Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Fallence.pl

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chce mi się dokładnie jeszcze raz czytać prezentacji, więc zapytam - jak z gildiami ?. Może dodacie jakieś ograniczenie od 100 poziomu czy coś w ten deseń,żeby nie było zbyt dużo gildii? :). Tak jak piszesz - twardy medium i nie będzie lekko wbić maksymalnego poziomu w kilka dni, więc przyda się coś z tymi gildiami zrobić. Komentarze?.

Gildie można zakładać od 70 poziomu :)

zf0m.png

LINK DO PREZENTACJI (KLIK)

Nic dodać, nic ująć.

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

6/7 dropi tylko z lepszych bossow/metkow?

ZR_o79.gif

Opublikowano

TEJLI , napewno wystartujecie punktualnie i bez problemów ?

Nie jesteśmy w stanie w 100% powiedzieć że nie będzie problemów, ale jeżeli takowe wystąpią to postaramy się je jak najszybciej wyeliminować :)

Przecież to jest Azmal drugi :) Beka :)

Nie, nie jest to Azmal :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Nieeeee.... Tylko nie 6/7 :/ gdyby nie 6/7 to byłby serwer MEGA usuńcie to :D

Tak jest dobrze :P

ZR_o79.gif

Opublikowano

Nieeeee.... Tylko nie 6/7 :/ gdyby nie 6/7 to byłby serwer MEGA usuńcie to :D

Niech zostanie tak jak jest, prócz ulepszania ekwipunku będzie można zająć się też dropieniem 6/7, co na pewno umili grę i pomoże słabszym klasą w expie.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Takie pytanko czy szaman dostanie dzwon na start bo na niektórych serwerach trzeba nim expić z wachlarza do 30 :x

Oraz co z petami bo nie widziałem ich w prezce

Opublikowano

---INFORMACJA---

Client jest już możliwy do pobrania (póku co z jednego hostingu, mega.co.nz). Oto link do clienta:

https://mega.co.nz/#!k4lxXYga!Js9xzneYv_YsCbZSirHlIzfXVNsuwN47VrGQF8qBAxE

http://vhdd.pl/7h3

http://www.speedyshare.com/NVagr/Fallence.7z

Wrzuciłem również film opisujący niektóre nowości na serwerze :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

---INFORMACJA---

Client jest już możliwy do pobrania (póku co z jednego hostingu, mega.co.nz). Oto link do clienta:

https://mega.co.nz/#!k4lxXYga!Js9xzneYv_YsCbZSirHlIzfXVNsuwN47VrGQF8qBAxE

Zwierzaków na chwilę obecną nie ma, a na start szaman otrzymuje wachlarz na 1 poziom, oraz dzwon na 10 poziom :)

Co do zwierzaków planujecie expienie ich? Już nie mogę się doczekać startu ^^

^^

Opublikowano

Pojawił się film prezentujący niektóre systemy na serwerze (przepraszam za stronę audio, ale jest to pierwszy film który nagrywałem).

Co do zwierzaków planujecie expienie ich? Już nie mogę się doczekać startu ^^

Prawdopodobnie tak ;)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Dodajcie jakis połysk tych zbroi, ta zbroja na filmie nie ma żadnego polysku tylko te zlote świecenie. Wygląda jak by była +0

Opublikowano

Dodacie szitboks na forum? W sensie to coś co można by było pisać. Shoutbox.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Pojawił się film prezentujący niektóre systemy na serwerze (przepraszam za stronę audio, ale jest to pierwszy film który nagrywałem).

Prawdopodobnie tak ;)

Jeżeli zadbacie o reklame i będzie 1k+ osób to serw może być jednym z najlepszych :)

aw@

w jaki sposób będzie można ulepszać tygrysy na dalszy poziom?

Opublikowano

Jeżeli zadbacie o reklame i będzie 1k+ osób to serw może być jednym z najlepszych :)

aw@

w jaki sposób będzie można ulepszać tygrysy na dalszy poziom?

W grze wystarczy porozmawiać ze stajennym - on nam wszystko opowie :) Po tej czynności należy przeciągnąć na niego pieczęć.

Dodacie szitboks na forum? W sensie to coś co można by było pisać. Shoutbox.

Na chwile obecną nie planujemy dodawania shoutboxa, jednakże być może po starcie serwera coś się wymyśli :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Co z ulepszaniem bizu/tarczy/butków/hełmu, trzeba będzie zawsze dropić jak zbrojki/bronie czy standardowo ?

Wszystko dropimy na nowych mapach zaczynając od groty v2

Opublikowano

No fajnie, teraz już jestem pewien, że nie będzie tak jak na reinorze, gdzie expienie z pieczęci było tylko dla wytrwałych ^^.

BTW. Zauważyłem, że z berkiem bijesz jak szalony, o wiele szybciej niż zwykle, odblokowaliście lub powiększyliście limit szybkości ataku i ruchu? Podstawowo był 180 na atak i 200 na ruch, a tutaj widzę jakbyś bił ze 2x szybciej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...