Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Turniej 5V5 EUNE!

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może wkońcu uzupełnicie tabelke ? ...

Nie zapisała się? Uhm.., moment

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up@

AHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA ROZJEBALES MNIE! xD

top@ Prosze nie warnować, usuńcie ten post. :3

top2@ Vanisz już wstawił screena jak wygraliśmy, wiec nie tłumaczcie się.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Turniej możecie uznać za zakończony, wygrała drużyna wanosza.

aha? czemu tak uwazasz ?

Korupcje, korupcje wszędzie :D

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Co z tym turniejem? Niby bierzecie się do czegoś a teraz cisza... żadnych info.... określcie się czy kończycie to ( jak tak to byle szybko ;s) czy nie

Opublikowano

Co z tym turniejem? Niby bierzecie się do czegoś a teraz cisza... żadnych info.... określcie się czy kończycie to ( jak tak to byle szybko ;s) czy nie

Nic, jak widać nikomu nie chce się ruszyć i go ukończyć. Pewnie musicie jeszcze trochę poczekać.
Opublikowano

Tak to jest jak organizacja, czy sam kontakt jest nie możliwy.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

To zróbcie tabele, że każdy z uczestników ma się potwierdzić swoją obecność, jeżeli tego nie zrobi team zostaje usunięty z tabeli i po prostu walkower dla drugiej drużyny. Bo ile to można czekać, wymyślcie coś kurwa... Takie z Was mody, że kurwa nie potraficie ruszyć dupy, że coś ogarnąć.

Jak Ci kumpel hajs lezy, ma oddać dziś... a zmienia termin przez miesiąc, nie wkurwisz się? Kurwa ogarnijcie ten pierdolony turniej i do roboty.

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

Zjebane turnieje kurwa.. kto to widział taką organizacje z dupy kurwa...Mecze miały być co niedziele, zero odzewu od modów nic kurwa wielkie NIC. PO CHUJ TO ORGANIZUJECIE, ANGAŻUJECIE LUDZI i kurwa taki chuj bo nie potraficie nawet tabelki zatwierdzić. Pozdrawiam organizatorów i czekam na warny za pisanie prawdy na forum ..

Opublikowano

Albo bierzecie się za ten turniej, albo po prostu go unieważjnjcie. ILE TO KURWA MOŻNA CZEKAC?!

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

Albo bierzecie się za ten turniej, albo po prostu go unieważjnjcie. ILE TO KURWA MOŻNA CZEKAC?!

Agresywne slowa :).

Napisze krotko, kazda druzyna ma ogarnac czy ma kontakt z kazdym czlonkiem swojej druzyny. Macie na to 2dni, a dokladniej czas do 16.10.2013. Druga sprawa jest taka ze to ja narzucam wam terminy, koniec z pierdoleniem sie bo to juz nie jest zabawne. A po trzecie najprawdopodobniej bedzie zmiana jezeli chodzi o organizacje turnieju bo ja wiecznie czekac nie bede az pewna osoba znajdzie motywacje. To na tyle. Pisac do mnie pw na forum. Aha i jeszcze jedno, pod koniec pazdziernika mam szpital wiec bedzie przerwa w meczach na 3-4dni .

Pozdrawiam.

sstwc.jpg

Opublikowano

Agresywne slowa :).

Napisze krotko, kazda druzyna ma ogarnac czy ma kontakt z kazdym czlonkiem swojej druzyny. Macie na to 2dni, a dokladniej czas do 16.10.2013. Druga sprawa jest taka ze to ja narzucam wam terminy, koniec z pierdoleniem sie bo to juz nie jest zabawne. A po trzecie najprawdopodobniej bedzie zmiana jezeli chodzi o organizacje turnieju bo ja wiecznie czekac nie bede az pewna osoba znajdzie motywacje. To na tyle. Pisac do mnie pw na forum. Aha i jeszcze jedno, pod koniec pazdziernika mam szpital wiec bedzie przerwa w meczach na 3-4dni .

Pozdrawiam.

o widze ze dobrze ze napisalem wlasnie do ciebie w sprawie turnieju

spiske dam za dzien kto aktywny kto nie

Opublikowano

tbh to zrobienie turnieju w ktorym pieciu random ludzi ma sie zebrac w kupe mijal sie z celem od poczatku ale ok

nie wiem czego oczekiwaliscie, jesli chcecie chociaz krzty dyscypliny zapraszam na gople :):):):P:P:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...