Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do 22 raczej nie wlacza , pewnie licza ze w nocy nikt nie bedzie atakowal ale zapewne ci ktorzy atakuja nastawili sie krytycznie do nich i nie odposzcza poki nie upadnie albo 3/4 graczy nie odejdzie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Azprime jak możesz to podaj nam czas startu... ;)

a co do rat które mają wynagrodzić opóźnienie byłbym za tym aby zostały włączone dopiero jutro wieczorem powiedzmy o 18-19 :)

Opublikowano

wydaje mi sie ze na mpc jest zla godzina...jest 19:44 a posty sa pisane aktualnie o 18:43.. wiec nie mozesz powiedziec juz o "19"
Azprime jezeli mozesz to powiedz ludziom planowany "start" serwera.

Opublikowano

Tak wali ddos'y Fubu - by ProExtaz

um9w0j.jpg

wybierz_serwer.png

Włożyliśmy wszelkie starania i poświęciliśmy dużo czasu na to, żeby nasze serwery rozwinęły się, jak najlepiej!

Opublikowano

Zamknijcie się wkońcu, umiecie krytykować, ale coś zrobić to jesteście ostatni, wystartuje w nocy, co wam to da, że jutro o 12? Przez noc ile ludzie mogą wbić topke.. W ogóle, nic nie da wam ta topka... Później płaczecie, że na 50 lvlach nie macie eq i nie da się expić... Jak wystartuje, to wystartuje...

Opublikowano

Zamknijcie się wkońcu, umiecie krytykować, ale coś zrobić to jesteście ostatni, wystartuje w nocy, co wam to da, że jutro o 12? Przez noc ile ludzie mogą wbić topke.. W ogóle, nic nie da wam ta topka... Później płaczecie, że na 50 lvlach nie macie eq i nie da się expić... Jak wystartuje, to wystartuje...

Kto placze? Na chuj mi eq? Na chuj mi skile? Jak ja wbije topeczke w dwie chwile. A potem Cie rozjebe jak bedziesz wciagal gile, tak czy tak rozjebe Cie milo bo jestes cienki Ty meska pipo.

1374233458-U949229.png

Opublikowano

Kto placze? Na chuj mi eq? Na chuj mi skile? Jak ja wbije topeczke w dwie chwile. A potem Cie rozjebe jak bedziesz wciagal gile, tak czy tak rozjebe Cie milo bo jestes cienki Ty meska pipo.

Wybacz, nie gram dla rywalizacji, jak Ty, co Ci to da, że po kozaczysz w necie, że tutaj jesteś lepszy, to nie znaczy, że gdzieś indziej też :> Niech nie ustalają godziny, jak włączą, tak włączą i będzie dobrze

Opublikowano

Wybacz, nie gram dla rywalizacji, jak Ty, co Ci to da, że po kozaczysz w necie, że tutaj jesteś lepszy, to nie znaczy, że gdzieś indziej też :>

Wpadaj ziomek, okolice Warty. Co mi to da? Potem mi to da duzo pieniedzy jak selne konto z eq.

1374233458-U949229.png

Opublikowano

Wpadaj ziomek, okolice Warty. Co mi to da? Potem mi to da duzo pieniedzy jak selne konto z eq.

To sie przeliczysz typie jezeli myslisz ze tu sprzedasz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sellniesz eq i wydasz na innego serwa? Znając życie tak będzie. Szkoda słów na Ciebie, a pro po serwera, czekam z niecierpliwością.

Opublikowano

Bosh ... widzisz a nie grzmisz kocham takie spiny na forach, po prostu uwielbiam...

//

Zero informacji od team'u czyli nic nowego :D Jestem ciekaw kiedy wystartuje bez lagów :D

Nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Kolejny serwer, który zapowiadał się znakomicie, a już po starcie można stwierdzić kto za nim stoi. Profesjonalne serwery nie mają aż takich problemów, a tym bardziej buga ze skrzyniami ucznia itp. itd.

Szkoda

io7e.jpg

Opublikowano

Skąd taka informacja kolego :)?

U wróżki byłem od fusów od kawy wywróżyła a tak poważnie to nie istotne skąd ją mam , ważne ze dałem wam info .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...