Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Fallence.pl

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer padnie po max tygodniu.

Kradziona, moja strona.

Pozdrawiam.

kat ukradl pewnie, bo cygan zawsze bedzie cyganem.

kiedy dacie tą rejestracje?

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Nie ma rejestracji - dadzą ją 5 minut przed startem wejdzie 500 osób się zarejestrować, wypierdoli stronę i tyle będzie z grania. Osobiście może wejdę na serwer obczaić co i jak :) Tylko, żeby nie zdupcyli tej rejestracji.

Opublikowano

Prezentacja super, bronie super, zbroje super, mapy/bossy jeszcze lepsze więc gramy :) Polecam !

Opublikowano

nie polecam serwera bo fearless gra i znowu navi bedzie

Do Boba !

@topic. Kiedy będzie rejestracja i czy będzie jeszcze jakaś łatka przed startem?

Ostatnie bronie rozumiem kopia z gry lineage2.

43443762229415131449.jpg

Opublikowano

Serwer bardzo mi się podoba szczególnie cała ta grafika i różnego rodzaju systemy , z niecierpliwością czekam na serwer ;] A pozostałym życze miłej gry :P

Do administracji mam prośbę żeby zdjeła te kilka procent ;]

Opublikowano

jakie szkatułki? Bezsens kurde, niech będzie tak jak było.

Potwierdzam. I co będzie lotało po 5 rosek z losowymi bonusami , oraz minutami? ^^ Nie dziękuję, to nie jest jakiś hard żeby o roski max. + max. minut trzeba było starać się kilka h. -.- Nie przemyślane. Kolejna sprawa, te 8% abs'ow. Na wyższych lvl'ach pvp nie będzie czasami za krótkie? Na skilla/dwa?

Opublikowano

ide na lola a jak wroce ma byc strona i forum ...

AW: do czego sluzy haslo zabezpieczajace ?

Zamiast grać w Lola poczytałbyś dokładnie prezentację, to wiedziałbyś. No comment.

Czekamy na rejestrację, bo nie wyrobicie się ze stroną na ostatnią chwilę. Jak to któryś powiedział, wyjebie wam stronę...

Dum spiro, spero.

Opublikowano

Napisze jeszcze raz bo nie otrzymałem odpowiedzi.

Będzie dostępny launcher żeby zobaczyć co na servie się dzieje ? (jak kasa dropi / lvl / ceny u npc itd)

Proszę o launchera z tego względu że mam limity danych i nie moge pobierać co 2 dni nowego clienta bo wcześniejsze servery padają i tak w kółko ;D

@Top

Do ilu został zwiększony próg szybkości ataku i szybkości poruszania się ??

@Down

Thx za info, ale dalej nie mam odpowiedzi co do zwiększonego progu ;D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Napisze jeszcze raz bo nie otrzymałem odpowiedzi.

Będzie dostępny launcher żeby zobaczyć co na servie się dzieje ? (jak kasa dropi / lvl / ceny u npc itd)

Proszę o launchera z tego względu że mam limity danych i nie moge pobierać co 2 dni nowego clienta bo wcześniejsze servery padają i tak w kółko ;D

@Top

Do ilu został zwiększony próg szybkości ataku i szybkości poruszania się ??

"Uwaga! Na naszym serwerze nie będzie dostępny jakikolwiek launcher! Wiele plików zostało przez nas zmodyfikowanych, więc byłoby ciężko takowego stworzyć, a poza tym ułatwiłoby to cheaterom złamanie zabezpieczeń serwera, a tego nikt by nie chciał. Upominam Was również żebyście pobierali clienta TYLKO z uploadów wykonanych przeze mnie (TEJLI). Każdy inny upload może zawierać szkodliwe programy, za które nie odpowiadamy. Pamiętajcie także że NIGDY Was nie zapytamy o dane dostępowe do konta! Jeżeli będziemy chcieli takowe zdobyć to sprawdzimy to bez problemu w naszej bazie danych."

Opublikowano

No to ziomki sory ale nie bedzie działać tu wh / i inny hack . Z wyjątkiem bs który i tak bedzie działał .

popracuje dziś chociażby całą noc ale i tak raczej zrobie tego wh na ten serwer ;>

exoduus.png

Opublikowano

No to ziomki sory ale nie bedzie działać tu wh / i inny hack . Z wyjątkiem bs który i tak bedzie działał .

Dlaczego wh nie zadziała ?

bo pliki mają (.f) a wh ma .epk .. Więc tu wh nie da rady zrobić ale bs'a udostępnie jak ino serwer ruszy ;)

jakby to zależało od końcówki pliku to każdy by mógł zmienić tą końcówke na epk/eix xD

aw@

za ile reje i ts?:/

Opublikowano

Pewnie zabezpieczenie przed modem xD

Przed jakim modem, po prostu większe zabezpieczenie przed kradzieżami, zapewne administracja słyszała o wycieku wszystkich haseł z glador s2 i jeszcze jakiegoś tam serwera i troszczą się o nasze bezpieczeństwo.

@edit

W sumie teraz załapałem, że przed modem też jest to dobre zabezpieczenie (na początek :D)

Opublikowano

Jeśli zamierzacie zagrać na serwerze to znaczy że macie internet = możecie się zarejestrować w minutę ( 3 minuty jeśli strona muli ) nie wiem po co tak się spinać o tą reje

200 użytkowników ogląda temat a jeszcze nie ma prezki w publicznych serwerach

Postaraliście się z reklamą :>

Opublikowano

Stronkę troszkę muli i jeszcze rejestracji ale to nic ^_^ czekam na start z niecierpliwością na pewno zagram z kumplami :) zapraszam, polecam serwer i życzę powodzenia <3 .

ddz8gi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...