Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CalipsoMt2.pl [Dedyk] [Easy]

CalipsoMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://scr.hu/0da7/i1k8h jeszcze takie cos , u mnie Sality dziala pelna para , blokuje np. menedzera zadan ktorego nie moge wlaczyc wiec napewno to Sality , warto dodac ze wiekszosc skanerow ONLINE nie wykrywa Sality , pzdr :)

U mnie wykrył dokładnie to samo... Zrobiłem tak, że config.exe przełożyłem z innego klienta.. Polecam każdemu kto jeszcze będzie tam grał, właśnie takie rozwiązanie..

1377019234-U697852.png

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://scr.hu/0da7/i1k8h jeszcze takie cos , u mnie Sality dziala pelna para , blokuje np. menedzera zadan ktorego nie moge wlaczyc wiec napewno to Sality , warto dodac ze wiekszosc skanerow ONLINE nie wykrywa Sality , pzdr :)

Przywróć system do stanu z przed sality, 4 dni temu miał to kumpel, jemu pomogło, nie mógł wtedy odpalić .exe.

To jest dość groźny wirus, przy zaawansowanej infekcji tylko format...

Czy komunikat typu "... nie jest prawidłową aplikacją win32" też jest skutkiem działania Sality? Jeśli tak to mam prawo podejrzewać go u siebie, bo wywala mi taki błąd przy próbie odpalenia innego priva.

Przerwa techniczna mająca na usprawnieniu Logowania! przepraszamy za utrudnienia kazde konto dostanie SM!

Naprawcie kurwa bugi. Nie wiem o czym wy myśleliście, chyba tylko o tym żeby wystartować jak najszybciej, na razie pełna kompromitacja.

Opublikowano

ADMIN NAPRAW ŻEBY DALO SIE PW W GRZE BO nie da sie

sprawa nr2. Zmniejsz ceny zmianek 1/5 .. Parodia .

Co do serwera jest naprawde fajny ale czekamy az zrobią to i admn odpal wreszcie forum

exoduus.png

Opublikowano

Up poprawimy wszystko to :)

Poprawiamy co się da ;)

Cieszy nas to :) i popraw exp od 90 lv do 100 bo w koncu to easy / 4 fun a więc to popraw ;>

Zmniejsz ceny 1/5 i dodań 1/4 ;p

włącz forum :)

zrób zeby pw w grze sie dalo bo sie nie da . :) te aktualizacje naas zadowolą

O KTOREJ ON ?

exoduus.png

Opublikowano

Aktualnie zmiejszyliśmy cene itemków , teraz naprawiamy logowanie oraz baze danych Pozdrawiam :)

A co z PW w grze bo nie dziala ?

popraw exp od 90 do 100 ...

Włacz forum wreszcie :>

za ile on ?

exoduus.png

Opublikowano

Up poprawimy wszystko to :)

Poprawiamy co się da ;)

Zmieńcie te ulepszacze... Bardzo fajnie, że udało Wam się dodać ulepszacze z XenoxMt2, ale to akurat nie przemawia na Waszą korzyść. :D Proponuję jako ulepszacze dać perły, a dopiero na eq 130-150+ te "Wasze" ulepszacze... Nie są łatwe do zdobycia.. Jeżeli stan ulepszania pozostanie taki jaki był - odchodzę razem z kumplami.. ;d Myślę, ze sporo osób też tak uważa.. ;x

1377019234-U697852.png

Opublikowano

1 . Naprawcie pw .

2 . Zmniejszcie DMG smoka z Av3 . Wali ok . 150/170k

3. Zmniejszcie DMG śmierci mapa 100 . Wali 70k ok.

4. Dodajcie szkło iluzji .

5. By było fajnie jak by były pety na serwerze .

6 . Dodać drop ulepszaczy do Prezentów lub mobów .

7. Dodać 100% do ulepszania nowych itemek .

To na tyle . ; ]

Opublikowano

UWAGA UWAGA o 14:00 EVENT OX!

Żałosne... Naprawiacie serwer, bo ledwo stoi, można by rzec, a Ty z OX'em wyjeżdzasz..? Żeby to nie jedyny easy/4fun, który teraz wyszedł, to na pewno bym tu nie został... :*

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Zmieńcie te ulepszacze... Bardzo fajnie, że udało Wam się dodać ulepszacze z XenoxMt2, ale to akurat nie przemawia na Waszą korzyść. :D Proponuję jako ulepszacze dać perły, a dopiero na eq 130-150+ te "Wasze" ulepszacze... Nie są łatwe do zdobycia.. Jeżeli stan ulepszania pozostanie taki jaki był - odchodzę razem z kumplami.. ;d Myślę, ze sporo osób też tak uważa.. ;x

Dokładnie , gdyby jeszcze sie dalo ulepszac w miare normalnie wszystko typowo jak na serwer Easy - czyli poprostu łatwo , to zostalbym i pare osob takze , ale w innym wypadku to nie ma sensu bo z easy robi sie dosc ciezkie medium . Co z tego ze wklepiesz lvl w 3 dni maxymaly jak z eq bedziesz biegal jak noob kolejne 3 tygodnie .

Z serwera easy automatycznie zrobi sie miesiac naparzania po 12h .

1.Proponuje dodac ulepki do dropu mobow , czesciej i nie chodzi tu o perly ktorymi juz sra strasznie mocno !

2. Zmniejszyc dmg mobow na nowych mapach ,

3. JAk chcecie aby zostalo wiecej graczy tych ktorzy zaczynaja to proponuje w grocie zwiekszyc exp , bo wbijajac 95 poziom wiekszosc sobi mowi " dosc , logout " , mi to nie robi ja przez to przeszedlem .

Opublikowano

Dokładnie , gdyby jeszcze sie dalo ulepszac w miare normalnie wszystko typowo jak na serwer Easy - czyli poprostu łatwo , to zostalbym i pare osob takze , ale w innym wypadku to nie ma sensu bo z easy robi sie dosc ciezkie medium . Co z tego ze wklepiesz lvl w 3 dni maxymaly jak z eq bedziesz biegal jak noob kolejne 3 tygodnie .

Z serwera easy automatycznie zrobi sie miesiac naparzania po 12h .

1.Proponuje dodac ulepki do dropu mobow , czesciej i nie chodzi tu o perly ktorymi juz sra strasznie mocno !

2. Zmniejszyc dmg mobow na nowych mapach ,

3. JAk chcecie aby zostalo wiecej graczy tych ktorzy zaczynaja to proponuje w grocie zwiekszyc exp , bo wbijajac 95 poziom wiekszosc sobi mowi " dosc , logout " , mi to nie robi ja przez to przeszedlem .

Kolego rób polowania :)

sygna1.png

Opublikowano

Błagam zróbcie coś z tymi ulepszaczami. Z metków nie dropią wszystkie z tych na 80 tylko piwo i mgliste po 3 a reszta wgl. I naprawcie bugi ze z zin hwanga sury wykuwa się szmaragd szaman...

@nawet jak zrobisz polowania to możesz iść drogą albo ulepszam broń, albo zbroje bo na więcej ulepków nie starczy i na 250lvl będziesz latał ze stalką...

Opublikowano

Polowania? Na serwerze easy? No ty chyba sobie jaja z nas robisz... Na hardach szybciej się expi, nawet jeśli się nie robi misji.... Phi! :D

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Można wiedzieć kiedy serwer będzie Online ?

@

Ale z polowania to tylko dostaję się ulepszacze które starczą na jedno ulepszanie ; ]

A po za tym pali itemki nowe . ;]

Więc lepiej ulepszacze do dropu z mobów dodać .

Ps ; w prezentacji napisane jest 100% na ulepszenia . A jakoś nie widać bo wczoraj spaliłem mieczyk na 120 . ; ]

Opublikowano

Zadnych polowań na easy nie bede robil i innych misji procz biologa , nie po to wbijam na serwer easy zeby bylo trudno. Jak bede chcial klepac misje , questy to pojde na serwer typu hard , lub mt2 pl .

Tutaj ma byc latwo i przyjemnie ale bez przesady , jednak w tym momencie zapowiada sie bieganie w itemach na lvl 75 az do konca serwera . Nie wyobrazam sobie tego nawet jesli mialby byc zwiekszony drop z metkow . Metkow jest ograniczona ilosc przy 500-600 osobach online nie jestes w stanie dropic ulepszczaczy , kazdy wydropi cos i nikt nie zrobi niczego . Tyle na ten temat , ULEPSZACZE MUSZA SYPAC z MOBOW oczywiscie w ograniczonych ilosciach , jak widac wiele osob tak uwaza .

Edit , down@@

wbilem 100+ chcesz zaczac gadac? Na pw zapraszam .

Opublikowano

Zadnych polowań na easy nie bede robil i innych misji procz biologa , nie po to wbijam na serwer easy zeby bylo trudno. Jak bede chcial klepac misje , questy to pojde na serwer typu hard , lub mt2 pl .

Tutaj ma byc latwo i przyjemnie ale bez przesady , jednak w tym momencie zapowiada sie bieganie w itemach na lvl 75 az do konca serwera . Nie wyobrazam sobie tego nawet jesli mialby byc zwiekszony drop z metkow . Metkow jest ograniczona ilosc przy 500-600 osobach online nie jestes w stanie dropic ulepszczaczy , kazdy wydropi cos i nikt nie zrobi niczego . Tyle na ten temat , ULEPSZACZE MUSZA SYPAC z MOBOW oczywiscie w ograniczonych ilosciach , jak widac wiele osob tak uwaza .

Edit , down@@

wbilem 100+ chcesz zaczac gadac? Na pw zapraszam .

Nie robisz polowań ?

Żałosny jesteś bo na początek gry na pewno ci się przydadzą ...

Na 80 lvl zabij 300 zinów .

I to robisz w czasie expa .

Wiec w czym problem ?

Na 100 Polowanie zabij 500 zoombie .

Ulepszacze do 120 :)

Wiec nie wiem co ci nie pasuje .

Nie podoba się to idź na jakiegoś innego serwa .

Opublikowano

@up dokladnie, nie robilem zadnych polowan oprocz tego na 120 po otrzymaniu nagrody zrobilem reszte, pzdr!

Opublikowano

Nie robisz polowań ?

Żałosny jesteś bo na początek gry na pewno ci się przydadzą ...

Na 80 lvl zabij 300 zinów .

I to robisz w czasie expa .

Wiec w czym problem ?

Na 100 Polowanie zabij 500 zoombie .

Ulepszacze do 120 :)

Wiec nie wiem co ci nie pasuje .

Nie podoba się to idź na jakiegoś innego serwa .

Czlowieniu te polowania mam zrobione , i nie rozkazuj mi , zycie ukladaj sobie i swojej rodzinie jak ci na to pozwolą

Nie bd robil polowan zalosny czlowieku typu - ubij 150 driad , ktorych nawet nie zlicza .

Dalej ci nie bede tlumaczyl , IQ zanizasz srednia krajową .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...