Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CalipsoMt2.pl [Dedyk] [Easy]

CalipsoMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj nie zagram!!! nie warto traci czasu na cos co postoi kilka dni lub tez tygodni

Powody!

1.Kradziona Nazwa jak to zreszka każdy serwer Polski podbiera Nazwy Niemieckich Serwerow
2.Plicki
Xenoxa nie umiecie zrobić swoich to nie robice nic bo po co 2 raz taki syf jak Xenox ??
3.Za dużo się
itemow robi to już nie Metin

To jest tylko moje zdanie ;)

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP może tobie sie nie podoba ale dużo osób lubi sobie pograć dla zabawy a nie kur hard i napier. mobki 24/h

popieram i like dla ciebie

kazdy ma swoj gust jeden lubi hardy drugi takie serwery jak ten :)

dlaczego stronka nie dziala ? miala byc 2h przed startem

Opublikowano

UP może tobie sie nie podoba ale dużo osób lubi sobie pograć dla zabawy a nie kur hard i napier. mobki 24/h

a tutaj ile musisz bic żeby dropnac w piz*u ulepszaczy? ^^

Opublikowano

a na hardach ? jest lepiej ? moze i sa 4 rozne ulepszacze ale leca jak tutaj te 50 :P

stronka dziala ale dlaczego nie mozna zakladac kont ? :D

Opublikowano

Tak ale jest to chociarz przyjemniejsze niż bicie mobów z których nic nie dropi i masz tego świadomość :)

a wogóle co tu robisz jak ci się nie podoba ... papa

rmoiyq.png

Opublikowano

Strona off ! Omg grubas BuFu wjechał wózkiem na strone i rozwalił ją ;/

Jakbyś czytał słowa GA - przenoszą stronę na nową maszynę :)

rmoiyq.png

Opublikowano

Jak zmienia na hosting jak przed chwilą byłem na tej stronie ... Grubas Bufu musiał wjechać wózkiem na strone i rozwalić ją bo to nie możliwe ..

BuFu to Szmata.pl.png.bmp.jpg.jpeg.lol.wtf

exoduus.png

Opublikowano

Dokładnie, nie mam zamiaru grać na prywatnych serwerach typu hard. Już mówię dlaczego. Jeżeli już miałbym zagrać na hardzie, to na pewno wolałbym być pewny, że będzie stał długo, tak jak już kilka serwerów hard stoi. Teraz ciężko o to, większość nowych hardów szybko upada lub są po prostu słabe.

Easy może i są krótko, ale zawsze jest zabawa. Wolę pograć na takim serwerze, gdyż wiem, że i tak robię to dla przyjemności. A jeśli chodzi o hardy, to mam metin2 PL, który już w zupełności mi wystarcza. ;)

Opublikowano

xxx klient

xxxxLAUNCHER

na stronie nie dziala ale dw masz :) reje nie dziala pewnie zeby nie wbijac na serwa jeszcze :)

Dodaj skan. Czas 1h

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Oj nie zagram!!! nie warto traci czasu na cos co postoi kilka dni lub tez tygodni

Powody!

1.Kradziona Nazwa jak to zreszka każdy serwer Polski podbiera Nazwy Niemieckich Serwerow

2.Plicki Xenoxa nie umiecie zrobić swoich to nie robice nic bo po co 2 raz taki syf jak Xenox ??

3.Za dużo się itemow robi to już nie Metin

To jest tylko moje zdanie ;)

1. Ty w ogóle grasz na jakimś serverze skoro każdy server ma kradzione nazwy? A może to Niemcy kradną od kogoś innego?

2. Xenox nie był syfem, tylko administracja tego servera :)

3. Metin kiedyś też miał tylko bronie 65 ( nie liczę tych 75 itd.. ).. Potem zrobili bronie 80-90 lvl, a ostatnio znowu dodali następną broń.. To Co? Metin to już nie Metin?

Zbieram like ;x

Opublikowano

@up popieram w 100%

Easy to easy, gramy zeby sie bawic, a nie dla lvla.

Z niecierpliwoscia oczekuje startu. Juz teraz moge was zaprosic do gildi, ktora powstanie w Jinno z wlasnym kanalem na Ts3

Wymagania:

15+lat

ts3

mikrofon

podstawowa wiedza o metinie i bonach

IP TS3 : 178.32.79.208

Moj nick : VenomHD

Zapraszam na kanal Vip 2

Opublikowano

@up

Wirus (nie)jest tylko w config.exe wystarczy usunac config.exe i wrzucic nowy (np. z innego serwa/pl)

Opublikowano

Pozdrawiam administratorów serwera :) Zawirusowało mi całego kompa. Rada dla was, nie ściągajcie tego! Zwykły wir który chce okraść was z kont :)

Wirusa ma config który zostaje usuwany gdy antiwir go wykryje... Nie wiem o co Ci chodzi :)

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...