Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Turniej 5V5 EUNE!

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież nigdy nie dogodzi się wszystkim. Trzeba wybierać mniejsze zło. A randomowe teamy są chyba najmniejszym złem i będą pasować największej liczbie użytkowników.

To nie jest turniej dla waszych wypasionych drużyn, tylko dla ludzi którzy chcą sobie spokojnie pograć coś nowego/innego.

Najlepiej jest zrobić kilkanaście losowych drużyn i ze 4-5 osób, które będą ogólnymi rezerwowymi. Czyli mogą dołączyć do dowolnej drużyny, w której jedna z osób się nie stawi. Tyle, że mogą dołączyć tylko podczas pierwszego meczu.

Bóg to twoje sumienie

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Informacja! Po rozmowie z administracją h2w, może uda mi się dla was użytkownicy ufundować solidne RP dla każdego z teamu (mówimy o zwycięzcach/ top3) oraz streamowanie ważniejszych gier!

Zapraszamy więc do udziału! Czekam za odpowiedzią do dziś wieczora!

Jak stoimy z tą informacją? H2w ufundują trochę rp dla pierwszych miejsc w ramach nagrody, czy nadal nic jeszcze nie wiadomo na ten temat?

League of Legends

Opublikowano

Jak stoimy z tą informacją? H2w ufundują trochę rp dla pierwszych miejsc w ramach nagrody?

Nie dałem informacji, czekam na odpowiedź admina

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie długo informacje oraz reklama pojawi się na stronie oraz FB how2win - liczymy na większą popularność, pozdrawiam

Opublikowano

Tak w ogole to kiedy start?

Jak będą teamy.

Opublikowano

Wreszcie jakiś fajny konkurs :D Szkoda tylko, że nie ma idealnego czasu na zrobienie go. Z jednej strony szkoła = nauka, czyli mało czasu na grę, treningi, a gdyby zrobić go w wakacje to połowy osób by nie było, bo a to jeden by wyjechał, drugi by złamał nogę, a trzeci by zaspał ( tak, można zaspać nawet o 16 ).

Fajnie że PRAWDOPODOBNIE będą nagrody, czyli jest co się starać.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Wreszcie jakiś fajny konkurs :D Szkoda tylko, że nie ma idealnego czasu na zrobienie go. Z jednej strony szkoła = nauka, czyli mało czasu na grę, treningi, a gdyby zrobić go w wakacje to połowy osób by nie było, bo a to jeden by wyjechał, drugi by złamał nogę, a trzeci by zaspał ( tak, można zaspać nawet o 16 ).

Fajnie że PRAWDOPODOBNIE będą nagrody, czyli jest co się starać.

We wrzesniu nie ma nauki tylko powtorka z poprzedniej klasy i kupowanie ksiazek przez pierwsze 2tygodnie. Bynajmniej jest tak u mnie.

sstwc.jpg

Opublikowano

1. Mogą być osoby z poza MPC? Czy koniecznie tylko osoby z MPC.

2. Mogę się zapisać do losowania 100 osób nawet jak mam team?

PS. Odpowie ktoś na moje wcześniejsze pytanie? :)

E6c9g1v.gif

Opublikowano

1. Mogą być osoby z poza MPC? Czy koniecznie tylko osoby z MPC.

2. Mogę się zapisać do losowania 100 osób nawet jak mam team?

PS. Odpowie ktoś na moje wcześniejsze pytanie? :)

1.

1. Osoby biorące udział w turnieju muszą mieć konto na MPCForum

2.

2. Nie można zgłaszać się w dwóch drużynach.

Opublikowano

beda jeszcze zapisy?

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

beda jeszcze zapisy?

Na losowanie nie. Full.

Opublikowano

Hmm sędziowie biorą udział w turnieju to ciekawe czy nie będzie tak że team w którym jest sędzia przegrał a i tak przechodzi dalej a team który wygrał odpada :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...