Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CalipsoMt2.pl [Dedyk] [Easy]

CalipsoMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ON a ja wbić nie mogę, czemu?

PS. Nie działa av2 (miał już działać), od +0 do +9 jest 100% a na epiki 80%, skoro to easy to wszędzie 100%

55jk0m.jpg

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer to taka porażka .

Wywali nie możesz się zalogować .

Zmienisz ch nie możesz się zalogować .

A propo channeli to każda mapa av3 , i te od 100 to wszystko jest na 1 ch czyli wejdziemy na np ch3 to nas przeloguje na ch1 i tak wszędzie .

Admin pisał .. Ulepszanie poprawione 100% na każdą itemke ,, a tu robię itemkę rubinową stalke i oczywiście spaliło już x 3 ; ]

Nie wiem czy się opłaca grać .

Wbiłem 128 JEE kox ale po tym jak logowanie pada to mi się odechciewa

Pozdrawiam chyba zrezygnuje .

Opublikowano

Ten serwer to masakra.. może i fajny exp, ale raczej zrobiony pod IS, bo administracja ma na wszystko wyjebane -.-

Wyjebane?

A wiesz jakie ataki idą na serwer?

To nie jest tak łatwo ogarnąć go.

Wszystko wróci do normy.

sygna1.png

Opublikowano

1. I znowu logowanie boże co za porażka ...
  2. Odechciało mi się tu grać .
  3. Pozdrawiam all .
  4. ;d

Wyjebane?

Wszystko wróci do normy.

Ale wiesz że ten serwer to chyba do jutra nie będzie istniał ?
Logowanie pada cały czas , lagi zajebiste , drop z metków porażka wy dropiłem 3 czaszki z 8 metków KOXUU :)
Smok 170k ??? Smierć a śmierć to jeszcze da się jakość ubić ; )
Polecam ogarnąć drop z metków bo w prezce pisze duży drop i w dużych ilościach a tu góffno .
Opublikowano

Myslalem ze bedzie ciekawy serv a tu lipa ;]

INSTALUJEMY NOWEGO FIREWALLA.

Boże to po co robicie start jak wiece ze są bledy i slaby firewall -.- takie cos robi sie przed startem.

Elo, pis joooł

Opublikowano

Myslalem ze bedzie ciekawy serv a tu lipa ;]

Boże to po co robicie start jak wiece ze są bledy i slaby firewall -.- takie cos robi sie przed startem.

Tak słaby firewall powiedz to kolesiowi który po 10gbps atakuje..

sygna1.png

Opublikowano

Tak, wyjebane. To dziękujemy za info na serwie żebyśmy sie wylogowali. -.-

No jak nie masz pojęcia o robieniu serwera i robi się go tylko pod Is z poradników na youtube, to się nie dziw. A po za tym ilu jest was ? 4-5 ? I nie potraficie ogarnąć ataku ? Z takiej maszyny jak wy macie to rozwalilibyście nie jeden serwer, gdybyście mieli tylko w tym odrobinę doświadczenia. A tak po za tym nie obchodzi mnie jakie ataki ida na serwer, bo nie jestem administratorem ani technikiem. NIc czekam, zobaczymy co dalej

Jakie to są gotowce? Bo już je widziałem na nie jednym hamachi -.- . Wgl. po co po raz "x" robić te same ulepszacze. Minęła już moda xenoxa i Extrema -.- Może byście coś nowego wprowadzili ?

vad2.jpg

Opublikowano

No jak nie masz pojęcia o robieniu serwera i robi się go tylko pod Is z poradników na youtube, to się nie dziw. A po za tym ilu jest was ? 4-5 ? I nie potraficie ogarnąć ataku ? Z takiej maszyny jak wy macie to rozwalilibyście nie jeden serwer, gdybyście mieli tylko w tym odrobinę doświadczenia. A tak po za tym nie obchodzi mnie jakie ataki ida na serwer, bo nie jestem administratorem ani technikiem. NIc czekam, zobaczymy co dalej

Jakie to są gotowce? Bo już je widziałem na nie jednym hamachi -.- . Wgl. po co po raz "x" robić te same ulepszacze. Minęła już moda xenoxa i Extrema -.- Może byście coś nowego wprowadzili ?

Własnie nie jesteś administratorem ani tehcnikiem.

sygna1.png

Opublikowano

3461344636_brawo_kurwa.jpg

Kolejny serwer jak zwykle przesadzony z ozdóbkami...

Trochę mi się już przejadło zajadać słodką polewę z przegnitą zawartością.

arijh2.jpg

Opublikowano

Tak nienazekajcie na serwa, wg mnie jest do dopracowania sporo ale widac ze robia caly czas. Bronia sie przed atakami to nie moga wszystkiego na raz robic. H@ odpisuje w temacie i wgl...

Opublikowano

Dajcie Adminowi popracować, narzekacie a zrobcie wy serwer , to zobaczycie ze latwo nie jest. Wiec sie cipki nie spinajcie. Dajcie pracowac im. i zrobcie cos z ulepszaczami, ulepszaniem i channelami i najlepiej dodajcie cos nowego ;) jak potrzeba pomocy to pw, mam duze doswiadczenie w tym ;)

Opublikowano

Dajcie Adminowi popracować, narzekacie a zrobcie wy serwer , to zobaczycie ze latwo nie jest. Wiec sie cipki nie spinajcie

Tyle zeby zrobic serva tez trzeba cos umiec a nie tylko kupic i juz .

Opublikowano

Dajcie Adminowi popracować, narzekacie a zrobcie wy serwer , to zobaczycie ze latwo nie jest

A skąd wiesz czy akurat ktoś z nas nie robił serwera? -.-

vad2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...