Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Fallence.pl

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko pięknie ładnie ale jakoś te bony nie pasują ;]

8% abs/7 ludzi itd. nie wiem po co aż takie zmiany no ale okaże się w praktyce czy ten balans miedzy postaciami będzie wyrównany ;]

Ja tam bym się bardziej trzymał standardowych bonusów :)

Pozdrawiam życzę udanego startu ;]

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

8% abs/7 ludzi itd. nie wiem po co aż takie zmiany no ale okaże się w praktyce czy ten balans miedzy postaciami będzie wyrównany ;]

Jest to zrobione specjalnie, aby każda postać miała równe szanse w pvp :)

Opublikowano

Właśnie dobrze, że tak zrobili, ponieważ na wielu serwerach z normalnymi bonami archer, bm, i mental są nie do pokonania. A tutaj jest zachowany balans, czyli 50% magia i 50% miecze :)

20130708137332081187167.png

Opublikowano

Sory ziomki moze uwazacie ze jestem lewy albo coś ale nie wyswietla mi sie prezka .. wiecie słabe łącze mam zajeło mi zeby wejsc tu na prezke 20 minut ... a więc . Czy jest zwój zmiany skilli w grze/ is ?

+ macie filtr anty ddos?

exoduus.png

Opublikowano

Zapowiedź bardzo dobra, jeśli to wszystko co jest opisane w zapowiedzi znajdzie się na serwerze to na pewno będzie się fajnie grało.

_____________________________________________________________________________________________________

Macie reklamę na innych forach?

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Mógłby ktoś dać link do klienta nie te co są podane, bo coś pisze, że nie znaleziono pliku do pobrania?

Serwer jak narazie polecam widzę ładna prezka i szybka pomoc administracji oby tak było dalej.

Opublikowano

Mógłby ktoś dać link do klienta nie te co są podane, bo coś pisze, że nie znaleziono pliku do pobrania?

Serwer jak narazie polecam widzę ładna prezka i szybka pomoc administracji oby tak było dalej.

https://mega.co.nz/#!k4lxXYga!Js9xzneYv_YsCbZSirHlIzfXVNsuwN47VrGQF8qBAxEhttps://mega.co.nz/#!k4lxXYga!Js9xzneYv_YsCbZSirHlIzfXVNsuwN47VrGQF8qBAxEhttps://mega.co.nz/#!k4lxXYga!Js9xzneYv_YsCbZSirHlIzfXVNsuwN47VrGQF8qBAxE

exoduus.png

Opublikowano

Siemka serwer zachęcił mnie ale jednak boje się o wyrównanie postaci nie jestem pewien np jak poradzi sobie w pvp WOJ-MENTAL :)

Opublikowano

Będzie dostępny launcher żeby zobaczyć co na servie się dzieje ? (jak kasa dropi / lvl / ceny u npc itd)

Proszę o launchera z tego względu że mam limity danych i nie moge pobierać co 2 dni nowego clienta bo wcześniejsze servery padają i tak w kółko ;D

@Top

Do ilu został zwiększony próg szybkości ataku i szybkości poruszania się ??

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Siemka serwer zachęcił mnie ale jednak boje się o wyrównanie postaci nie jestem pewien np jak poradzi sobie w pvp WOJ-MENTAL :)

TEJLI pisał, że postacie są wyrównane i każda ma takie same szanse w pvp :) teraz będzie zależało od umiejętności graczy

Opublikowano

I co z tymi roskami ? jednak ich nie będzie u handlarki ? one mają pomóc w expie :c a wy je zabieracie :<

Mogliby zabrać tylko tą na magię, wsadzić do dropu a resztę zostawić u handlarki i tak by było elegancko :>

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

TEJLI pisał, że postacie są wyrównane i każda ma takie same szanse w pvp :) teraz będzie zależało od umiejętności graczy

Aaa oki thx za odpowiedź w sprawie postaci co do pvp-wyrównania , umiejętności chyba tutaj za dużego wpływu nie mają ":D co to jest skillem atakować ;p zależy bardziej jakie eq taka osoba zrobi i jakie bony daje do itemków pod pvp :) Ale jednak myślę że najlepiej będą się sprawdzać postacie typu ninja archer sura bm szaman healer oraz jeśli dobrze pod kryt zrobisz eq to woj mental

Opublikowano

nie polecam serwera bo fearless gra i znowu navi bedzie

idź tam na astiu.. wydaj kolejne 300zł nie zdziw się jak padnie bo będzie mało ludzi grać xD

aw@

Kiedy zostanie udostępniona rejestracja oraz teamspeak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...