Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Fallence.pl

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualności:
Zmieniono wygląd szóstego kompletu broni oraz ósmego kompletu zbroi (można je zobaczyć w prezentacji).

Usunięto Rosy od handlarzy.

Dodano Autopoty do handlarzy.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_L4W0NT5XWA

Topic: Przedmioty na misje od biologa będą dropić mozolnie czy raczej łatwo i przyjemnie?;p

Hahaha, interesujące. Jak widać na filmiku mamy dobre zabezpieczenia ^^

Przedmioty do misji biologa dropią szybciutko i można je zdobyć na każdym poziomie :)

zf0m.png

LINK DO PREZENTACJI (KLIK)

Nic dodać, nic ująć.

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wrażenie po obejrzeniu i przeczytaniu prezentacji 10/10. Nie widziałem nigdy tak dopracowanej pod względem techniczym i graficznym prezentacji. o.O Wielki plusik odemnie. ;) Myślę, że będzie to jeden z przełomowych serwerów Metin2. Dodaliście jakieś nowe skyboxy? Czy zostawiliście standardowe? Z niecierpliowścią czekam na start !

Opublikowano

Super prezka, wszystko zaje.iscie opisane.

Duzo broni, zbroji, dungeonów.

Na taki serwer czekalem ! :)

Na kiedy przewidywany start?

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie dot. kostiumów czy tylko będą dostępne w IS?
Czy z metinów oraz bossów na wyższy lvl również?

Oraz bronie 75 tylko z rippera?

Opublikowano

Wrażenie po obejrzeniu i przeczytaniu prezentacji 10/10. Nie widziałem nigdy tak dopracowanej pod względem techniczym i graficznym prezentacji. o.O Wielki plusik odemnie. ;) Myślę, że będzie to jeden z przełomowych serwerów Metin2. Dodaliście jakieś nowe skyboxy? Czy zostawiliście standardowe? Z niecierpliowścią czekam na start !

Niestety zostawiliśmy standardowe, jakoś nie przywiązywaliśmy do tego większej wagi :)

Super prezka, wszystko zaje.iscie opisane.

Duzo broni, zbroji, dungeonów.

Na taki serwer czekalem ! :)

Na kiedy przewidywany start?

18:00 17 sierpnia, jest o tym informacja w prezentacji :)

Sklep z Przedmiotami, eventy (np. (mamy nadzieję że częsty) konkurs OX) w grze, na forum oraz ts3. Jest to rozwiązane w ten sposób, aczkolwiek pragnę nadmienić iż kostium kupiony raz będzie wam służył przez cały czas (nie ma ograniczenia czasowego)! :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Oraz bronie 75 tylko z rippera?

W prezce jest napisane ze w red lesie dropia bronie 75.

Kotiumy eventy/is.

Czemu usuneliście rosy u handlarzy..?

Opublikowano

W prezce jest napisane ze w red lesie dropia bronie 75.

Kotiumy eventy/is.

Czemu usuneliście rosy u handlarzy..?

Od początku nie miało ich być u handlarzy, było to takie nasze małe niedopatrzenie :) Owe rosy dropią ze szkatułek które można zdobyć podczas expa.

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Zbroje bardzo fajne, ale nadal bym był za zmiana szóstego kompletu broni ponieważ niektóre bronie na niższe lvl są ładniejsze niz te na ostatnie ;/

YebieMieTOo

ADC !

Opublikowano

Od początku nie miało ich być u handlarzy, było to takie nasze małe niedopatrzenie :) Owe rosy dropią ze szkatułek które można zdobyć podczas expa.

Czy z tych szkatułek będzie można zdobyć również takie wspomagacze jak : dłoń krytyka, dłoń przeszycia, ataki/obrony/życie boga smoków?

Opublikowano

Czy z tych szkatułek będzie można zdobyć również takie wspomagacze jak : dłoń krytyka, dłoń przeszycia, ataki/obrony/życie boga smoków?

Tak, oczywiście, nawet pierścienie doświadczenia na krótki okres czasu :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Tak, oczywiście, nawet pierścienie doświadczenia na krótki okres czasu :)

Czyli 30min tak?

skąd będzie można zdobyć jeszcze pierścienie doświadczenia?

Opublikowano

Jedyne co odpycha to to cale dropienie broni :3

Troche lipa, mogliscie tego nie zmieniac bo niektorzy moga przez to nie zagrac ;)

Opublikowano

Czyli 30min tak?

skąd będzie można zdobyć jeszcze pierścienie doświadczenia?

Z wielu różnych źródeł jak np. misje czy metiny :)

Jedyne co odpycha to to cale dropienie broni :3

Troche lipa, mogliscie tego nie zmieniac bo niektorzy moga przez to nie zagrac ;)

Według nas łatwiej wydropić broń niż ulepszać ją 40 razy :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Zobaczyłem zapowiedź i stwierdziłem że jest MEEEGGA :D

Ale jak przeczytałem o tym durnym dropieniu broni to się mega zasmuciłem :C To to w ogóle wymyślił to jest najgłupszy pomysł o jakim słyszałem...Bronie powinno się ulepszać a nie dropić to jest to co prawie zawsze było w metinie i powinno zostać. Cóż jeszcze się zastanowię czy będzie mi się chciało tutaj grać :C

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Z wielu różnych źródeł jak np. misje czy metiny :)

Według nas łatwiej wydropić broń niż ulepszać ją 40 razy :)

Lepiej ja ulepszac 40 razy niz 100 razy mixowac ;p

Opublikowano

Zobaczyłem zapowiedź i stwierdziłem że jest MEEEGGA :D Ale jak przeczytałem o tym durnym dropieniu broni to się mega zasmuciłem :C To to w ogóle wymyślił to jest najgłupszy pomysł o jakim słyszałem...Bronie powinno się ulepszać a nie dropić to jest to co prawie zawsze było w metinie i powinno zostać. Cóż jeszcze się zastanowię czy będzie mi się chciało tutaj grać :C

Osobiście radziłbym jednak przekonać się na własnej skórze jak to wygląda, a zapewniam że ten system także jest 'mega' :)

Lepiej ja ulepszac 40 razy niz 100 razy mixowac ;p

Bonusy zawsze wchodzą maksymalne więc łatwo jest mixować :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Serwer Polecam bedzię to najlepszy serwer metina jak dla mnie pierwszy raz widze te bronie toksyczne i przypomina mi troche antisse ::)

Opublikowano

Będzie tak samo jak z innymi serwerami. teraz super al, a po 7 dniach od startu serwera adm`y was oleją. Bo sporo na is`a wpłynie pieniążków.

Dziękuje do widzenia. Dedyk na 1 miesiąc.

+ kradziony cms strony to pewnie sf`y także.

Zaraz pewnie ktoś napisze, wypierdalaj etc.

Zobaczycie że będzie tak jak napisałem.

Opublikowano

Będzie tak samo jak z innymi serwerami. teraz super al, a po 7 dniach od startu serwera adm`y was oleją. Bo sporo na is`a wpłynie pieniążków.

Skąd wiesz, że kradziony? daj dowody potem pisz takie bzdury : )

top@

Czy w is spotkamy bronie, zbroje, biżu ?

Opublikowano

top@

Nie zielsko im oddał za darmo i na swoim pf nie zamieścił że wykonał projekt na stronę? Nie żartuj.

Pobierz cms`a azmal.pl i tej strony co oni mają. Zobaczysz tam tylko lekką zmienę położenia bf`ów stylu.

Opublikowano

Zaraz pewnie ktoś napisze, wypierdalaj etc.

Zobaczycie że będzie tak jak napisałem.

Mamy zamiar zmieniać grafikę, a zapewniam że nie olewamy graczy :)

top@

Definitywnie nie :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Zainwestujcie, w dobrą reklame .... Bo jak narazie jest tylko 22 like, za dużo graczy nie będzie A serwer mega i szkoda, żeby się zjeb*ł ....

sygn2.jpg

Opublikowano

Myślę, że lepszym wyjściem będzie zwykły system ulepszeń. Dużo osób pewnie to odstraszy na starcie, te dropienie itd. Nie lepiej zacząć ulepszać od broni na 65lv? Tak jak zwykle jest? Na serwerze zagram, zobaczymy ile będzie osób online i jak z tymi broniami będzie :)

Opublikowano

Myślę, że lepszym wyjściem będzie zwykły system ulepszeń. Dużo osób pewnie to odstraszy na starcie, te dropienie itd. Nie lepiej zacząć ulepszać od broni na 65lv? Tak jak zwykle jest? Na serwerze zagram, zobaczymy ile będzie osób online i jak z tymi broniami będzie :)

Nie rozumiem w czym to komu przeszkadza (?)

Mi się akurat podoba taki system zdobywania broni w końcu podczas expa będziemy mogli coś zdobyć :)

Opublikowano

Jakieś ożywienie metina i oderwanie się od monotonii, raczej o to chodziło administracji wprowadzając nowości, gdzie nie było nigdzie. Mi się osobiście podoba, lecz boje się strasznie o ilość graczy. Start za dwa dni, postarajcie się. : )

124124214_nwxnqwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...