Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Fallence.pl

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BloodWar to był ich pierwszy taki server? Czy już 10? Jak pierwszy to każdemu się zdarza.. To że wpakowałes pewnie w is, a potem zamknęli server to może nie ich wina?... Trzeba było nie pakować w is, teraz byś nie płakał... Zanim zaczniesz przepowiadać przyszłość może poczekaj? :) Bo potem nawet się nie odezwiesz jak server postoi miesiąc..

BloodWar to nie ich pierwszy serwer

przed BloodWarem było jakieś 4 serwery kazdy stał do dwoch tygodni

wiec nie sadze że z tym będzie inaczej.

Wiem wiem fajny serwer ale oni robią je po to żeby zarobić jak najwięcej.

Nie jestem zadnym hejterem tylko was ostrzegam.

Zresztą poczekajmy dwa tygodnie i zobaczycie.

A mam dowody bo pisałem z administratorem BloodWara na GG ,a teraz napisalem na to samo GG

Jak tam Fallence kiedy startuje ?

a on odpisał "start masz napisany w prezentacji ,a tak wogóle skąd masz GG do mnie ? "

mogę zrobić screena tej rozmowy i wam tu podeslać jak chcecie.

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mamy nic wspólnego z serwerami wspomnianymi wcześniej (vilenos, azmal, lourt, bloodwar i inne o których zapomniałem). Ostatni serwer jaki wyszedł spod naszych skrzydeł miał swoją premierę ponad rok temu. Tyle w temacie :)

zf0m.png

LINK DO PREZENTACJI (KLIK)

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Ahsuahsuhsu . Santriel kiedy wkoncu zmadrzejesz? Te twoje serwery beda sie trzymac max 2misieace ' a to ze przerobiles pliki rejnora i tak nic nieda

Opublikowano

Ahsuahsuhsu . Santriel kiedy wkoncu zmadrzejesz? Te twoje serwery beda sie trzymac max 2misieace ' a to ze przerobiles pliki rejnora i tak nic nieda

Teraz już Santriel tak? joo a potem kogo wymyślicie? prezydenta?

Nie ma nikt dowodów to niech nie pisze bo to robi się już żałosne :/

aw@

Czy 6/7 zdobędziemy z metinów 85/90 czy tylko z tych na nowych mapach?

Opublikowano

SANDRIEL NJE RZYJEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

AW: Ile mw % na dropniecie truty, zeby po kilku dniach serwerach nie byly nic warte i nie lezaly na ziemi ;3

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

AW: Ile mw % na dropniecie truty, zeby po kilku dniach serwerach nie byly nic warte i nie lezaly na ziemi ;3

W ciągu 15 minut powinniśmy wydropić losową broń tego typu :)

zf0m.png

LINK DO PREZENTACJI (KLIK)

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

W ciągu 15 minut powinniśmy wydropić losową broń tego typu :)

Myślę, że trochę za duża szansa + w wielu miejscach można ją zdobyć :/ zróbcie, aby była troszkę trudniejsza do zdobycia :)

Opublikowano

Myślę, że trochę za duża szansa + w wielu miejscach można ją zdobyć :/ zróbcie, aby była troszkę trudniejsza do zdobycia :)

Jak ci za łatwo można zawsze wrócić na harda nikt Cie nie trzyma ;]

YebieMieTOo

ADC !

Opublikowano

Jak ci za łatwo można zawsze wrócić na harda nikt Cie nie trzyma ;]

Daruj sobie takie komentarze okey?:)

To nie jest easy/4fun

tylko medium z odrobinką easy więc nie może być za łatwo też :3

Toksyczną broń robimy z broni 75 a ulepszacze zdobędziemy z bossów/metków?

Opublikowano

Klient jest kawa jest, jest i co jarac.

CZEKAĆ KU.WA NA START.

AW:

Ile % na wydropienie jakiejś broni do pvp ? ;v

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Zasysam clienta, ale bonus abs "+8" o co chodzi? Bonusy będą typu: 8,10,12,15 %? Bo jak tak to nie medium, a z lekka hard. Moglibyście też umilić exp i dać choćby te 3k hp, bo ciężko z 2k hp expić, troche jak na PL'u, no nie? ^^. A i może dodalibyście jakąś misję w której można zdobyć jakiś kostium? :D

Opublikowano

Zasysam clienta, ale bonus abs "+8" o co chodzi? Bonusy będą typu: 8,10,12,15 %? Bo jak tak to nie medium, a z lekka hard. Moglibyście też umilić exp i dać choćby te 3k hp, bo ciężko z 2k hp expić, troche jak na PL'u, no nie? ^^. A i może dodalibyście jakąś misję w której można zdobyć jakiś kostium? :D

Wystarczy czytać ze zrozumieniem, napisane są wartości bonusów a poniżej widać "bonusy za każdym razem otrzymują maksymalną wartość", czyli 8% to maks.

Opublikowano

Dawno nie grałem na mediumie, bardzo chętnie zawitam na tym :D

Widać sporo bardzo fajnych nowości, umilających grę.

Chunjo <3

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Jeśli Santriel jest adminem to zajebiście, 0 interesowanie się serwerem. <3 100%, że nie będzie problemów na starcie. Można spokojnie pograć wiedziąc, że admin nie doda nic nowego i nie spierdoli serwa. Polecam.

Kocham takie posty<3. Żadnych dowodów, najlepiej napisać że to serwer Santriela. Większość postów oczerniających serwer nie ma żadnego potwierdzenia.

Puste pierdo*lenie, hejt to hejt.

@Na stronie jest napisane że "Rejestracja jest obecnie wyłączona. Zostanie uruchomiona minimalnie 24 godz. przed startem serwera (17.08.2013r.)"

Można dokładnie wiedzieć ile minut/godzin przed startem będzie dostępna rejestracja?

Opublikowano

Santriel ómarł bo go samochut potroncił, ómarło mu siem ale jego dóh dalej gdzieź jest na EmPeCeForum, mufie prafde.

Dobra normalnie.

Nie podoba mi się że zostały usunięte roski od handlarki :c

To jest Medium i raczej takie coś jak roski / autopoty powinny być.

Autopoty są, nie róbmy cyrku z roskami :<

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...