Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Fallence.pl

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakieś ożywienie metina i oderwanie się od monotonii, raczej o to chodziło administracji wprowadzając nowości, gdzie nie było nigdzie. Mi się osobiście podoba, lecz boje się strasznie o ilość graczy. Start za dwa dni, postarajcie się. : )

W dzisiejszych czasach, z tego co zauważyliśmy, większość graczy kusi stabilność, więc myślę że duża ilość graczy powinna pojawić się około 2 tygodnie po starcie. Będziemy również 'inwestować' w reklamę na Youtube :)

zf0m.png

LINK DO PREZENTACJI (KLIK)

Nic dodać, nic ująć.

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W dzisiejszych czasach, z tego co zauważyliśmy, większość graczy kusi stabilność, więc myślę że duża ilość graczy powinna pojawić się około 2 tygodnie po starcie. Będziemy również 'inwestować' w reklamę na Youtube :)

Nie musiscie pisać do youtuber'ów którzy mają po 50 tyś subów ^^

wystarczy kilku co mają po 1,5k widzów i grają w metina ;]

mam nadzieję, że na starcie zawita wiele osób, ponieważ szkoda takiego projektu ;-)

Opublikowano

Gdyby nie to, że zbrojki mnie się nie podobają to bym zagrał, ALE możliwe, że zawitam.

RAP

--------

To nie tylko HWDP i JP, to takze trafne metafory, cytaty, skomplikowane

schematy rymów, genialne storytellingi, i wersy nad którymi trzeba się

czasem zastanowić.

Opublikowano

Dobry server tylko za malo ludzi moze grac.zrobcie lepsza reklame bo jesli na starcie nie bedzie duzo ludzi to potem raczej nie dojdzie na tyle graczy poniewaz wiekszosc gra na starcie o topke

74313288103712520133.png

Opublikowano

Dobry server tylko za malo ludzi moze grac.zrobcie lepsza reklame bo jesli na starcie nie bedzie duzo ludzi to potem raczej nie dojdzie na tyle graczy poniewaz wiekszosc gra na starcie o topke

Wyżej TEJLI pisał, że będzie się starać o reklame na YT :)

Opublikowano

Jakieś ożywienie metina i oderwanie się od monotonii, raczej o to chodziło administracji wprowadzając nowości, gdzie nie było nigdzie. Mi się osobiście podoba, lecz boje się strasznie o ilość graczy. Start za dwa dni, postarajcie się. : )

Tak bylo na antissie szkoda ze padla ;(

Opublikowano

Przypomniałem sobie, będzie możliwość tepania buffa na nowe mapy? (pierścieniem od małżeństwa)

Proponuję ustawić aby na 10 sekund była możliwość przeniesienia buffa do głównej postaci.

Opublikowano

Przypomniałem sobie, będzie możliwość tepania buffa na nowe mapy? (pierścieniem od małżeństwa)

Proponuję ustawić aby na 10 sekund była możliwość przeniesienia buffa do głównej postaci.

Tak, powinna być taka możliwość, jednakże tylko na chwilę (może dać buffy, ale nie expić z nami) :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Bezsens, to w takim razie po co grać Szamanem, jeżeli można mieć buffa 60? Głupi pomysł ;)

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Bezsens, to w takim razie po co grać Szamanem, jeżeli można mieć buffa 60? Głupi pomysł ;)

Można, jednakże na 60 poziomie ów buff daje słabe bonusy, na wyższych poziomach można zdobyć więcej inteligencji :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Dlaczego bezsens i nie wiem po co większy lvl BUFFOWI, zresztą buffa i tak do 75 będziesz expił na grotę, no chyba że wolisz się męczyć i 2x wolniej wbijać lvl ^^.

@TEJLI

Tak, o to mi chodziło, żeby przenosić tylko na buffa, dlatego napisałem te 10-15 sekund.

Opublikowano

Można, jednakże na 60 poziomie ów buff daje słabe bonusy, na wyższych poziomach można zdobyć więcej inteligencji :)

Jak dla mnie dyskryminacja szamanów, powinno się expić buffa :P

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Co do możliwości tepania buffa na nowe mapy - jest to zablokowane, jeżeli będziemy chcieli przenieść ów buffa lub każdą inną postać na mapę z ograniczeniem poziomu, to zostanie ona niemalże natychmiastowo przeniesiona do miasta (być może w tym czasie da się nacisnąć guzik skilla, nie jestem pewien) :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Co do możliwości tepania buffa na nowe mapy - jest to zablokowane, jeżeli będziemy chcieli przenieść ów buffa lub każdą inną postać na mapę z ograniczeniem poziomu, to zostanie ona niemalże natychmiastowo przeniesiona do miasta (być może w tym czasie da się nacisnąć guzik skilla, nie jestem pewien) :)

jeżeli jest to zrobione questem , który od razu sprawdza wymagany lvl , to niestety nawet nie naciśniemy :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

ten serwer to dno :)

fajnie wygląda ale to znajoma administracja :)

hajs się zgadza i papa off forever

nie polecam tego scierwa bo szkoda czasu jak za tydzien po starcie i tak pierdolnie :) nawet szybciej.

a KAT szczym morde i wypierdalaj geju bo smierdzisz ,a forum ci potrzebne jest do tego żeby juz zacząć lizać dupe administracji i proszenie się o itemki z navi ?

Na tym serwerze będzie tyle prywatnych zuo dla wybranych i itemkow z navi dla wybranych ze szok :)

przypomnijcie sobie moja slowa za tydzień jak serwer pierdolnie

:):):)

Opublikowano

nie polecam tego scierwa bo szkoda czasu jak za tydzien po starcie i tak pierdolnie :) nawet szybciej.

a KAT szczym morde i wypierdalaj geju bo smierdzisz ,a forum ci potrzebne jest do tego żeby juz zacząć lizać dupe administracji i proszenie się o itemki z navi ?

Na tym serwerze będzie tyle prywatnych zuo dla wybranych i itemkow z navi dla wybranych ze szok :)

:) :) :)

Dowody masz? zapewne nie .. próbujesz oczerniać serwer ponieważ.....?

Aw@ Dodacie opis dropu ze szkat, które będą dropić podczas expa?

Opublikowano

:) :) :)

Szczerze wątpię że nas znasz, ale zapewniamy wszystkich graczy że nie będzie itemków z navi (dostęp do bazy danych mam tylko ja, a nie mam zamiaru tworzyć eq). Gwarantuje że serwer nie padnie po tygodniu, a za 'konstruktywną krytykę' dziękuję :)

kiedy forum będzie dostępne? miało być dzisiaj.

Będzie jeszcze dziś :)

Dowody masz? zapewne nie .. próbujesz oczerniać serwer ponieważ.....?

Aw@ Dodacie opis dropu ze szkat, które będą dropić podczas expa?

Nie, dowiecie się tego sami podczas expa :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Jakie są raty serwera ?

Jest to serwer typu 'twardy medium', a rat jako takich nie jesteśmy w stanie podać, gdyż exp był ustawiany w każdym potworze od nowa :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Nie zielsko im oddał za darmo i na swoim pf nie zamieścił że wykonał projekt na stronę? Nie żartuj.

Pobierz cms`a azmal.pl i tej strony co oni mają. Zobaczysz tam tylko lekką zmienę położenia bf`ów stylu.

Jaka strona Zielska? Przecież widziałem to w 100% wykonane (skrypt + grafika) na epvp.

Daruj sobie gościu i zesraj się tym Zielskiem brudasem który sprzedaje po 1000zł+ dziurawe strony ze skryptami niemieckimi.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...