Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Fallence.pl

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem jak wam ale mi cos smierdzi azmalem!

to nie azmal bo entergames sponsoruje nostidla wiec hajs im sie zgadza

p.s. serwer lourta ;]

Opublikowano

Proponuj zamienic osmy komplet zbroi na 7 i bron tak samo :) bo tamten sie kazdemu znudzil i 7 w ogole ladniej wyglada :)

Pozdrawiam napewno zagram na to czekalem

Serwer 10/10 :) tak dalej oby wystartowal bez problemow .

asdsadsadsadsadsadasd.jpg

Czekam

:)

Opublikowano

to nie azmal bo entergames sponsoruje nostidla wiec hajs im sie zgadza

p.s. serwer lourta ;]

Nie wiem jak wam ale mi cos smierdzi azmalem!

Nie mamy nic wspólnego z Azmalem oraz Entergames, a serwer nie jest 'lourta'. Jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości co do tego oraz np. zna jego barwę głosu, to w późniejszym czasie mogę zamienić z nim kilka słów :)

zf0m.png

LINK DO PREZENTACJI (KLIK)

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Proponuj zamienic osmy komplet zbroi na 7 i bron tak samo :) bo tamten sie kazdemu znudzil i 7 w ogole ladniej wyglada :)

Pozdrawiam napewno zagram na to czekalem

Serwer 10/10 :) tak dalej oby wystartowal bez problemow .

Zgodzę się z kolegą

Opublikowano

Nie mamy nic wspólnego z Azmalem oraz Entergames, a serwer nie jest 'lourta'. Jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości co do tego oraz np. zna jego barwę głosu, to w późniejszym czasie mogę zamienić z nim kilka słów :)

możesz brata dać do mikro i mu podpowiadać co ma mówić xD

serwer mega baardzo dawno nie było ciekawego mediuma same hardy niewypały lub easy z itemami z painta

nie ogarniam za bardzo tego całego systemu ekwipunku ale będzie ciekawie :D

Opublikowano

możesz brata dać do mikro i mu podpowiadać co ma mówić xD

serwer mega baardzo dawno nie było ciekawego mediuma same hardy niewypały lub easy z itemami z painta

nie ogarniam za bardzo tego całego systemu ekwipunku ale będzie ciekawie :D

Zapewniam w 100% że nie mamy innych serwerów poza Fallence. A mój głos (lub NERA) będziecie mogli usłyszeć np. podczas konkursów na TS więc chyba sprawa sama się rozwiązuje :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Wooooooooooow boski server! Naprawde propsy za to dzielo xD + szybko odpowiadacie na zadawane pytania, co tez mnie cieszy;>

ZR_o79.gif

Opublikowano

Hehe taki serwer to żadkość teraz będzie gożej powstrzymać ataki których będzie napewno co niemiara. Ale życze powodzenia jeżeli się utrzyma pare dni to go napewno pobiorę i przetestuje osobiście ;)

Opublikowano

hmm... ta siódma zbrojka u woja skąd wyciągnięta?? ;3

Została zakupiona od grafika 3D, więc nie potrafię niestety powiedzieć skąd została wyciągnięta. Mogę jednak powiedzieć że w grze wygląda na prawdę 'epicko' :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Nie doczytałem i jeżeli tak jest to bardzo was proszę o to abyście to zmienili :x.

Dajcie zwykłego konia militarnego na start ORAZ bengala, exp z wierzchowca to mega męczarnia tym bardziej, że nie można na niego od razu wsiadać gdy się zejdzie i jednocześnie uderza w moby :x

Serwer dobrze wygląda, prezentacja jedna z dłuższych, dużo fajnych i nowych rzeczy, w końcu jakiś serwer, który nie jest hardem.

Na tą chwilę polecam i życzę powodzenia przy starcie.

+ Kilka propozycji:

Dodać ataki/obrony/życia boga smoków do dropu/handlarzy (można dodać skrzynki do dropu z mobów, z których byłaby szansa na wydropienie dopalaczy) - to niekoniecznie bo i tak jest dużo udogodnień, ale skoro serwer ma być jaki się wydaje z prezentacji to tego również może zabraknąć.

Dodać konia, zwykłego konia militarnego bo exp ze zwykłego konia jest o niebo lepszy od bicia z tego wierzchowca (szczerze mówiąc lepiej już z buta bić).

Usunąć drop broni 75 z red lasu, a zostawić tylko broni 65 i stalek, inaczej bronie te nie będą miały wartości (pewnie i tak nie będą miały bo dropią w grocie, ale i tak)

No i myślę, że ode mnie to na tyle, jak sobie coś przypomnę to dopiszę ^^.

Opublikowano

Nie doczytałem i jeżeli tak jest to bardzo was proszę o to abyście to zmienili :x.

Dajcie zwykłego konia militarnego na start ORAZ bengala, exp z wierzchowca to mega męczarnia tym bardziej, że nie można na niego od razu wsiadać gdy się zejdzie i jednocześnie uderza w moby :x

Serwer dobrze wygląda, prezentacja jedna z dłuższych, dużo fajnych i nowych rzeczy, w końcu jakiś serwer, który nie jest hardem.

Na tą chwilę polecam i życzę powodzenia przy starcie.

+ Kilka propozycji:

Dodać ataki/obrony/życia boga smoków do dropu/handlarzy (można dodać skrzynki do dropu z mobów, z których byłaby szansa na wydropienie dopalaczy) - to niekoniecznie bo i tak jest dużo udogodnień, ale skoro serwer ma być jaki się wydaje z prezentacji to tego również może zabraknąć.

Dodać konia, zwykłego konia militarnego bo exp ze zwykłego konia jest o niebo lepszy od bicia z tego wierzchowca (szczerze mówiąc lepiej już z buta bić).

Usunąć drop broni 75 z red lasu, a zostawić tylko broni 65 i stalek, inaczej bronie te nie będą miały wartości (pewnie i tak nie będą miały bo dropią w grocie, ale i tak)

No i myślę, że ode mnie to na tyle, jak sobie coś przypomnę to dopiszę ^^.

Nie martw się! :)

Nasz system wierzchowców jest napisany w ten sposób, że można wsiadać/zsiadać z wierzchowca nawet jeżeli wykonujemy czynność ataku (innymi słowy, to co napisałeś nie jest prawdą). Co do ostatniego kompletu broni/zbroi - dodałem ankietę, można głosować :)

Co do propozycji:

Owe 'bonusy' można zdobyć otwierając szkatułki, które wypadają podczas expa ze wszystkich potworów.

Nasze wierzchowce są wykonane w ten sposób, że moduł wchodzenia/schodzenia z wierzchowca wygląda tak samo jak w przypadku podstawowego konia.

Wartość broni na 75lv określać będą 'średnie', więc usunięcie dropu na to nie wpłynie, a chcemy by było ich w miarę dużo. :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Serwer bardzo polecam i mam kilka propozycji.

-Zmienić ostatnie zbroje i bronie.

-Dodać autopoty

-Dodać nieskończoną pelerynkę.

// Admin odpisz mi na PW :)

-Została dodana ankieta (patrz wyżej) :)

-Autopoty są dostępne na serwerze (np. ze szkatułek ucznia)

-Pelerynki są darmowe u handlarki różności.

Admin zmień szósty komplet broni i ósmy komplet zbrojek i tyle.Reszta jest OK :)

Dodałem ankietę, jeżeli większość głosów będzie za zmianą, to zostaną zmienione :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Serwer zapowiada się epicko, zbroja z 7 kompletu - MIODNA <3.

//tejli sprawdź PW :)

Na PW odpowiadam najszybciej jak to możliwe :)

Ps. Dodałem ankietę dotyczącą autopotów - zachęcam do oddawania głosu :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Ja bym zamienił 7, aktualny komplet zbroi na 8, gdyż ten 7 jest bardzo ładny i najlepiej się prezentuje.

A na 7 zrobić zmianę, te aktualne z 8 rzeczywiście słabo się prezentują.

Opublikowano

Ja bym zamienił 7, aktualny komplet zbroi na 8, gdyż ten 7 jest bardzo ładny i najlepiej się prezentuje.

Popieram.

7 dać za 8.

A ten aktualny 8 wywalić i dać inny komplet do 7 setu :)

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

Opublikowano

TEJLI , są na tym serwerze fryzury takie jak DREDY,IROKEZ,AFRO,KAPELUSZ ITP? bo w prezce niema, przynajmniej ja nie znalazłem :D

Tak, owe fryzury są możliwe do zdobycia z eventów itp. lub Sklepu z Przedmiotami. W prezentacji są one opisane w podpunkcie 'System Kostiumów' :)

Popieram.

7 dać za 8.

A ten aktualny 8 wywalić i dać inny komplet do 7 setu :)

Jak już pisałem, jest dotycząca tego ankieta, upatrzyłem już komplet zbroi tego samego twórcy, więc również powinna przypaść wam do gustu :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Zapowiada się ciekawy serwer ;)

Oczywiście nie zagram, ponieważ mam inne ważniejsze sprawy na głowie.

Prezentacja 4+/6

Polecam

Chciałbym zobaczyć minę zielska jak zobaczy stronę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...