Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[War Rock] Prywatny serwer WarRock'a

cvvaniaky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrobilem i tak nie dziala pobralem klienta z tad

? pomoc :(

no zrobilem ale nie dziala

//Mm, nie pisz post pod postem. Edytuj poprzedni post następnym razem :-) ||Epean

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko fajnie, sprawdze czy uda mi sie go wkoncu postawic, jak to jest przez hamachi? cos dodatkowego trzeba zrobic?

@down chodzi o to ze mam inny na hamachi, ale prowadze na innych plikac ktore odbugowywalem i mam teraz wybor wobec tych, znamsie na tym bo niektore pliki maja skodowane takie cos jak pod same dedyki czy single i o to mi chodzi.

zajrzyj na PW mam problem z jednym

10300.png

Opublikowano

Trzeba ale tego nie napisze tutaj ani na pw. Jak juz wczesniej pisalem, nie chce zeby bylo to co z metinem. Jesli ktos ma pojecie o tym to bedzie wiedzial co zrobic zeby dzialalo. W przeciwnym wypadku nic nawet nie zrobi z serwerem.

@
Ja nadal poszukuje jeszcze jednej chetnej osoby do testowania oraz jednej do pomocy przy plikach itp.

@up
No to jeśli prowadzisz to wystarczy że przeczytasz ten tut jeszcze raz i będziesz wiedział o co chodzi <_<

Opublikowano

Ja nadal poszukuje jeszcze jednej chetnej osoby do testowania oraz jednej do pomocy przy plikach itp.

Jeżeli ktoś chce zgłosić się na testera gry, to radzę zrobić to teraz... żebym później na serwerze / forum projektu nie widział płaczu, tak jak to było można zaobserwować u niektórych osób na WRPSP - "A bo ja chciałbym / abym mieć rangę Tester'a, a wcześniej nikt nic nie mówił o żadnych Closed Beta Test'ach..."

@UP

Rób wszystko, wg. poradnika, a na pewno zadziała. Jestem prawie w 100% przekonany, że coś jednak pomijasz (tak jak to było w przypadku naszego kolegi Dynamo). Ja oczywiście wiem co i jak należy zrobić + jak naprawić kilka rzeczy, ale nie będę się już tym dzielił. WarRock nie powinien zamienić się w "drugiego mt2", szkoda tej gry.

Opublikowano

Znalazlem na googlach te pliki sa wstawione szybciej o pare tygodni nawet, i wytlumaczone nawet jak zrobic go bez hamachi, tzn porty itd jak ktos chce w czyms pomocy to do mnie na pw ;) moj serwer juz stoi ale narazie nie wyobrazam sobie ludzi w nim gdyz musze troche sie jeszcze z plikami pobawic.

PS. nie nalegam na ostry spam na pw pomoge tylko wybranym

10300.png

Opublikowano

Znalazlem na googlach te pliki sa wstawione szybciej o pare tygodni nawet, i wytlumaczone nawet jak zrobic go bez hamachi, tzn porty itd jak ktos chce w czyms pomocy to do mnie na pw ;) moj serwer juz stoi ale narazie nie wyobrazam sobie ludzi w nim gdyz musze troche sie jeszcze z plikami pobawic.

PS. nie nalegam na ostry spam na pw pomoge tylko wybranym

Jesli masz zmienne ip to wystarczy ze Ci zerwie polaczenie i musisz robic nowy launcher :)

No oczywiscie ze sa opublikowane wczesniej bo skads je mam tak? Ja je sprawdzilem i napisalem dokladniejszy poradnik do nich i po polsku. Moze niedlugo dam edytowane przeze mnie bez bugow itp.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Reupload WRIpChanger oraz przy okazji bazy SQL.
Baza SQL jest już przeze mnie edytowana, szybciej się ładuje (poprzednia u mnie ładowała się ponad 40 minut(!!), nowa ładuje się w kilka sekund), jest w niej mnóstwo nowych, działających broni (ponad 400, a to i tak nie wszystko).

https://mega.co.nz/#!6Z53SBDJ!TrR8Uladayp7iGVKEyHIzBB1ZFMvN1vJRgKYfXXqPdM
https://www.virustotal.com/pl/file/abf04cb03727b6ca0722aeb521e29fe6e2d9e6ceefb4497554a113a63b10c1c1/analysis/1382292178/
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Siema wszystko zrobiłem dobrze tylko jak po zalogowaniu się do gry widze EngineWarrock server nie swoj

wszystko jest zrobione tylko jak zaloguje sie do gry widze engine warrock server a nie swoj ...

Opublikowano

To jest twój serwer. Tylko pliki użyte do stworzenia go należały do EngineWar.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

mam pytania :

1.Jak dodać bronie to itemshop :) bo są niewidoczne i nie da się ich kupić...

2.zmiana cen broni i itemów bo w bazie mi zmienia a w grze już nie ..

3. to chyba wszystko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...