Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Fallence.pl

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer mega :) Jednakże, dręczą mnie bony 6/7 :/ Lepiej, by było gdybyście je usunęli.

Zagram na 100%, kiedy start ?

Owe bonusy mają bardzo małe wartości, więc służą jedynie 'wybalansowaniu' :)

zf0m.png

LINK DO PREZENTACJI (KLIK)

Nic dodać, nic ująć.

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jak jest z biologiem, co ile mozna oddawac? Switchbot zablokowany? Jest jakis gameplay z servera, a jesli nie, to kiedy cos wrzucisz? :D

ZR_o79.gif

Opublikowano

A jak jest z biologiem, co ile mozna oddawac? Switchbot zablokowany? Jest jakis gameplay z servera, a jesli nie, to kiedy cos wrzucisz? :D

Biologa można oddawać co 1 sekundę, wykonałem również 'szybką oddawarkę' (oddawanie przedmiotów odbywa się teraz tak: Rozmawiamy z biologiwem, klikamy dalej, dalej i w tym momencie mamy opcję oddania kolejnego przedmiotu, i tak aż do momentu oddania wszystkich przedmiotów, lub aż zabraknie Wam przedmiotu w ekwipunku). Switchbot jest prawdopodobnie zablokowany. Małą prezentację serwera być może nagram jutro, aczkolwiek nic nie obiecuję :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Biologa można oddawać co 1 sekundę, wykonałem również 'szybką oddawarkę' (oddawanie przedmiotów odbywa się teraz tak: Rozmawiamy z biologiwem, klikamy dalej, dalej i w tym momencie mamy opcję oddania kolejnego przedmiotu, i tak aż do momentu oddania wszystkich przedmiotów, lub aż zabraknie Wam przedmiotu w ekwipunku). Switchbot jest prawdopodobnie zablokowany. Małą prezentację serwera być może nagram jutro, aczkolwiek nic nie obiecuję :)

I caly biolo co 1sec? xD Dobra to czekam na filma;D

ZR_o79.gif

Opublikowano

Może zamiast standardowo 200 pele dać 1 która nigdy się nie kończy było by o wiele wygodniej ;p

Pomyślimy nad tym, aczkolwiek nic nie obiecuję :)

I caly biolo co 1sec? xD Dobra to czekam na filma;D

Tak, cały :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Co z tymi setami broni i zbroi? Zostaną one zmienione? Jeżeli tak to pokażesz je w zapowiedzi czy zmienisz w informacjach?

Opublikowano

jakigo typu serwer to jest Hard ? Medium ? Esyy ?

Twardy medium :)

Co z tymi setami broni i zbroi? Zostaną one zmienione? Jeżeli tak to pokażesz je w zapowiedzi czy zmienisz w informacjach?

Tak, jak widać większość osób jest za zmianą ów kompletu, więc zarówno szóste bronie jak i ósme zbroje zostaną zmienione. Zdjęcia w prezentacji powinny zostać zaktualizowane jutro :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Po dużym failu reventiala mam ochotę tutaj zagrać, lecz..

1) kiedy forum?

2) jakaś konkretna reklama?

3) ktoś, kto będzie na okrągło informował graczy o problemach/postępach na serwerze? jest taka osoba przydzielona?

ps. prezentacja mega ._.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

No Pachnie Azmalem ja w uj. Zobaczymy po tricku z baza danych czy to azmal, bo aktualnie większośc serwerów jedzie na 1 bazie danych od Terenzo.

Można łatwo sprawdzić xD

TOPIC: serwer dobry (prezentacja) Zobaczymy jak będzie z atakami.

Opublikowano

Ja osobiste zdanie na temat serwera mam dobre. Wszystko wygląda ładnie, jest zadbane. Co prawda administracji nie znam, ale oczywiście daje im szansę, miejmy nadzieję, że tego nie zmarnujecie.

Kilka sugestii. Zbroja na ostatni lvl - znudzony jestem tym wyglądem, jest wszędzie - możecie na coś ciekawego zmienić.

Dodać nowe mapy, te też już się wielokroć pojawiały - nuuuda.

Dungeony też dupy nie urywają - plusik za królową, brakowało mi bicia jej.

Myślę, że śmiało mogę powiedzieć iż fearless tutaj zagoszczą, gdyż serwer już był proponowany nawet przez kacika ;3.

Co z forum?

43443762229415131449.jpg

Opublikowano

Po dużym failu reventiala mam ochotę tutaj zagrać, lecz..

1) kiedy forum?

2) jakaś konkretna reklama?

3) ktoś, kto będzie na okrągło informował graczy o problemach/postępach na serwerze? jest taka osoba przydzielona?

ps. prezentacja mega ._.

1) Dziś, najprawdopodobniej w godzinach popołudniowych.

2) MPC oraz inne fora tego typu+youtube+facebook.

3) O tego typu sprawach będę Was informował ja lub .NERO

No Pachnie Azmalem ja w uj. Zobaczymy po tricku z baza danych czy to azmal, bo aktualnie większośc serwerów jedzie na 1 bazie danych od Terenzo.

Można łatwo sprawdzić xD

TOPIC: serwer dobry (prezentacja) Zobaczymy jak będzie z atakami.

Nie korzystamy z bazy danych Azmal ani Terenzo :)

Czekamy, na forum :) I na start, właśnie 16 tak ?

Start o godz. 18:00 dnia 17 sierpnia 2013r. :)

Ja osobiste zdanie na temat serwera mam dobre. Wszystko wygląda ładnie, jest zadbane. Co prawda administracji nie znam, ale oczywiście daje im szansę, miejmy nadzieję, że tego nie zmarnujecie.

Kilka sugestii. Zbroja na ostatni lvl - znudzony jestem tym wyglądem, jest wszędzie - możecie na coś ciekawego zmienić.

Dodać nowe mapy, te też już się wielokroć pojawiały - nuuuda.

Dungeony też dupy nie urywają - plusik za królową, brakowało mi bicia jej.

Myślę, że śmiało mogę powiedzieć iż fearless tutaj zagoszczą, gdyż serwer już był proponowany nawet przez kacika ;3.

Co z forum?

Zbroje i bronie zostaną zmienione na inne komplety (zdjęcia w prezentacji zostaną prawdopodobnie zaktualizowane jutro), nowe mapy póki co zostają - nie dalibyśmy rady wyrobić się ze zmianą ich przed startem. Nowe Dungeony zostaną dodane po starcie serwera, w tym dungeony które (prawdopodobnie) będzie można zobaczyć tylko na naszym serwerze (mapy). Forum będzie dostępne jutro w godzinach popołudniowych :)

Na serio jestem zajebisty ?

Był to news testowy, został już usunięty :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

1) Dziś, najprawdopodobniej w godzinach popołudniowych.

2) MPC oraz inne fora tego typu+youtube+facebook.

3) O tego typu sprawach będę Was informował ja lub .NERO

Nie korzystamy z bazy danych Azmal ani Terenzo :)

Start o godz. 18:00 dnia 17 sierpnia 2013r. :)

Zbroje i bronie zostaną zmienione na inne komplety (zdjęcia w prezentacji zostaną prawdopodobnie zaktualizowane jutro), nowe mapy póki co zostają - nie dalibyśmy rady wyrobić się ze zmianą ich przed startem. Nowe Dungeony zostaną dodane po starcie serwera, w tym dungeony które (prawdopodobnie) będzie można zobaczyć tylko na naszym serwerze (mapy). Forum będzie dostępne jutro w godzinach popołudniowych :)

Był to news testowy, został już usunięty :)

Lol, ja myslalem ze do czego innego ten news sluzyl .

patrzylem sobie po prostu czy jest sqli na stronie i ten news wyskoczyl, myslalem ze sprytny trick adminow a to tylko przypadek ;S

Opublikowano

Bonusy są tak zrobione, aby pvp było równie (chyba, że źle zrozumiałem inne posty)
Tak więc pytanie .. czy sprawdzaliście wszystkie klasy w pvp?

Opublikowano

Zielsko dostał informację. css kradziony od zielaka, zmieniona grafika. No nic, zobaczymy czy macie pozwolenie na edycję strony + łamanie praw autorskich.

Chyba że on wam robił, al wątpię w to.

Opublikowano

Zielsko dostał informację. css kradziony od zielaka, zmieniona grafika. No nic, zobaczymy czy macie pozwolenie na edycję strony + łamanie praw autorskich.

Chyba że on wam robił, al wątpię w to.

Kocham konfidentow :D

Jebac ze to zielak robil,ja pierdole wszscy tu tacy dobroduszni i nigdy prawa nie zlamali .

zielsko aha epvp deuszland podpieszal skrypty is'a :D

hahaha beka .

Opublikowano

Bonusy są tak zrobione, aby pvp było równie (chyba, że źle zrozumiałem inne posty)

Tak więc pytanie .. czy sprawdzaliście wszystkie klasy w pvp?

Tak, sprawdzaliśmy :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Kocham konfidentow :D

Jebac ze to zielak robil,ja pierdole wszscy tu tacy dobroduszni i nigdy prawa nie zlamali .

zielsko aha epvp deuszland podpieszal skrypty is'a :D

hahaha beka .

No beka będzie jak zielak ich poda. Bo to ewidentna kradzież i łamanie praw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...