Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CalipsoMt2.pl [Dedyk] [Easy]

CalipsoMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zrobią tobie jednego ox'a na tydzień i to nie wystarczy zero kontaktu administracji z graczami // I jak robie filmiki na ludzi z WH to nawet nie raczą zbanować tej osoby

https://www.youtube.com/watch?v=aa4EPyVz5ak&feature=c4-overview&list=UUk-ugtAiOIX8KsTMX3CbtCA

tego jeszcze nie wiadomo czy bedzie 1 ox na tydzien ^^

ja bym proponowal im zrobic jakies inne eventy rowniez :) ale to dopiero jak uporaja sie z serwerem

Opublikowano

tego jeszcze nie wiadomo czy bedzie 1 ox na tydzien ^^

ja bym proponowal im zrobic jakies inne eventy rowniez :) ale to dopiero jak uporaja sie z serwerem

O ile się uporają ^^ Póki co dam znać kumplom, żeby po 14:00 byli gotowi.. Zobaczymy czy warto zostać do końca wakacji, czy lepiej już dam sobie spokój z metkiem :D

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Wbicie 100lvl to kwestia 2h od 1lvl'a

ciekawe gdzie ... w red ciezko w av2 tak samo a av3 (komnata smoka) za duzo tam osob i lagi :)

Opublikowano

Niby coś robią bo juz 3x wlogowałem się do okna postaci ale nadal wbić na serwer nie można ;) Jeszcze 4 minutki i ma nadzieje że wypali ox ;)

Niech administracja ogarnie "cziterów" bo ręka opada :D

Nieregulaminowa sygna

Opublikowano

ciekawe gdzie ... w red ciezko w av2 tak samo a av3 (komnata smoka) za duzo tam osob i lagi :)

N pustych spotach to bylo 2h + , teraz przemnozyc przez liczbe osob na spocie , i wyjdzie 5-6h

Opublikowano

Zlituje sie nad wami i wam powiem gdzie. Atlantyda V2 na metinach, Pozdrawiam 1 metin= 10lvli :)

Opublikowano

Ja mam sposób na wbicie 100poziomu w max 1h ... wystarczy napisać do mnie i zasubskrybować mój kanał na yt, który podam przy okazji na pw ...

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Ja mam sposób na wbicie 100poziomu w max 1h ... wystarczy napisać do mnie i zasubskrybować mój kanał na yt, który podam przy okazji na pw ...

Metki w Av1 Pozdro ; ]

Opublikowano

14:00, co to wbicia 100 lvl w 2h to nigdy nie próbowałem ale może z dobrymi ABS+Szaman smok z wysoką INT i może by dało radę.

55jk0m.jpg

Opublikowano

niech się śpieszą za godzinę im konkurencja startuje

^^ zgadzam sie zdaje mi sie ze przeliczyli sie ^^

wiec o ktorej bedzie teraz start ? 14:30 ? :P

Opublikowano

Czemu mówisz że konkurencja startuje za 1h? Tamten serwer to Medium a to EASY, a poza tym praktycznie to samo co na innych.

55jk0m.jpg

Opublikowano

Jak ten serwer by padł to wracam na Xeno.... : )

Czekam do 14;30 i spadam na Łoorlika ( Orlika ) xD

ps;

Było obiecane SM za ten czas serwera off ; *

Czekam na moje SM xD

@Edit 14;16

Już po oXie ; ( xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...