.

Btw, diamond szuka drużyny, najchętniej poszukuję do teamu niemców.

Skopać to ja ci mogę ryj śmieciu.

Opublikowano

Panuje tutaj również czarna lista graczy, ustalona przez moderatorów:

- SeleX1337

- Adolf Hipster

- Farex

BEKA xD ciekawe czemu, boicie się że was rozwalę?

Skopać to ja ci mogę ryj śmieciu.

Tak Farex, boimy się VIP BoL'a, przykro mi, zostałeś wykluczony. Tak zadecydowali modzi.

Co wy gadacie? Żeby brac udział musicie mieć 30lv na EUNE

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Informacja! Po rozmowie z administracją h2w, może uda mi się dla was użytkownicy ufundować solidne RP dla każdego z teamu (mówimy o zwycięzcach/ top3) oraz streamowanie ważniejszych gier!

Zapraszamy więc do udziału! Czekam za odpowiedzią do dziś wieczora!

Opublikowano

A jak wygram ten turniej na EUNE to załatwicie mi kod na RP dla Rosji? xD

Nie wiem na jakiej zasadzie funcjonują te kody na RP

Opublikowano

Zapisy są znowu tylko dla losowanych teamów, co jeżeli ktoś chce się wpisać całym teamem?

Powinny być 2 wzory zapisów (indywidualne i premade (jak ktoś ma premade 5 na chuj ma grać randomowo)).

League of Legends

Opublikowano

Właśnie bo kurde ludzie już zbierali osoby do 5v5 a teraz akurat mają być losowane? wczesniej się nie dało? Niech teraz będzie to i to

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

I jeszcze jedno pytanko, jakby powróciła możliwość premade 5.

Nie wystarczy konto na forum 1 osoby? Tzn. "zakładającej team". Głównie chodzi o to że nie każdemu ranga się przyda, co prawda założyć konto to 2min, ale nie każdemu to konto będzie potrzebne;] Może po prostu rangi nie dostaną te osoby bez kont na forum.

Tak czy inaczej ważniejsza jest odpowiedź na temat przywrócenia premade 5, jak ktoś ma taki premade to jednak lepiej nim grać.

League of Legends

Opublikowano

Moim zdaniem to nie byłoby dobre (premade 5) bo te osoby mogły już grać ze sobą wiele razy i są zgrani a ci nowi którym dobierze teammatów nie będą mieli zgrania przez to że mało ze sobą grali.

Opublikowano

Ale wcześniej już było że premade 5 granie. Dopiero potem zostało to zmienione.

Akurat myślałem nad tym, że jeżeli jedni nie mają teamu i chca sobie poszukać losowego do turnieju, to się wpiszą. Ci co mają team, coś takiego jest dla nich bezsensowne (wpisywanie się pojedyńczo) i wątpię by wzieli udział w turnieju, co znowu zmniejszy liczbę graczy;]

Ci co nie mają teamu, owszem będą mieli trudniej, ale to chyba już nie wina administracji że takowego nie macie, a po prostu chcecie wsobie znaleźć dopiero podczas tworzenia turnieju. Inni mają taki team i nie chcą grać z losowymi graczami, w momencie gdy mogli by sobie zagrać w teamie.

League of Legends

Opublikowano

Obecnie jest tak, że każdy będzie miał losowy team, pozdrawiam :)

Opublikowano

Myślałem że zmiana ta wprowadzi tyle, że jeżeli chce ktoś na prawdę grać, a nie ma własnego teamu to zapisze się i mu go przydzielą.

Czyli turniej typowo premade 5v5 zamienił się w taki pod osoby bez włansych teamów. Szkoda;/

League of Legends

Opublikowano

jeszcze raz napisze, w poprzednim roku bylo jeszcze gorzej poniewaz kazdy uczestnik musial miec konto z minimalna liczba postow 80
w tym roku nie ma takich wymogow a wy od razu sadzicie ze nie bedzie ludzi
poza tym po pierwszym dniu od ogloszenia stwierdzieliscie ze nikt sie nie zapisze beka przeciez po cos daliscie te 10 dni na zapisy pozdro 600

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale najbardziej rozśmieszyło mnie to, że nie można zgłaszać całych teamów. Nie dość, że macie dodatkowo pracy, to jeszcze dam sobie rękę uciąć, że przynajmniej 20% z tych osób zgłoszonych oleje to, i nie będzie się stawiało na wyznaczonych terminach, zwyczajnie to oleje. Jeżeli ktoś chce wziąć udział w turnieju, a nie ma teamu? Proszę bardzo, niech zgłosi się na forum i szuka. Co prawda rozmawiałem o tym z Vanoshem, obecnie czekam na odpowiedź i mam nadzieję, że zrobicie coś z Tym ...

43443762229415131449.jpg

Opublikowano

Właśnie, najgorsze będzie to że jak będzie mecz i ktoś się nie zjawi? oleje sprawe. By dać 1/2 rezerwowych 7/6 członków w składzie? ale nie bo będzie bójka o miejscce. kurde nooo

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...