Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CalipsoMt2.pl [Dedyk] [Easy]

CalipsoMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

we wczesniejszym poscie napisalem ,,ciekawe jaki wady ma ten serwer" i juz sie dowiedzialem :)
brak av2 (jest to zwykla atlantyda ) do v2 nie da sie dostac .. av3 jest to komnata smoka ktory bije duuuuzooo i nie da sie tam expic
exp mial byc na easy/4 fun a na medium szybciej sie wbija 100 lvl
nie dziala szept nie dziala praktycznie nic...
myslalem ze to bedzie serwer na ktorym spedze duzo czasu ale widze ze jednak tak nie bedzie
ceny zmianek 1-5 sa za wysokie
za duzo ulepszaczy jest potrzebnych na zrobienie kd

tarcza potepionych jest zbugowana nie wazne czy jest +4 czy +5 i tak nie da sie jej ulepszyc (zolc)

brak metinow w red lesie (co mnie zaskoczylo)

lagi na serwie o ktorych lepiej nie wspominac
w sumie brak mi slow i nie rozumiem administracji (nie tylko tego serwa) dlaczego wystawiac cos co ma pelno bledow i jest nie dopracowane ?
nie lepiej posiedziec dluzsza chwile i posprawdzac wszystko ewentualnie naprawic bledy bugi przed startem?

poprawcie exp i dodajcie av2 (normalne) bo droga do 100 lvl jest masakrycznie trudna
serwer sam w sobie nie jest zly ale nie jest ,,dopieszczony"
wbije ponownie gdy naprawicie wszystko

Opublikowano

Serwer Polecam

Admin naprawił bugi z pw etc.

teraz szanowny adminie Włącz forum ;]

cieszy ze szybko zajmujesz sie bugami

exoduus.png

Opublikowano

Serwer fajny ale :

Zbyt duże ceny potów zielonych i fioletowych u handlarki

Zbyt duże ceny zmianek

Zbyt duże ceny dodań

Sztaby nie wpadają od razu do eq

Zrobic aby max bony wchodziły bo jest straszna siermięga z cenami i bonami

mojasygnan.png

Opublikowano

Lolz sality jest w tym o.O wir, który kompa blokuje, pierdole nie gram

Skanowałem Clienta Eset Nodem32 i nic nie wykazał, brak Sality i innych dupereli, jeżeli macie problemy z plikami .exe po wgraniu clienta to rzeczywiście mogliście dostać sality :)

Chyba logowanie padło, poprzedzone silnymi lagami. DDoS?

Szkoda, serwer fajny ale po raz kolejny administracja nie ogarnięta, nie wiem czy wiecie co to są beta testy, nie wiem czy je robiliście, keśli tak to śmiem w to wątpić, i to poważnie wątpić. Jak można wystartować serwer z taką ilością bugów.

Opublikowano

@UP: i prawidłowo. Admin pisał że większość cheatów nie działa, a tu proszę, i w tej kwestii admini nabijają graczy w butelkę, nie istnieje takie coś jak zabezpieczenie anty cheatowe na serwerach metin2, niema nie było i nie będzie, zawsze będą działać jakieś cheaty.

Wciąż nie ma dobrego serwera 4fun :) a wakacje się kończą. Trudno.

Opublikowano
@UP: i prawidłowo. Admin pisał że większość cheatów nie działa, a tu proszę, i w tej kwestii admini nabijają graczy w butelkę, nie istnieje takie coś jak zabezpieczenie anty cheatowe na serwerach metin2, niema nie było i nie będzie, zawsze będą działać jakieś cheaty.

Wciąż nie ma dobrego serwera 4fun  a wakacje się kończą. Trudno.

Kolego mogę ciebie zapewnić, że działają wszystkie cheaty jakie są możliwe do tej gry ;d

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Wciąż nie ma dobrego serwera 4fun  a wakacje się kończą. Trudno.

Kolego mogę ciebie zapewnić, że działają wszystkie cheaty jakie są możliwe do tej gry ;d

Właśnie to napisałem :) Cheaty zawsze będą działać.

Opublikowano

Hmmm... Logowanie padło, forum nie działa i zero informacji od administracji... Skąd możemy wiedzieć, że właśnie w tej chwili nie zwijają interesu?... ._. Po prostu żałosne... Nawet nie potrafią zakodować strony, żeby można było używać polskich znaków.. Full profeska :D

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Koledzy UP. Mógł btm prosic o linki do dziłającego BS na tym serwerze ? bo mi jakoś nie działa. ;/

Bonusswitcher v3.1 od padmaka działa na każdym serwerze.

Opublikowano

Powstrzymalem sie wczoraj od opini a temat serwa , przed wbiciem 100 a chcialem zrobic rekalame .

Po wbiciu setki mam wiele zastrzezen i osobiscie nie polecam i rezygnuje z serwa , jest strasznie nie dopracowany lub zrobiony pod IS ktory dopiero ma byc dzis .

Samo wbicie 90 lvla , to kilkanascie minut z byle jakimi bonami . od 90 do 100 jedna jest męką . To kilka h na wbicie tych 10 lvli przy slabo zaludnionej (v2) ktorej nie ma , to zwykla v1 - v3 opisana przez koogos wyzej to komnata z beranem + moby zwykle . Beran tam klepie conajmniej po 160k bo tyle mialem hp , wiec spadasz na 1x ogien - exp normalny odpada .

Metki na serwie - zabilem kilka w red lesie i kilka w grocie , nie spadlo mi nic procz perel ktorych leci i tak wystarczajaca ilosc z mobow . Procz perel jednak zeby ulepszyc cokolwiek trzeba dziesiatki ulepszaczy (do 105 nie dropnalem ani jednego ulepka procz perly)

Kazdemu ktory pragnie sie irytowac na tym serwie polecam gre, normalne osoby niech sobie odpuszcza . Serwer cieniutki , kolejny niewypal IMO

Opublikowano

Powstrzymalem sie wczoraj od opini a temat serwa , przed wbiciem 100 a chcialem zrobic rekalame .

Po wbiciu setki mam wiele zastrzezen i osobiscie nie polecam i rezygnuje z serwa , jest strasznie nie dopracowany lub zrobiony pod IS ktory dopiero ma byc dzis .

Samo wbicie 90 lvla , to kilkanascie minut z byle jakimi bonami . od 90 do 100 jedna jest męką . To kilka h na wbicie tych 10 lvli przy slabo zaludnionej (v2) ktorej nie ma , to zwykla v1 - v3 opisana przez koogos wyzej to komnata z beranem + moby zwykle . Beran tam klepie conajmniej po 160k bo tyle mialem hp , wiec spadasz na 1x ogien - exp normalny odpada .

Metki na serwie - zabilem kilka w red lesie i kilka w grocie , nie spadlo mi nic procz perel ktorych leci i tak wystarczajaca ilosc z mobow . Procz perel jednak zeby ulepszyc cokolwiek trzeba dziesiatki ulepszaczy (do 105 nie dropnalem ani jednego ulepka procz perly)

Kazdemu ktory pragnie sie irytowac na tym serwie polecam gre, normalne osoby niech sobie odpuszcza . Serwer cieniutki , kolejny niewypal IMO

metki grozy bugują expa raz 2lvl do przodu raz - 20.000.000 expa

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Czytasz w moich myślach :D Moim zdaniem, skoro to serwer easy, ulepszacze np. na eq 80 lvl powinny być perły/bryłki itd... Na 100% zrobili te ulepszacze, które można dropnąć dopiero na ok. 150 lvlu, żeby wsadzić to do IS, a potem niech ludzie kupują... Bo jak nie eq w IS, to ulepszacze :33

Przerwa techniczna mająca na usprawnieniu Logowania! przepraszamy za utrudnienia kazde konto dostanie SM!

Chyba kpisz... Usuńcie te ulepszacze, których nie można praktycznie nigdzie zdobyć... Jeżeli chodzi o ulepszanie, to już lepiej mi się grało na Ravii. Tam ulepszanie było o wiele łatwiejsze.. ._.

1377019234-U697852.png

Opublikowano

laucher jest zepsuty po wrzuceniu do plikow wyskakuje blad a klient pisze ze idzie 5h... podziękuje - nie zagram

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...