Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gringo [Dedyk] [Medium]

Tavia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bardziej cieszylbym sie jakby byla zapowiedziana bo szkola sie u mnie zaczela .. wiec nie moge No Lific na Gringo ;d

Nie wchódź na Gringo ! Wbijaj na Morgan ! :D

ACHTUNG!

Nie chce ktoś wymienić eq z Gringo za Sure Wp 70lvl z eq? :)

Więcej info pod pw :)

Adminie Wysłałem ci wiadomość. Jeśli możesz to zajrzyj do skrzynki i mi odpisz :)

Opublikowano

Serwer spoko polecam , lecz są też minusy typu nie dropią "syfy" a czasem te syfy sie przydają typu ebo bransoleta itp. Bardzo prosze o zwiększenie dropu tych śmieci lub aby było domyślne i co jeszcze można zmienić to że na 1 lvl dostaje się pieczęć na 2 h potem trzeba boja robić bo za łatwo. Serwer polecam i serdecznie zapraszam PS. Można dodać pety chodzi mi po bao bao feniks itp.

Opublikowano

Na serwie wieje chu*em w m1 biega ok. 20 osób w godzinach szczytu. :( Także jak ktoś preferuje grę na singlu w metina, a nie chce mu się stawiać serwa na hamaku to polecam ;D Od razu wyprzedzam to co zaraz pewnie Tony napisze, tak dostałem bana przy próbie SPRZEDAŻY czyt. zwrotu (za stracenie paru dni mojego życia na tym nieudolnym serwerze, pomijam fakt, że na każdym innym NORMALNYM jest to dozwolone i nie jest problemem dla administracji to, że ktoś skończy i chce chociaż w jakimś stopniu zwrotu pieniędzy wydanych na IS/ lub też czasu poświęconego grze :) )Ponadto jak już Burn (najbardziej zorientowany, bo przecież sam był moderatorem) wspomniał gildia RedDemons to gildia GM'ów, a Archanioł i jego synalek dają sobie EQ. Z resztą ktoś kto jest odrobinę zorientowany to wie co się tam dzieje, Archanioł biega pod nickiem Songo z itemami pokroju Qliny dziewiątki 2k HP, 10 kryt, 3x15 prawidłowe.

btw. Gdzie sprawdzić na tym nieudolnym serwie na ile i od kogo dostalem bana? xD

Opublikowano

@`Vomar Najwidoczniej jesteś tak nieudolny, że nie potrafisz sprawdzić. Na forum gry mogłeś sprzedawać, a nie spamić w grze.

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

"Spamić"? :rolleyes:

To za co w końcu ten ban? xD Bo w tym waszym nieudolnym "pręgierzu" powodem jest handel za realne pieniądze ;<

@Antywarn

Truty za doładowanie czy przelew też przyjmujecie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...