Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[War Rock] Prywatny serwer WarRock'a

cvvaniaky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da mi ktoś poradnik jak ustawic Server login i Gamr Server żeby można było grać na Hamachi? Bardzo prosze <3 Odwdzięcze się!

.

61vo.png

By Me.

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Da mi ktoś poradnik jak ustawic Server login i Gamr Server żeby można było grać na Hamachi? Bardzo prosze <3 Odwdzięcze się!

W ustawieniach dajesz ip do hamachi lolz ;o

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Dobra dziala mi juz. Ale jeszcze jedno pytanko.

Jak zrobic zeby ktos mogl wbic na server? Prosze o najlepszy(ze bedzie dzialac w 100%) spobow na granie z innymi ;)

Dzieki ;)

Na xxx jest parę tematów o tym , tylko że po niemiecku . :)

6645b09ab474a677dbb90e6bf65ce59f_2.jpg
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Temat został zaktualizowany, wszystkie linki działają, służę pomocą, jednak tylko w tym temacie. Wszystkie wiadomości na ten temat tutaj, czy też na GG będę ignorował, chyba że sam ją zacznę. 

Opublikowano

Czyli problem może tkwić w rejestrze z tego co wyczytałem na stronie microsoftu. Oto wskazówka jak to naprawić: 

Przed zmianami zrób kopię rejestru!

Uruchom Edytor rejestru (Regedt32.exe).

Zlokalizuj w rejestrze następujący klucz:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ODBC\ODBCINST.INI
W tym kluczu znajdują się informacje dotyczące instalacji sterowników ODBC. Należy się upewnić, że wszystkie wymagane pliki sterowników ODBC znajdują się w odpowiednich folderach zdefiniowanych w kluczach rejestru. Na przykład można założyć, że w rejestrze znajdują się następujące informacje o sterowniku ODBC programu Microsoft Access:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ODBC\ODBCINST.INI\Microsoft Access Driver (*.mdb) 

Driver = C:\WINNT\System\Odbcjt32.dll
Setup = C:\WINNT\System\Odbcjt32.dll
Ten wpis powoduje błąd, jeżeli plik Odbcjt32.dll znajduje się w folderze C:\WINNT\System32. Aby rozwiązać ten problem, można zmienić wartości klucza rejestru na C:\WINNT\System32\odbcjt32.dll . W ten sam sposób należy sprawdzić, czy wpisy dotyczące pliku Odbcinst.ini są prawidłowe.

Ten błąd będą powodować wszystkie nieprawidłowe wartości klucza Setup, HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ODBC\ODBCINST.INI.
Opublikowano

453851405111759845087.png

Prosty angielski :v Masz jakąś drugą instalację włączoną. Wyłącz ja i po problemie.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

dzieki

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

Sprawdź plik konfiguracyjny w plikach serwerowych. Najlepiej daj jego zawartość

Edit
Najpierw dodaj wszystko do posta i dopiero go akceptuj..
Ten port jest już używany w Twoim routerze. Musisz go przekierować na inny, ewentualnie wyłączyć go z użycia

naprawiłem

Serio?..  <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...