Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Fallence.pl

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie martw się! :)

Nasz system wierzchowców jest napisany w ten sposób, że można wsiadać/zsiadać z wierzchowca nawet jeżeli wykonujemy czynność ataku (innymi słowy, to co napisałeś nie jest prawdą). Co do ostatniego kompletu broni/zbroi - dodałem ankietę, można głosować :)

Co do propozycji:

Owe 'bonusy' można zdobyć otwierając szkatułki, które wypadają podczas expa ze wszystkich potworów.

Nasze wierzchowce są wykonane w ten sposób, że moduł wchodzenia/schodzenia z wierzchowca wygląda tak samo jak w przypadku podstawowego konia.

Wartość broni na 75lv określać będą 'średnie', więc usunięcie dropu na to nie wpłynie, a chcemy by było ich w miarę dużo. :)

Jeżeli jest jak mówisz to w porządku, ale wyjdzie to dopiero podczas gry bo nigdy nie spotkałem się z tym aby przy zakładaniu pieczęci wierzchowca nie było laga i dałoby się od razu wchodzić/schodzić jak w przypadku normalnego konia.

Chodziło mi o to, że ograniczenie zdobycia broni 75 zwiększy wartość samej broni (do mixu), bo będzie jak mówisz, wartość będą wyznaczały średnie, no ale tak patrząc to ten serwer będzie easy serwerem, także bronie 75 również nie powinny być problemem.

Opublikowano

Możesz nam pokazać SS tych zbrojek?

http://scr.hu/9l2/msjs0

dodam od siebie że te komplety wyglądają jeszcze lepiej w grze (na zdjęciu kolejno: Zbroja dla Wojownika M, Zbroja dla Sury M, Miecz dwuręczna, Miecz jednoręczna)

Jeżeli jest jak mówisz to w porządku, ale wyjdzie to dopiero podczas gry bo nigdy nie spotkałem się z tym aby przy zakładaniu pieczęci wierzchowca nie było laga i dałoby się od razu wchodzić/schodzić jak w przypadku normalnego konia.

Chodziło mi o to, że ograniczenie zdobycia broni 75 zwiększy wartość samej broni (do mixu), bo będzie jak mówisz, wartość będą wyznaczały średnie, no ale tak patrząc to ten serwer będzie easy serwerem, także bronie 75 również nie powinny być problemem.

Dokładnie, bardziej zależy nam na tym żeby bronie 80+ miały tę 'wartość' :) A co do wierzchowców - jest możliwość że będę nagrywał mały filmik z serwera, i wtedy postaram się dokładniej pokazać zsiadanie/wsiadanie na wierzchowca podczas ataku/expienia :)

zf0m.png

LINK DO PREZENTACJI (KLIK)

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Prezentacja odje...a na maxa :))) Serwer również zapowiada się ładnie, sporo nowości i wygląda na to że nudzić się tam nie będzie można oby to wyglądało tak samo w praktyce jak w teorii.

Powodzenia.

Opublikowano

System ulepszeń jak i prezentacja epicka! . Aż łezka w oku:D

Zagram!. Nareszcie ktoś daje bardzo przemyślany wygląd systemu ulepszeń .

"Bonzzoo"! ^^

Opublikowano

Yhh, dać Markowi 7 zestaw zbrojek a On mi taki numer wykręca. :P

Nie ma co się jarać, Aincrad Online jako pierwszy ich użył! :D

Ale fallence pierwszy wystartuje :D:D Tak sądziłem, że na twoim serwerze także się znajduje ten model zbrojek :) Będzie co robić w roku szkolnym ^ ^

Opublikowano

i tak na twoim nikt nie zagra !

Hejted Reaktywacja ;x

Cofam to Zagram ! emm a u cb ktory lvl max bd ?:)

sygnatura3.png

Opublikowano

Dobrymi i pięknymi rzeczami trzeba się dzielić :)

Gramy ! :D czas odstawic na bok lola ! kiedy start ?(wiem wiem nie mam penisa ;x)

i ktory lvl max ? ;d

nie czytam prezki bo mi sie nie wczytuje jasne !?

Start dnia 17.08.2013r. o godzinie 18, a maksymalny level to 150 :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Dobrymi i pięknymi rzeczami trzeba się dzielić :)

Start dnia 17.08.2013r. o godzinie 18, a maksymalny level to 150 :)

Wiem, własnie dlatego się z Markiem dzielimy modelami oraz nowinkami z 3ds. :P

Polujemy jeszcze na sety broni ale ciężko znaleść. ;/

Ogólnie system run też pokazywałem Markowi. xD (u mnie to się nazywało system gemów)

@AntyWarn: Czy aktualizacja "login screen" jest zrobiona client < = > serwer?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Moze warto byloby sie pokusic o reklame u kilku jutjuberow? ;p

ZR_o79.gif

Opublikowano

A może beta testy? :D

Już po becie :)

Wiem, własnie dlatego się z Markiem dzielimy modelami oraz nowinkami z 3ds. :P

Polujemy jeszcze na sety broni ale ciężko znaleść. ;/

Ogólnie system run też pokazywałem Markowi. xD (u mnie to się nazywało system gemów)

@AntyWarn: Czy aktualizacja "login screen" jest zrobiona client < = > serwer?

No widzisz, a ja system run wymyśliłem sam :)

Dane do okna logowania są pobierane z hostingu, jednakże jeżeli będzie problem z pobraniem owych danych to client także się uruchomi :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Już po becie :)

No widzisz, a ja system run wymyśliłem sam :)

Dane do okna logowania są pobierane z hostingu, jednakże jeżeli będzie problem z pobraniem owych danych to client także się uruchomi :)

No to git, bo zaraz by był hejt "MAMO WYDAŁEM 20zł A NIE MOGE WEJSC NA SERWA POZWIJ TE K*@!#^"

I takie tam delikatne inne słowa przed komputerem które potem będą skutkować szlabanem na komputer i pierwszym stadium nerwicy.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

No to git, bo zaraz by był hejt "MAMO WYDAŁEM 20zł A NIE MOGE WEJSC NA SERWA POZWIJ TE K*@!#^"

I takie tam delikatne inne słowa przed komputerem które potem będą skutkować szlabanem na komputer i pierwszym stadium nerwicy.

Haha! Miejmy nadzieję że żaden z naszych graczy nie będzie musiał znosić tych 'cierpień' :)

Moze warto byloby sie pokusic o reklame u kilku jutjuberow? ;p

Pierw trzeba takowych youtuberów znać :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Co do reklamy wystarczyło napisać na PW :) Serwer bardzo fajny, dawno nie było dobrego easy / medium, wszystko fajnie przemyślane / dopracowane, zobaczymy jak będzie w grze, bo różnie bywa. Co do reklamy zapraszam PW ponownie.

Jeden chetny juz byl w temacie ;)

ZR_o79.gif

Opublikowano

Z ów youtuberem się skontaktowałem :)

To fajnie :)

Moze jeszcze jakis sie znajdzie bo server naprawde kozacki i warto go reklamowac ;)

ZR_o79.gif

Opublikowano

Client jest zgodny z win7/8 czy będą ciągle błędy C++ / ??????

Podczas walenia skillami w Lodową Królewnę nie buguje clienta ? jak to było na jednym z serverów.

Oczywiście zawitam na start i mam nadzieję ze server postoi dooobre parę msc lub lat ;D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Czy aby dobrze przemyśleliście tabelę bonusów 1-5? 7% Ludzi 8% Abs. 7% Blok 2k pż. PvP będzie trwało serię skili przy takich bonusach..

Opublikowano

Client jest zgodny z win7/8 czy będą ciągle błędy C++ / ??????

Podczas walenia skillami w Lodową Królewnę nie buguje clienta ? jak to było na jednym z serverów.

Oczywiście zawitam na start i mam nadzieję ze server postoi dooobre parę msc lub lat ;D

Niestety nie mieliśmy możliwości sprawdzenia kompatybilności serwera z Windows8, lecz sądzimy iż wszystko będzie dobrze. Błąd c++ nie pojawia się, a jeżeli z jakichkolwiek powodów zacznie, to mamy na niego skuteczny lek :)

Co do Lodowej Królewny - nie mam pojęcia o czym mówisz, jednakże dla pewności przed chwilką sprawdziłem i da się ją bić skillami :)

A możecie zdradzić ile będzie około dawał ataku magicznego wachlarz ten przedostatni i ostatni ?

Bo to zależy kim będe grał :) dzięki z góry .

Obrażenia są ustawione procentowo w stosunku do broni na metin2.pl

Czy aby dobrze przemyśleliście tabelę bonusów 1-5? 7% Ludzi 8% Abs. 7% Blok 2k pż. PvP będzie trwało serię skili przy takich bonusach..

Uwierz, nie będzie tak krótko trwało, przemyśleliśmy to :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Serwer mega :) Jednakże, dręczą mnie bony 6/7 :/ Lepiej, by było gdybyście je usunęli.

Zagram na 100%, kiedy start ?

sygn2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...