Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS.pl [Dedyk] [Medium]

�Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

jxv1.png

home1.png

home3.png

1231zxc23123.png

start.png

handl.png

gowm.png

sb.png

preska.png

psaek.png

2reka.png

psaek.png

if1e.png

psaek.png

ninn.png

psaek.png

69uf.png

psaek.png

qhps.png

psaek.png

szana.png

sbb.png

wojo.png

psaek.png

nin.png

psaek.png

ca.png

psaek.png

sz.png

uyzd.png

caac.png

abs.png

ex.png

100.png

psaek.png

m.png

psaek.png

cucm.png

psaek.png

180.png

nowosci.png

przyci.png

zca.png

teee.png

za.png

pasekd.png

caa261d.png

psaek.png

as11.png

psaek.png

cq.png

psaek.png

kata.png

w87w.png

qteamuyzd.png

Skile

Skile dostajemy na 5 lvl po wybraniu profesji postaci.

Pety

Na 75 poziomie u Stajennego otrzymujemy questa w, którym mamy możliwość zdobycie peta.

Celem questa jest zabicie 2500 potworów. Po wykonaniu misji otrzymujemy losowego peta.

Handel Postacią

U handlarki różności możemy zakupić "Magiczne pudełko", dające możliwość zamknięcia w nim duszy naszej postaci.

Kiedy zamkniemy już naszą postać, mamy możliwość sprzedania Magicznego pudełka.

Handel Rangą

W grze jest możliwość handlu rangą. Polega ona na wystawieniu danej ilości punktów rangi za yang dla innego gracza.

Bank

Jest na serwerze rozbudowany system bankowy, który znajdziecie u nowego npc w m1.

Ma on wiele możliwość ale o tym przekonacie się już w grze.

System osiągnięć

Punkty osiągnięć zdobywamy poprzez zabijanie boss'ów, wbijanie lvl oraz wiele innych wyzwań.

Następnie nasze punkty osiągnięć możemy wymienić na różne ciekawe nagrody np. pierścień doświadczeń.

teamuyzd.png

[HA]KeySo

[GA]Gruby

[GM]Vis

[GM]Multitabs

[GM]ReVeng

Sygnatury Dla Graczy .

Wklejając Sygnaturę Pomagasz w Rozwoju Serwera .

mpcc.png

mpc3.png

mpc.png

SS Weryfikacyjny 1

spoiler1.png

SS Weryfikacyjne 2

spoiler2.png

Generator

gpmt2-Procesor.png

Intel Core 4x3.4 GHz
gpmt2-Pamiec%20Ram.png
24 Gb
gpmt2-Lacze.png
1 Gbs
gpmt2-Strona%20Glowna.png
www.cavis.pl
gpmt2-Rejestracja.png
www.cavis.pl/register.php
gpmt2-Item%20Shop.png
www.cavis.pl/itemshop.php
gpmt2-Client.png
www.cavis.pl/download.php
gpmt2-Latka.png
Nie ma
gpmt2-Skan%20Latki.png
Nie ma
gpmt2-Na%20Start.png
7kxf.png
gpmt2-Handlarze.png
68ck.png
gpmt2-Bony.png
STANDARDOWE Z PL
gpmt2-Ulepszacze.png
jak w prezentacji
gpmt2-Exp.png
x 700
gpmt2-Drop.png
x 300
gpmt2-Yang.png
x k-50
gpmt2-Administracja.png
gpmt2-Od%20autora.png

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zapraszam na serwer teraz jakos off jest ale bardzo fajnie sie gra wreszcie napisali ze serw jest medium bo pod is -_- jak wydasz na serw kase to masz easy bo masz iles tam albo 150% albo 200 % lepsze zdobywanie dośw ... a gracze normalni 100% ... wiec kupujesz w is masz szybko exp.. i wgl oni szaleja co chwile truciaki za sm .. tylko to czasami w sklepie mozesz kupic za 2,2kk lub ja kupilem za 1kk picem..

Opublikowano

zapraszam na serwer teraz jakos off jest ale bardzo fajnie sie gra wreszcie napisali ze serw jest medium bo pod is -_- jak wydasz na serw kase to masz easy bo masz iles tam albo 150% albo 200 % lepsze zdobywanie dośw ... a gracze normalni 100% ... wiec kupujesz w is masz szybko exp.. i wgl oni szaleja co chwile truciaki za sm .. tylko to czasami w sklepie mozesz kupic za 2,2kk lub ja kupilem za 1kk picem..

Teraz jest off co ty piszesz ?. Serwer jest caly czas online tylko musisz zaktualizować klienta na stronie serwera (Cavis.pl) Masz informacje i link do pobrania.

Opublikowano

Ile osób online?

W Ile wbiję 100 level?

Ciężko o eq?

Są wojny gildii?

Administracja pomaga czy olewa?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Ile osób online?

W Ile wbiję 100 level?

Ciężko o eq?

Są wojny gildii?

Administracja pomaga czy olewa?

400-500+

30 min ? ;D

nie :)

to nowy serwer :)

pomaga :)

Opublikowano

Tak Gruby ty napewno pomagasz , bajkospisarz z Ciebie swietny , Multitabs pomaga , ty napewno nie.

Opublikowano

Tak Gruby ty napewno pomagasz , bajkospisarz z Ciebie swietny , Multitabs pomaga , ty napewno nie.

Okej rozumiem Twój ból bo dostałeś bana za WH na dwie postacie ale trzeba wziąć się w garść i odpuść :)

Opublikowano

Sygnatury Dla Graczy .

Wklejając Sygnaturę Pomagasz w Rozwoju Serwerowi .

Kto to pisał?? Chyba powinno być "Wklejając Sygnaturę Pomagasz w Rozwoju Serwera".

Na serwerze dzieją się cuda, dlatego, też nie zagram. Pliki serwerowe nie są złe, lecz administracja jest koszmarna.

Prezentacja serwera jest troszeczkę oczojebna, ale zależy, kto co lubi.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Okej rozumiem Twój ból bo dostałeś bana za WH na dwie postacie ale trzeba wziąć się w garść i odpuść :)

Typie skoncz te bajki , dziwne ze mnie nie sprawdziles na 2 postaci, nie masz zadnych dowodow na WH ani na to ze postac sie krecila + zaden Admin tego nie potwerdzi inny bo to twoja bajeczki , takze nic nie mowiles jak bylismy na TS"ie, o ile pamietam dostalem ban za Exp Bota , ktory niby sam mi lurowal , sam obracal postacia i sam uzywal spacji no nie Gruby? Bana dostalem za za Exp Bota , a jak chcialem sie odwolac i gadalem z Multitabsem jak braklo Ci argumentow zebym nie dostal UB ,wymysliles sobie WH, no tak kto mi da Unbana jak nikogo nie bylo a Gruby super pro elo Admin wymyslil sobie WH. Dziwne ze dopiero od teraz macie nagrywac ludzi na WH itp. Daj sobie spokoj typie bo jest to zenujace co wymyslasz , na 1 koncie mialem WH. Ale takich bajek jakie Ty wymyslasz gdy Ci brakuje argumentow to szkoda gadac.

Gdzie te twoje 400-500+ online? Jak licznik podkrecisz? 3 dni juz licznik stoi na max 320 osob. Gdybym jeszcze chcial grac nagralbym Ci filmik LIVE z mojego niby exp bota ale po co grac na serwerze gdzie jest taki bajkospisarz?

PS. Tak myszka bezprzewodowa + spacja to moj exp bot , w dodatku gruby wymyslil ze postac cie krecila , ciekawe ze nie ma na to dowodow + nikt inny tego nie widzial , a jak sprawdzalem po bania na innym koncie postac stala w miejscu , PRZYPADEK?

Opublikowano

Serwer wydaję się ciekawy, lecz wbudowany BS raźi w oczy i aż się pobierać nie chce jak się pomyśli że dzieci latają w um 27... czy tam 60śr...

Asus M2V-MX

AMD Athlon 64x2 4800+ AM2

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Gigabyte 8400GS 512mb Full HD

Opublikowano

Typie skoncz te bajki , dziwne ze mnie nie sprawdziles na 2 postaci, nie masz zadnych dowodow na WH ani na to ze postac sie krecila + zaden Admin tego nie potwerdzi inny bo to twoja bajeczki , takze nic nie mowiles jak bylismy na TS"ie, o ile pamietam dostalem ban za Exp Bota , ktory niby sam mi lurowal , sam obracal postacia i sam uzywal spacji no nie Gruby? Bana dostalem za za Exp Bota , a jak chcialem sie odwolac i gadalem z Multitabsem jak braklo Ci argumentow zebym nie dostal UB ,wymysliles sobie WH, no tak kto mi da Unbana jak nikogo nie bylo a Gruby super pro elo Admin wymyslil sobie WH. Dziwne ze dopiero od teraz macie nagrywac ludzi na WH itp. Daj sobie spokoj typie bo jest to zenujace co wymyslasz , na 1 koncie mialem WH. Ale takich bajek jakie Ty wymyslasz gdy Ci brakuje argumentow to szkoda gadac.

Gdzie te twoje 400-500+ online? Jak licznik podkrecisz? 3 dni juz licznik stoi na max 320 osob. Gdybym jeszcze chcial grac nagralbym Ci filmik LIVE z mojego niby exp bota ale po co grac na serwerze gdzie jest taki bajkospisarz?

PS. Tak myszka bezprzewodowa + spacja to moj exp bot , w dodatku gruby wymyslil ze postac cie krecila , ciekawe ze nie ma na to dowodow + nikt inny tego nie widzial , a jak sprawdzalem po bania na innym koncie postac stala w miejscu , PRZYPADEK?

Żałosne jest Twoje tłumaczenie o jakimś exp bocie czy czymś tam bo nie było takiej sytuacji a co do licznika to gdybyś był sprytny to licznik od 3 dni stał ponieważ na starej maszynie nie odświeżał się cron i licznik nie był podkręcany tylko stał w miejscu .Myszka bezprzewodową się obracałeś postacią w miejscu? a może to spacja robiła ?

Serwer wydaję się ciekawy, lecz wbudowany BS raźi w oczy i aż się pobierać nie chce jak się pomyśli że dzieci latają w um 27... czy tam 60śr...

chyba max widziałem 54śr a po co robić broń z um ? rozumiem śr do expa ale um ? ;P / bronie na wyższe lvle robi się z broni 65.

Opublikowano

UM do pvp :D Nie powiesz mi że to serwer EXP i w ogóle nie ma pvp :D

Asus M2V-MX

AMD Athlon 64x2 4800+ AM2

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Gigabyte 8400GS 512mb Full HD

Opublikowano

Żałosne jest Twoje tłumaczenie o jakimś exp bocie czy czymś tam bo nie było takiej sytuacji a co do licznika to gdybyś był sprytny to licznik od 3 dni stał ponieważ na starej maszynie nie odświeżał się cron i licznik nie był podkręcany tylko stał w miejscu .Myszka bezprzewodową się obracałeś postacią w miejscu? a może to spacja robiła ?

chyba max widziałem 54śr a po co robić broń z um ? rozumiem śr do expa ale um ? ;P / bronie na wyższe lvle robi się z broni 65.

Zalosne to sa twoje bajeczki , nikt nie potwierdzi i postac sie nie obracala , a Ty nie masz dowodu, smuteczek, ze twoja IQ wynosi 30?

Dziwne ze nadal wracasz do expa bota a ja mialem WH ;/ Na co tez nie masz dowodu , ani nie bylem sprawdzany w m1 jak wczesniej , kurcze no smuteg i bol. ;/

UP

Bronie 75 sa do expa , bronie epickie = bronie 65 czyli kazdy lata z ta sama bronia perfect ahahahaha.

Zalosne jest moje tlumaczenie o exp bocie , jak za to dostalem bana i to napisales na czacie. XDD

Stary co Ty jeszcze wymyslisz? Na ts'ie mnie o to wszystko wypytywales , mowiles ze to pewnie jakis exp bot w pythonie.

Hahahaha poprostu nie moge , teraz nagle nie bylo zadnego Exp Bota o ktorym gadales i dyskutowales na ts'ie 20 minut a potem mnie zbanowales hahahaahah/

Opublikowano

Zalosne to sa twoje bajeczki , nikt nie potwierdzi i postac sie nie obracala , a Ty nie masz dowodu, smuteczek, ze twoja IQ wynosi 30?

Dziwne ze nadal wracasz do expa bota a ja mialem WH ;/ Na co tez nie masz dowodu , ani nie bylem sprawdzany w m1 jak wczesniej , kurcze no smuteg i bol. ;/

UP

Bronie 75 sa do expa , bronie epickie = bronie 65 czyli kazdy lata z ta sama bronia perfect ahahahaha.

Zalosne jest moje tlumaczenie o exp bocie , jak za to dostalem bana i to napisales na czacie. XDD

Stary co Ty jeszcze wymyslisz? Na ts'ie mnie o to wszystko wypytywales , mowiles ze to pewnie jakis exp bot w pythonie.

Hahahaha poprostu nie moge , teraz nagle nie bylo zadnego Exp Bota o ktorym gadales i dyskutowales na ts'ie 20 minut a potem mnie zbanowales hahahaahah/

Gdzie ja zaprzeczyłem że nie miałeś wh albo exp bota ? Grałeś na wh postać Ci się ruszała a Ty mówiłeś że byłeś w ubikacji i wielkie dziwa czemu ban . ;) Jeżeli chcesz podyskutować zapraszam na ts chętnie się pośmieje z Twoich tłumaczeń że miałeś myszke w kiblu i spacje trzymałeś .

Na stronie głównej oraz w downloadzie macie naszego patchera .

Opublikowano

Moje pytanie bżmi:

Kiedy odbył się oficjalny start serwera czyli ile serw juz ma ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Dodaliście jakiś sposób zdobycia ulepszaczy prócz zbijanie metków/bossów? Bo znaleźć metka albo bossa graniczy z cudem. O 2 nad ranem wszystkie były powybijane :] A zresztą takim BM'em czy daggerem ciężko jest ogarnąć spota. No i oczywiście serwer pod hity, na wyższych lvl'ach BM wali 10k hit, 20k sfera xD

@UP

Hm... ponad tydzień.

Opublikowano

Gdzie ja zaprzeczyłem że nie miałeś wh albo exp bota ? Grałeś na wh postać Ci się ruszała a Ty mówiłeś że byłeś w ubikacji i wielkie dziwa czemu ban . ;) Jeżeli chcesz podyskutować zapraszam na ts chętnie się pośmieje z Twoich tłumaczeń że miałeś myszke w kiblu i spacje trzymałeś .

Na stronie głównej oraz w downloadzie macie naszego patchera .

Aaa teraz juz rozumiem twoje teorie , Gorzal mnie sprawdzal w m1 , dostalem slusznego bana , Ty mnie sprawdzasz , postac sie kreci ja macham ale mam Wh , rozumiem i przepraszam. Racja bylem w innym pokoju i trzymalem spacje reka, sory moj blad.

Dzieciaczku sam sie gubisz , szkoda marnowac czasu , bo dziecko i tak zostanie przy swoich klamstewkach.

Gdzie zaprzeczyles ze nie mialem exp bota? :

Żałosne jest Twoje tłumaczenie o jakimś exp bocie czy czymś tam bo nie było takiej sytuacji

Czytaj ten swoj post wyzej , panie genialny iq 120.

Dodaliście jakiś sposób zdobycia ulepszaczy prócz zbijanie metków/bossów? Bo znaleźć metka albo bossa graniczy z cudem. O 2 nad ranem wszystkie były powybijane :] A zresztą takim BM'em czy daggerem ciężko jest ogarnąć spota. No i oczywiście serwer pod hity, na wyższych lvl'ach BM wali 10k hit, 20k sfera xD

Bo tak jest to jest ich balans Pvp , postacie ktore bija z broni wygrywaja i sa najlepsi na serwerze, ale " o PVP sie nie marwtcie wszystko bedzie zrownowazone" A jesli chodzi o sposoby zdobycia ulepszaczy , Gruby dodal super pro elo elo dungeony z internetuf.
Opublikowano

Aaa teraz juz rozumiem twoje teorie , Gorzal mnie sprawdzal w m1 , dostalem slusznego bana , Ty mnie sprawdzasz , postac sie kreci ja macham ale mam Wh , rozumiem i przepraszam. Racja bylem w innym pokoju i trzymalem spacje reka, sory moj blad.

Dzieciaczku sam sie gubisz , szkoda marnowac czasu , bo dziecko i tak zostanie przy swoich klamstewkach.

Gdzie zaprzeczyles ze nie mialem exp bota? :

Czytaj ten swoj post wyzej , panie genialny iq 120.

Bo tak jest to jest ich balans Pvp , postacie ktore bija z broni wygrywaja i sa najlepsi na serwerze, ale " o PVP sie nie marwtcie wszystko bedzie zrownowazone" A jesli chodzi o sposoby zdobycia ulepszaczy , Gruby dodal super pro elo elo dungeony z internetuf.

Czyli jednak dodali jakiś sposób na zdobycie tych ulepek? :D No i w PvP rzeczywiście dmg skilli jest za niskie, mental ma jedynie spoko ;)

Opublikowano

myślą , że zmienią nicki na mpc i wystartują od nowa ;p

żałosne to chyba 3 czy 4 start serwera ;x tylko pod inną nazwą ...

ja osobiście nie polecam

dziękuje dobranoc

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...