Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reprezentacja Polski.

xTajemniczyx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zbliża się mecz o być albo nie być :)

Jak myślicie wygramy ?

ZAPRASZAM DO OCENIANIA DISSóff

Nakou vs aprzestan > www.mpcforum.pl/topic/1053579-pojedynekdiss-vs-ktos-d/#entry8994553

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie ma tu o czym dyskutować..

ledwie wygrywamy z Litwinami gdzie sam Lewandowski na rynku transferowym jest 2x więcej warty niż ich cała kadra.

Problem jest taki że nie mamy techniki do gry

Próbują grać skrzydlami ale co z tego jak w polu karnym jest tylko Lewandowski, a obrońcow przeciwnika 10

Nigdy nie wyjdziemy z grupy.. no chyba że bysmy trafili na: Sam Marinno, Salvador, Gibraltar i Litwe :)

PZPN zamiast budować orliki to płacą tym drewniakom duże pieniądze..

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Reprezentacja Polski może coś ugrać ale potrzeba jakiegoś trenera zza granicy.

Smuda, Formalik, Nawałka.. teraz wszyscy krzyczą Leo Beenhakker comeback

Nasza reprezentacja w piłce nożnej..

Niech biorą przykład z reprezentacji Polski U17/21 gdzie młodzi piłkarze dają z siebie wszystko na boisku, a skutkiem tego są ćwierćfinały i półfinały w turniejach.

Chociaż teraz wyrasta nowe pokolenie porządnych Polskich piłkarzy którzy prowadzą swoją kariere z głową

np. Karol Linetty lub Dawid Kownacki obaj mogli w tym oknie transferowym zmienić klub i zarabiać 3x tyle co w Lechu

ale oni powiedzieli NIE !!!

bo wolą grać niż siedzieć na ławce i liczyć kase

Chłopaki chcą się rozwijać i chociaż podałem tutaj tylko 2 przykłady to w Polsce jest więcej takich piłkarzy.

Takie coś właśnie mi się podoba i nadzieja Polskiej piłki jest w ich rękach.

Co do trenerów reprezentacji Polski to brak mi słów... :)

Po co powoływać do kadry piłkarzy którzy siedzą całą kariere na ławce bo wolą kase niż gre w piłkę?

Chyba wiadomo żę piłkarz który gra w 1 składzie jest w lepszej formie niż piłkarz grzejacy ławę..

Potrzebny jest zagraniczny trener bo to jest śmieszne :)

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Widzieliście kogo Rozwałka powołał na eliminacje?

Porządni piłkarze czekają na powołania, a ten J****Y S******L powołuje jakiś leszczy..

Jak można k***a trenera z Ekstraklasy posadzić na stanowisko selekcjonera reprezentacji?

@Edit

Czekam na pierwszą porażkę z Giblartarem bo wątpię w zwycięstwo.

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

@Eden Hazard

Widziałem, brak powołania dla Błaszczykowskiego to chyba jakiś żart.

Rozumiem że jest po kontuzji ale na 100% zagrałby lepiej niż ktokolwiek inny z Polskich zawodników.

Myślę że po dymisji Nawałki PZPN sciągnie jakiegoś zagranicznego menagera

Opublikowano

A nad czym tu dyskutować...robią z siebie nie wiadomo kogo, a z San Marino mają problemy...nie warto tracić nerwów na tych Show Manów. Gadać jedynie potrafią, a tak naprawdę nadają się do zbierania gówna po moim psie, aniżeli do gry w piłkę i reprezentowania naszego kraju...

Opublikowano

zobaczymy co eliminacje Euro przyniosą , Krychowiak w formie , Lewandowski , w końcu może ruszy pomoc/atak ;)

a jak nie to już wole by Gibraltar nam dokopał 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No i reprezentacja wczoraj zagrała dosyć dobrze. Pierwsze 15 minut pierwszej połowy, i druga połowa jak dla mnie zagrane bardzo dobrze. Lewy w końcu się rozstrzelał (Grosicki również skorzystał z takiej okazji) i miejmy nadzieję, że to tylko początek błysku Roberta w reprezentacji ;)

Opublikowano

Nie będę i nie mam takiego zamiaru, aby obrażać polską reprezentację.
Jeżeli chodzi o samych zawodników to mamy dość dobrych, lecz zero zgrania, oraz zaradności.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Gra z Gibraltarem wyglądała tragicznie..

może i było pare fajnych akcji ale błędów było 10x tyle !!

Podania to juz wgl porazka

jak mozna podawać pilke do kolesia z podwojnym kryciem skoro obok stoi gosciu bez krycia?

Dlaczego ta reprezentacja gra tak słabo? :)

Cioty pchają się za kasą do wiekszych klubów i grzeją ławę.. czy nie lepiej zostać w gorszym klubie i grac regularnie? to są bezmuzgi.

Szczesny, Glik, Piszczek, Krychowiak, Blaszczykowski, Grosicki, Lewandowski, Linetty ostawic, resztę wyjebać.

Lepiej grać w 8 :D niż w 11 z tymi ciotami co osłabiają druzyne (Olkowski, Rybus itp )

• 4 tygodnie później...
Uczeń
Opublikowano

Inny wynik niż wygrana Niemiec co najmniej dwoma bramkami poważnie mnie zdziwi.

Właśnie tego się obawiam, że za bardzo wezmą sobie do serca tą wygraną z Niemcami i podejdą do tego meczu bardziej na luzie. A tu nie ma co, trzeba dać z siebie wszystko bo to ostatni mecz kwalifikacyjny w tym roku (o ile się nie mylę). Jak wygramy to awans na Euro mamy na 90%, jak zremisujemy, a co gorsza, przegramy, będzie trzeba na prawdę spiąć dupy w następnych spotkaniach.

Trzymam za nich kciuki.

Btw. Błaszczykowski już będzie grał? Czy jeszcze nie wyleczył kontuzji?

Opublikowano

Właśnie tego się obawiam, że za bardzo wezmą sobie do serca tą wygraną z Niemcami i podejdą do tego meczu bardziej na luzie. A tu nie ma co, trzeba dać z siebie wszystko bo to ostatni mecz kwalifikacyjny w tym roku (o ile się nie mylę). Jak wygramy to awans na Euro mamy na 90%, jak zremisujemy, a co gorsza, przegramy, będzie trzeba na prawdę spiąć dupy w następnych spotkaniach.

Trzymam za nich kciuki.

Btw. Błaszczykowski już będzie grał? Czy jeszcze nie wyleczył kontuzji?

Na pewno nie zagra ze Szkocja i nie wiadomo czy będzie powołany na Gruzję. Ze Szkocją teoretycznie będzie trudniej, grają dość specyficzny, trudny, Angielski futbol. Jeżeli wygramy z Nimi i w listopadzie z Gruzją to będziemy blisko awansu do Francji w 2016.

Opublikowano

Szkoda tego Jodłowca... Gość jest niesamowicie silny fizycznie, przydałby się i to bardzo na Szkotów..

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...