Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reprezentacja Polski.

xTajemniczyx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie potrafią grać. Nie jeden polski klub grałby lepiej za mniejsze pieniądze.

Opublikowano

Lewandowski strzela dwie bramki czy nawet trzy nie pamietam w lidze światowej w finale Champions League realowi madryt ,a nie potrafi strzelic bramki w meczy np. z Danią gdzie najdroższy pilkarz jest wart tyle co najtańszy w realu.

Ale to może być wina reszty zawodnikow bo Messi sam w Argentynie Polski by nie rozwalil :)

Ale mi się podoba to że A. Boruc wrócił do kadry to jest zajebisty gosciu broni wszystkie bramki :)

58121063168705213211.png

Opublikowano

Gwiazdy-gwiazdy i jeszcze raz gwiazdy. Za takie pieniądze na uszach powinni biegać tym bardziej ,że powołanie (w moim odczuciu) do kadry narodowej to ZASZCZYT .Nasi piłkarze w meczach o punkty cofają nogi bo gra w klubach jest dla nich o wiele ważniejsza.Nie dziwie się ale trochę zaangażowania mogli by pokazać.

#rein

Opublikowano

Lewandowski strzela dwie bramki czy nawet trzy nie pamietam w lidze światowej w finale Champions League realowi madryt ,a nie potrafi strzelic bramki w meczy np. z Danią gdzie najdroższy pilkarz jest wart tyle co najtańszy w realu.

Ale to może być wina reszty zawodnikow bo Messi sam w Argentynie Polski by nie rozwalil :)

Ale mi się podoba to że A. Boruc wrócił do kadry to jest zajebisty gosciu broni wszystkie bramki :)

znawca... masakra.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

znawca... masakra.

Jesteś tu po to żeby hejtować ?

Jakbyś nie zauważył to jest dyskusja i kazdy ma prawo napisać swoją opine

natomiast nikt nie ma prawa hejtować więc wypi3rd4L4j :)

Reprezentacja potrzebuje dobrych obrońców bo jak na razie to można powiedzieć że mamy tylko jednego obrońce ( Glik )

58121063168705213211.png

Opublikowano

Jesteś tu po to żeby hejtować ?

Jakbyś nie zauważył to jest dyskusja i kazdy ma prawo napisać swoją opine

natomiast nikt nie ma prawa hejtować więc wypi3rd4L4j :)

Reprezentacja potrzebuje dobrych obrońców bo jak na razie to można powiedzieć że mamy tylko jednego obrońce ( Glik )

liga światowa ekspercie to jest, ale w siatkówce. Lewandowski nie strzelił bramek realowi w finale ligi mistrzów bo real ostatni finał grał ponad 10 lat temu. Lewy nie strzelił dwóch bramek realowi, tylko cztery w półfinale ligi mistrzów.

Zobacz sobie kolego, Christian Eriksen. Gość spokojnie mógłby grać w Realu, Barcelonie. Jest wart dobre 20-30mln i jest uwaga ... duńczykiem.

Opublikowano

liga światowa ekspercie to jest, ale w siatkówce. Lewandowski nie strzelił bramek realowi w finale ligi mistrzów bo real ostatni finał grał ponad 10 lat temu. Lewy nie strzelił dwóch bramek realowi, tylko cztery w półfinale ligi mistrzów.

Zobacz sobie kolego, Christian Eriksen. Gość spokojnie mógłby grać w Realu, Barcelonie. Jest wart dobre 20-30mln i jest uwaga ... duńczykiem.

mógłby grać na ławce rezerwowych :)

tam mają dużo lepszych zawodników niż jakiś tani Eriksen

Lewandowski będzie lub już jest w najlepszym klubie na świecie ( Bayer ) i co ?

Reprezentacja byłaby dużo lepsza gdyby miała w składzie kogoś dobrego w pomocy i dobrą obrone.

58121063168705213211.png

Opublikowano

mógłby grać na ławce rezerwowych :)

tam mają dużo lepszych zawodników niż jakiś tani Eriksen

Lewandowski będzie lub już jest w najlepszym klubie na świecie ( Bayer ) i co ?

Reprezentacja byłaby dużo lepsza gdyby miała w składzie kogoś dobrego w pomocy i dobrą obrone.

weź mnie nie osłabiaj. Nawet nie wiesz jak ten gość gra, a pierdzielisz głupoty. Za rok, dwa ten Eriksen będzie grał w klubie pokroju Barcy, Realu, MU.

A Bayer to jest, ale Leverkusen albo aspirina, znaffco.

Opublikowano

Jak nie ma sytuacji to z czego ma strzelać.

Czekam aż odejdzie Fornaliki i reprezentacje poprowadzi jakiś trener z zagranicy może wtedy coś osiągniemy.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jak nie ma sytuacji to z czego ma strzelać.

Czekam aż odejdzie Fornaliki i reprezentacje poprowadzi jakiś trener z zagranicy może wtedy coś osiągniemy.

Nie no coś Ty :D

Fornalik jest spoko nie wiem co wy do niego macie

gdyby nie on to nawet z Danią byśmy nie wygrali.

Teraz czeka nas mecz z San Marino

jak nie wygramy 15:0 to czyli że Fornalik leci w choya

weź mnie nie osłabiaj. Nawet nie wiesz jak ten gość gra, a pierdzielisz głupoty. Za rok, dwa ten Eriksen będzie grał w klubie pokroju Barcy, Realu, MU.

A Bayer to jest, ale Leverkusen albo aspirina, znaffco.

dobra kurwa skończ juz dawać odpowiedzi do moich postow bo są bezsensu.

Jebie mnie jak gra jakis śmieszny Ericken czy jak on tam ma ,chuj mnie to obchodzi rozumiesz?

dla mnie jest zerem :)

[ NIE ODPOWIADAJ NA TEN POST ]

58121063168705213211.png

Opublikowano

Nie no coś Ty :D

Fornalik jest spoko nie wiem co wy do niego macie

gdyby nie on to nawet z Danią byśmy nie wygrali.

Teraz czeka nas mecz z San Marino

jak nie wygramy 15:0 to czyli że Fornalik leci w choya

dobra kurwa skończ juz dawać odpowiedzi do moich postow bo są bezsensu.

Jebie mnie jak gra jakis śmieszny Ericken czy jak on tam ma ,chuj mnie to obchodzi rozumiesz?

dla mnie jest zerem :)

[ NIE ODPOWIADAJ NA TEN POST ]

Chyba tak będzie lepiej. Może zrozumiesz za parę lat bo widzę, że Ty dalej swoje bzdety wypisujesz. Po "choya" mają wygrać 15:0 z jakimiś ogórami z San Marino? Czy to coś zmieni? Za takie zwycięstwa dają więcej niż 3 pkt? Nie. Dla mnie mogą wygrać nawet 1:0, ważne żeby wygrać z Czarnogórą, Ukrainą i Anglią.

Opublikowano

Nom Polska wygra z Czarnogórą i będziemy Dalej mam nadziej ze w tym MŚ 2014 coś zajedziemy a nie tylko eliminacje i nawet ich przejsc nie potrafimy.

Opublikowano

Pierdoły , pierdoły i jeszcze raz pierdoły. Rozgonić ich bo lepiej gra damska reprezentacja Polski.

Lubie wbijać posty :)

Opublikowano

Nom Polska wygra z Czarnogórą i będziemy Dalej mam nadziej ze w tym MŚ 2014 coś zajedziemy a nie tylko eliminacje i nawet ich przejsc nie potrafimy.

Jeżeli jakimś cudem uda nam się wywalczyć udział w MŚ to i tak znając szczęście naszych orłów nie wyjdziemy z grupy . (Wciąć nie mogę uwierzyć w jaki sposób nie mogliśmy z niej wyjść gdy graliśmy na swoim terenie (?) . Ale wierze w nich z całego serca - w końcu im wyjdzie tylko muszą skupić się na czysto piłkarskich aspektach ;)

#rein

Opublikowano

Moim zdaniem brak im wiary w to co robią. Nie dają rady się zorganizować i dla tego nawet jak zaczynają prowadząc to i tak wszystko pod koniec się zmienia ;)

Opublikowano

Niestety nie ma teraz zbytnio dobrych wyników reprezentacyjnych w naszym wykonaniu.

No ale chłopaki się starają grać jak najlepiej.

Wyzywacie ich od partaczy , ciot itp.

A jeżeli wam to nie pasuje to wy reprezentujcie kraj i zagrajcie lepiej od nich -,-.

qf5r.jpg

Opublikowano

N4z1 własnie jest w tym problem że sie nie starają , w Klubowych im wychodzi i graja normalnie potrafią wygrać , a czym się rożni reprezentacja od takich Klubowych ?

67347112433227438334.jpg

Opublikowano

N4z1 własnie jest w tym problem że sie nie starają , w Klubowych im wychodzi i graja normalnie potrafią wygrać , a czym się rożni reprezentacja od takich Klubowych ?

Podejrzewam, że kasą, PZPN płaci im mnóstwo pieniędzy (wysyła do spa żeby się ''odprężyli'' przed meczem, rezerwuje hotele, funduje im najlepsze wygody o których zwykły zjadacz chleba może tylko pomarzyć. I co? I właśnie pstro, u nas mają problem, żeby do siebie podać piłkę, a co dopiero trafić do bramki. -.-

1378222534-U1001550.jpg

It hurts so good.

Opublikowano

Podejrzewam, że kasą, PZPN płaci im mnóstwo pieniędzy (wysyła do spa żeby się ''odprężyli'' przed meczem, rezerwuje hotele, funduje im najlepsze wygody o których zwykły zjadacz chleba może tylko pomarzyć. I co? I właśnie pstro, u nas mają problem, żeby do siebie podać piłkę, a co dopiero trafić do bramki. -.-

Obecnie w wielu kontraktach klubowych jest zapisane, że kontuzja = dostajesz mniej. Był taki gość, który powiedział, ,że nie gra dla reprezentacji bo nie może dawać z siebie 100%. Nasi cofają nogi, bo boją się, że stracą kasę/pozycję w klubie. Ja jestem za tym, żeby grali chłopaki z polskiej ligi, którzy dadzą z siebie te 100%, co może być lepsze od takiego 10 czy 20% gracza z za granicy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...