Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reprezentacja Polski.

xTajemniczyx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie potrafią grać. Nie jeden polski klub grałby lepiej za mniejsze pieniądze.

Klub? proszę Cię chłopaki z podwórka zagraliby lepiej xD

x

Opublikowano

Chyba będziemy mieli drugiego napastnika na światowym poziomie. Arkadiusz Milik strzela praktycznie co mecz. Gdyby taką forme utrzymał do końca sezonu to na jego miejscu kolejny sezon spędziłbym również w Ajaxie, a później do Borussi lub jakiegoś dobrego klubu z Premier League (Liverpool, Arsenal, Southampton) ewentualnie Serie A (Milan, Juventus, Inter)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Teraz Nawałka powinien powołać Bielika :).

to że młody polak w Arsenalu to go od razu powołać niech zacznie grać w Chelsea też mamy polaka moze i w młodzieży ale jest a jakoś o nim nie piszesz ze powołać jakoś jak był w legii nie był powoływany

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawe czy Polański wróci do reprezentacji. Przyda się w środku pola. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Jak oceniacie ostatnie transfery reprezentantów Polski? Część z nich poszła w dość egzotyczne strony... niestety

Niektórym to wyjdzie na dobre, będą mogli częściej grać w nowym klubie. 

Pasjonat
Opublikowano

Wyszkolić 11 cyrkowców, którzy odpowiednio manipulują piłką i żadna reprezentacja nam nie podskoczy.

Faktycznie, jakiś progres jest, choćby w takim meczu z Niemcami, w którym normalnie złoili by nas z 7:0. 

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Ciekawe czy Błaszczykowski pomoże drużynie w walce o awans. Pewnie będzie grał za Rybusa. 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

W końcu Lewy stał się liderem i ta opaska należy mu się w 100%. Mam nadzieję, że nasi zawojują na Euro. Drużyna ma potencjał, a wiele ekip nie jest już takim hegemonem co kiedyś. Moim zdaniem faworytami do wygranej są Francuzi i Niemcy.

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc raczej Euro nie wygramy, ale wysoko zajdziemy ;) Nawałka dobrze kieruje drużyną, ktora wczesniej była niezgrana i do chrzanu ;)'

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Coś mi się zdaje że Polska to czarny koń Euro 2016 :)

niech wkońcu Linetty wskoczy do I składu w duet z Krychowiakiem to będzie miazga.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

A mi się wydaje że tradycyjnie narobimy sobie nadziei a na Euro nawet z grupy nie wyjdziemy.

Oczywiście chciałbym żeby moje przypuszczenia się nie sprawdziły, bo fajnie by było ich widzieć w fazie pucharowej.

Już 4 września się przekonamy, czy nasza reprezentacja po raz drugi będzie umiała utrzymać poziom grając z mistrzami świata. Tyle że teraz będziemy grać jako goście, więc to też działa na korzyść Niemców.

Opublikowano

A mi się wydaje że tradycyjnie narobimy sobie nadziei a na Euro nawet z grupy nie wyjdziemy.

Oczywiście chciałbym żeby moje przypuszczenia się nie sprawdziły, bo fajnie by było ich widzieć w fazie pucharowej.

Już 4 września się przekonamy, czy nasza reprezentacja po raz drugi będzie umiała utrzymać poziom grając z mistrzami świata. Tyle że teraz będziemy grać jako goście, więc to też działa na korzyść Niemców.

W tym eliminacjach można wyjść nawet z 3 miejsce, więc awans już pewny.

636451494245979649038.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W tym eliminacjach można wyjść nawet z 3 miejsce, więc awans już pewny.

Powiem tak, każdy tak gada na Lewandowskiego, że gra w BvB/Bayernie lepiej niż w polsce, fakt to prawda, ponieważ w BvB jak i w bayernie oraz w polskiej drużynie jest inny poziom grania. Piłkarze Reprezentacji Polski grają zbyt pochopnie, bardzo tak, że od razu kurde nie wiem jak to napisać, po prostu, gdy np atakują ich to od razu oddają piłkę, bądź kopią w ślepo. Też dużo zależy od trenera, bo on ustala taktykę, skład i wgl.

Jeżeli Polacy będą grali dobrze, nie będą grali na ślepo, lecz z głową, to jest szansa na podium na Euro 2016. Ja w nich wierzę.

Opublikowano

Powiem tak, każdy tak gada na Lewandowskiego, że gra w BvB/Bayernie lepiej niż w polsce, fakt to prawda, ponieważ w BvB jak i w bayernie oraz w polskiej drużynie jest inny poziom grania. Piłkarze Reprezentacji Polski grają zbyt pochopnie, bardzo tak, że od razu kurde nie wiem jak to napisać, po prostu, gdy np atakują ich to od razu oddają piłkę, bądź kopią w ślepo. Też dużo zależy od trenera, bo on ustala taktykę, skład i wgl.

Jeżeli Polacy będą grali dobrze, nie będą grali na ślepo, lecz z głową, to jest szansa na podium na Euro 2016. Ja w nich wierzę.

Lewandowski w klubie ma trochę lepszych kolegów przez co dostaje lepsze piłki, chociaż nie narzekajmy na ostatnią grę naszej reprezentacji. 

Opublikowano

Lewandowski w klubie ma trochę lepszych kolegów przez co dostaje lepsze piłki, chociaż nie narzekajmy na ostatnią grę naszej reprezentacji. 

No właśnie o tym mówię.

Jak obstawiacie, gdzie dojdą Polacy na euro?

Ja sądzę, półfinał

Opublikowano

No właśnie o tym mówię.

Ja sądzę, półfinał

Hahahahha, nie wyjdą nawet z grupy (:

805491408806070489277.png

Opublikowano

Hahahahha, nie wyjdą nawet z grupy (:

4 zwycięstwa i 2 remisy w 6 meczach daje nam 1 miejsce w grupie i dorobek 14 pkt. Drudzy są Niemcy 13pkt. później Szkocja 11pkt.

Lewandowski jak narazie jest najlepszym strzelcem na EURO 16 :D

We wrześniu czeka nas mecz z Niemcami w Berlinie więc będzie ciężko :c ale polacy są wszędzie więc można powiedzieć "gramy u siebie" xD

Jeśli uda nam się go zremisować to Niemcy się wkurwią i zmiażdżą Szkocje w nastepnym meczu która jest obecnie na 3 miejscu w tabeli. My zaś rozegramy mecz z Giblartarem (zakładam pogrom) poprzedni mecz zakończył sie 7:0 dla Polaków. Zostają nam już tylko 2 mecze.. najpierw ze Szkocją na wyjeździe więc będzie ciężko ale stać nas na zwycięstwo nastepnie z Irlandią w Warszawie i jeśli wygramy ten mecz to wyjdziemy z grupy :)

Szczerze mówiąc nie wiem kto będzie naszym przeciwnikiemm w 1/8 ale jeśli dobrze trafimy to dojdziemy do ćwierć lub nawet półfinału :D

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

No właśnie o tym mówię.

Ja sądzę, półfinał

Ćwierć albo półfinał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...