Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[War Rock] Prywatny serwer WarRock'a

cvvaniaky

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kasma, dyskutowaliśmy o tym, aby nie pomagać właśnie w udostępnianiu dla innych...

Jeśli ktoś to ogarnia to sam sobie poradzi, jeśli nie to lepiej nie udostępniać syfu. A jeśli już mowa o hamachi, to wystarczy zrobić tyle sieci, aby każdy był z każdym i powinno być dobrze

Opublikowano

ja nie chce udostępniać ten server wszystkim , tylko starym kolegą z " gimbazy " :D  i chcieliśmy razem popykać tak jak kiedyś, tylko  to bedzie ze 20 osób lub więcej wiec hamachi chyba nie da rady

żeby 20 osób grało na twoim seerwerze to trzeba mieć bardzo dobrego kąpa żeby to uciagnal i niewspomne juz o necie...

a na hamachi oczywiscie moze grac 20 osob.

Ja grałem na swoim serwerze z kolegami i wystarczyło podać tylko ip ale szczegółów nie bd pisał :)

Opublikowano

Kasma, dyskutowaliśmy o tym, aby nie pomagać właśnie w udostępnianiu dla innych...

Jeśli ktoś to ogarnia to sam sobie poradzi, jeśli nie to lepiej nie udostępniać syfu. A jeśli już mowa o hamachi, to wystarczy zrobić tyle sieci, aby każdy był z każdym i powinno być dobrze

Racja... Już zrobiłem porządek i usunąłem wszystkie swoje wpisy na ten temat. :mellow:

Opublikowano

@Kasma

Nie można, bo nexon się lubi czepiać. Ale możesz sobie postawić do własnego użytku ;) Lub np. na hamachi

@Edit coś nie działczy ;c

wgin3c.jpg

Zrobione według proadnika tylko inna nazwa serwera >.>

Instalowałem i to z 4 razy ...
Chyba, że to jakiś zły :D

tez tak mam ;( a jak osunę całkiem te "rates=5" to tylko pojawia się czarne okienko i zaraz znika ;(

Opublikowano

Podaj dokładny kod błędu. Jest kilka opcji:

Nie wlaczyles MySQL w XAMPP'ie albo coś ze sterownikami ODBC. Daj konkretny kod bledu... I nie wiem skad masz te rates=5, skoro w plikach ktore dalem tego nie bylo.. Moze cos grzebales przy tym?

Opublikowano

Postanowiłem założyć sobie serwer jeszcze raz i mam taki problem a nawet 2

jak instaluje ten sterownik to mam taki błąd

I jak odpalam GameSerwer to okno włącza się i odrazu się wyłącza (trwa t mniej niż sekune)

nawet bez tego sterownika powinno się coś pokazać.

post-653690-0-94405500-1407231913.png

Opublikowano

Pobierz sterowniki jeszcze raz. Jak zainstalujesz, to będziemy myśleć dalej co z plikami.

Pobierałem już kilka razy również w wersji zip i też jest jakiś błąd dać ss ?

Opublikowano

No dobrze by było... "Jakiś" mi nic nie mówi. Upewnij się, że pobierasz odpowiednią wersję (32/64 bit). Do tego wyłącz antywirusa i spróbuj uruchomić instalator jako administrator.

Spróbuj też zainstalować to:

http://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=14632

Jeśli masz system 64-bitowy, lub to:

http://www.microsoft.com/en-gb/download/details.aspx?id=5555

Jeśli masz 32-bitowy system. Powinno działać wszystko ;)

Opublikowano

Nie miałem najnowszego Visuala i dlatego nie mogłem zainstalować tamtych sterowników :)

a teraz jak odpalam GameSerwer to okno pojawia się i znika ale jak w setings mam wpisane "rates=5" to konsola zostaje i działa poprawnie później odpalam loginserwer i też wszystko ok (na ustawieniach ak w poradniku) i włączam gre z tego co wkleiłem do system i gra nie działa

@Edit

musiałem dodać "System" do DEP i gra się włączyła 

Opublikowano

Na górze gameserwer na dole login serwer

Wiem że w gameserwer powinno nie być wgl rates=5 ale jak to usune to wtedy gameserwer mi się nie włącza...

@Edit problem rozwiązałem troche za dużo namieszałem. Ale teraz jak chce wejść na serwer to pisze Connecting terminaled from serwer

Nowy SS: teraz mam tak:

@Edit2

Dobra chodzi coś jest nie   tak z moim kontem ale to już sobie poradze.

Wszedłem na użytkownika Test i chodzi

Opublikowano

Pierwszy raz widzę taki błąd.. Zainstaluj Visual C++ Redistributable dla odpowiedniej wersji systemu i jeśli nie pomoże, to spróbuj wypakować klienta jeszcze raz z wyłączonym antywirusem.

Opublikowano

siema mam problem chce pograc z kolega na hamachi wpialem ip w setings poczym kolega pobral klienta oraz wyslalem mu warrock.exe z ip hamachi lecz gra nie chce mu sie wogule wlaczyc pojawia sie czarny ekran i wylacza sie mozecie pomóc? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...