Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CalipsoMt2.pl [Dedyk] [Easy]

CalipsoMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pobieram klienta to avast mi usuwa klienta bo pisze że to trojan wy też tak macie

Zgas antywirusa i po wypakowaniu usun plik config i tyle ;)

exoduus.png

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra

oceniam

Po 1h grania serwer wyśmienity !

Skile p

z kazdego psa dropią prezenty a z nich ulepki etc.

POLECAM !

Napraw zeby forum dzialalo

pw w grze nie dziala

zmien cene zmianek 1/5

+ na 2 strone sie nie da dać skilów bo odrazu znikają ;/ chodzi o 2 strone czyli jak klawiszem Alt nacisne to 2 strona skilów powinna byc tam gdzie ulozylem a skile znikaja ..

Jestem Wp . po właczeniu czarowanego ostrza nie pojawia sie wgl u góry że jest włączone i na mieczu tez nie widac ze włączone .. napraw to do jutra

exoduus.png

Opublikowano

Ładnie wszystko mi z kompa usuwa przez ten virus nie pobierać tego servera

a ty pier**** glupoty .. wirus jest w pliku Config ale do configa sie wirusa nie da wiec po wypakowaniu usuwasz config i grasz .. a nie pier glupoty ze ci usuwa cos z kompa ...

PS

admin napraw te bugi

Napraw zeby forum dzialalo

pw w grze nie dziala

zmien cene zmianek 1/5

+ na 2 strone sie nie da dać skilów bo odrazu znikają ;/ chodzi o 2 strone czyli jak klawiszem Alt nacisne to 2 strona skilów powinna byc tam gdzie ulozylem a skile znikaja ..

Jestem Wp . po właczeniu czarowanego ostrza nie pojawia sie wgl u góry że jest włączone i na mieczu tez nie widac ze włączone .. napraw to do jutra

exoduus.png

Opublikowano

Sorki ale ja już na tym serverze nie zagram bo mi wszystko usuneło i dziekuje kochanej administracji servera i nie polecam wam pobierania tego servera do póki nie daja skanu plus nie naprawia klienta

Opublikowano

Aha i zeby KD wchodziły na 100% bo wyjebie ktoś ulepek na jedno kd w chuj żeby włożyć, myślcie troche. Jak ulepszenie 100% to kd też mają być 100%.

Opublikowano

Ciekawie by było jakby na start się dostawało peta, którego wraz z wyższym lvl dało się rozwijać :P
Bardzo by mnie to zachęciło do gry.

@down

Czemu "łeee" według mnie jeżeli to Easy to byłoby to ciekawym urozmaiceniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...