Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reprezentacja Polski.

xTajemniczyx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jutro porażka.

Na 4 strzały 2 bramki. Taka skuteczność zdarza się raz na sto spotkań.

Wygramy. Sędzia z Hiszpanii, który nie toleruje angielskiego stylu gry. Będzie co chwilę przerwa w grze.

Na pewno wpadną 3 bramki, ale zobaczymy dla kogo. Obstawiam 2:1 dla Polski.

Szkoda tego Jodłowca... Gość jest niesamowicie silny fizycznie, przydałby się i to bardzo na Szkotów..

Wystarczy sędzia z Hiszpanii ^ ^

Opublikowano

Wygramy. Sędzia z Hiszpanii, który nie toleruje angielskiego stylu gry. Będzie co chwilę przerwa w grze.

no, oby się tak stało :) Żeby utemperował zapędy już na początku jakimś żółtkiem dla ŚPD albo ŚO szkockiego :)

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Uczeń
Opublikowano

Mam dziwne przeczucie że dzisiaj będzie 1:1. Mam nadzieję że się mylę, bo nawet 1:0 byłoby dla nas satysfakcjonujące.

Będę trzymał kciuki jak zwykle, może jeszcze nasza defensywa nie wypadła z formy :D

Opublikowano

I tak przegramy jak zwykle.

Zawsze jak stawiają nas w roli faworyta, to potem jest rozczarowanie.

Holandia była uznawana jako faworyt z Kazachstanem, a wyszarpała zwycięstwo w ostatnich minutach. Wczoraj przegrała z Islandią. Włochy męczyły się z Maltą, Anglia z Estonią, a o Hiszpanii nic nie wspomnę bo to masakra. Piłka się zmienia, reprezentacje też. Teraz same gwiazdy meczu nie wygrają, jak to było kilka/kilkanaście lat temu.

Mam dziwne przeczucie że dzisiaj będzie 1:1. Mam nadzieję że się mylę, bo nawet 1:0 byłoby dla nas satysfakcjonujące.

Będę trzymał kciuki jak zwykle, może jeszcze nasza defensywa nie wypadła z formy :D

Dokładnie stawiam w ciemno 1:1, bądź 2:1 dla którejś reprezentacji. Polecam też wysłuchać/obejrzeć filmik:

Opublikowano

Holandia była uznawana jako faworyt z Kazachstanem, a wyszarpała zwycięstwo w ostatnich minutach. Wczoraj przegrała z Islandią. Włochy męczyły się z Maltą, Anglia z Estonią, a o Hiszpanii nic nie wspomnę bo to masakra. Piłka się zmienia, reprezentacje też. Teraz same gwiazdy meczu nie wygrają, jak to było kilka/kilkanaście lat temu.

Dokładnie. Piłka się zmienia w tym gra naszej reprezentacji. Oczywiście mam nadzieję, że na lepsze.

Sądzę, że dziś będzie Polska 2-1 Szkocja, ponieważ Polacy będę wsparci na duchu tym, że wygrali z niemcami to ze Szkocją też sobie poradzą.

W dodatku ten sędzia. ;)

Normalnie bym typował 1-1, ale powyższe argumenty mówią same za siebie.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

ta... sędzia to k***a chyba z Iranu był jak ten z mistrzostw świata w siatkówce... idiota jakich mało... Lewemu prawie nogę złamali, a ten faulu nie widział( ani jego asystenci, których było 2 w obrębie tej akcji). Porażka gość... czerwo jak nic. Nie wspomnę o tym co się potem działo... "jakby to powiedzieli młodzi ludzie... masakracja"

10616014_751359061579225_708301224587042

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Uczeń
Opublikowano

ta... sędzia to k***a chyba z Iranu był jak ten z mistrzostw świata w siatkówce... idiota jakich mało... Lewemu prawie nogę złamali, a ten faulu nie widział( ani jego asystenci, których było 2 w obrębie tej akcji). Porażka gość... czerwo jak nic. Nie wspomnę o tym co się potem działo... "jakby to powiedzieli młodzi ludzie... masakracja"

10616014_751359061579225_708301224587042

Ale jak któryś z naszych krzyknął "Go away!" to bez zastanowienia wlepił żółtą, no k*rwa, coś jest nie tak.

Dobrze że chociaż wyrównaliśmy, 1 punkt zawsze lepszy niż 0 i 3 darmowe dla Szkocji...

Opublikowano

Sędzia był ciulowy i to było widać. Jeden gol był przy spalonym, Lewandowski prawie nogę złamaną itd. Takie coś nie powinno się zdarzać. Jednak Polska chyba będzie "odkryciem sezonu".

yiWCsl1.png
Opublikowano

Nie ma co komentować sędziego bo wiadomo jakie jest zdanie na ten temat.

Wiem, że Lewandowski odczuwał jakiś dyskomfort i tak dalej po tym faulu ale mógł troszkę bardziej szarpać (nie to nie jest hejt - jestem jego "fanem" odkąd gra w Bayernie ;d), chodzi mi głównie o zjechanie 1 na 1 i strzały z przed pola karnego a wynik byłby o wiele lepszy dla Polski. 

Cieszyć się trzeba bo tak dobrą grę naszych widzę pierwszy raz w życiu (nie licząc meczy z Bośnią czy Gibraltarem).

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Polacy mogli wygrać ten mecz. Wystarczyło przypatrzeć się Szweckiemu bramkarzowi. Widzieliście, jak On bronił? Na początku drugiej połowy była dobra okazja do uderzenia na stoperów Szwedzkich. 1 punkt zawsze lepszy, niż przegrywać tabelę. Teraz tylko liczyć na zwycięstwo Szkocji nad Irlandią <3

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Polacy mogli wygrać ten mecz. Wystarczyło przypatrzeć się Szweckiemu bramkarzowi. Widzieliście, jak On bronił? Na początku drugiej połowy była dobra okazja do uderzenia na stoperów Szwedzkich. 1 punkt zawsze lepszy, niż przegrywać tabelę. Teraz tylko liczyć na zwycięstwo Szkocji nad Irlandią <3

Aha? xD

W listopadzie gramy chyba z Gruzja, wiec jak glupio nie stracimy punktow to powinnismy pozostac na zime jako lider grupy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nastały dobre czasy Reprezentacji Polski?

Od jakiegoś czasu coraz więcej się o tym mówi.

Po pokonaniu Niemców reprezentacja dostała olśnienia!

Polscy piłkarze grają w coraz lepszych klubach i stają się kluczowymi piłkarzami.

Bramkarzy zawsze mielismy na dobrym poziomie

w obronie mamy Piszczka i Glika

na pomocy gra Krychowiak (wysokie noty w Sevilli, wpisano mu klauzule odstepnego na kwote 30 mln)

i oczywiście na ataku gra topowy napastnik świata ~ Lewandowski, ale warto wspomnieć o Miliku który ma 20 lat i wielki potencjał, a od tego sezonu gra w Ajaxie (klub w którym wyrastają topowi piłkarze świata)

Mam przeczucie że w ME 2016 zajdziemy daleko ~ 1/4

I tak nie wyjda jak zawsze ;x

nie jak zawsze!

w historii polskiego fooootablllu zajęliśmy 3 miejsce na MŚ :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To jest najlepszy moment aby reprezentacja Polski odbiła się od dna..

Milik błyszczy w Ajaxie, Olkowski w bundeslidze przebił się do 1składu i zagrał mecz zycia przeciwko Bayernowi. Wszyscy się rozwijają i co najważniejsze wstają z ławek lub grają w 1 składach

coś czuje że te mistrzostwa będę dla nas wyjątkowe i wejdziemy do 1/4 lub finału <hehe>

Opublikowano

Powiedzmy że dobre spotkanie reprezentacji, gdyby nie ta pierwsza połowa. Złamana ręka Grosickiego, wielka szkoda, ale od początku wyglądało to groźnie. 

Lewy troszkę nieskuteczny, ale swoje zrobił dla reprezentacji w tym meczu. Ważne 3 punkty, może w końcu awansujemy na te Euro.

Opublikowano

Kiedy następny meczyk i z kim?

Trochę zadziwiają w ostatnim czasie nasi reprezentanci ;)

Towarzyski ze Szwajcarią jutro. A eliminacje dopiero na wiosnę - 29 Marca z Irlandią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...