Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CalipsoMt2.pl [Dedyk] [Easy]

CalipsoMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie można się zarejestrować bo za każdym razem pisze że email zajęty. Co więcej zresetowali mi konto i nie mam eq robię nową postać oczywiście nie mogę stworzyć ani usunąć starej. Inny mają 80 lvl a ja nie mogę wejsć do gry.

DLATEGO SERWERA NIE POLECAM.

jp8p35.png
Opublikowano

Są jakieś lagi ze względu na DDosy? I Ile jest narazie osób?

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Wbiłem 40 lvl, wyłączyłem na chwilę, wbijam i 1 lvl. Kur.wa co to ma być, eq na 1 lvl, kasa 0, skille brak. Przykro mi serwer OUT.

55jk0m.jpg

Opublikowano

fajnie sięgra, zapraszam na serwer. tylko popraw wymiane kd na punkty - przeciągam kd na NPC (kilka sztuk) i dostaje tylko 1 punkt, jakbym jedno oddał. poza tym wszystko jak na razie jest dobrze.

Opublikowano

OK, tera dziala, ale prosze cie zmien cene zmianek 100kk to za drogo jak na 44 lvl ok 300kk, to samo metal, prosze cie zmien to

55jk0m.jpg

Opublikowano

Server nie jest dopracowany.. Nie ma av2.. Wszyscy expia w małym pomieszczeniu ze smokiem który zadaje po 170k obrażeń... (av3), depo ma tylko 1 przegrode, pt nie działa, szept nie działa nie wiadomo skąd lecą ulepki... Każdy się pyta.. ehh.. szkoda ;(

Zbieram like ;x

Opublikowano

Warto tutaj grać jak oceniacie serwer ????

I jak z tymi skillami bo raz piszę że na 5lv a potem ku a więc jak ??

System ulepszeń podobny do tego z serwera Xeno@ no ale przynajmniej elitarnych kd nie ma :)

Czemu forum nie działa :D ??

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

UP. Wbijasz 5 lvl i na placu w m1 stoi pomnik który daje skille na P (nie daje 6 na P).

Serwer fajny, ale dużo do poprawy

55jk0m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...