Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchaj, fakt, możesz wyrażać swoją opinę bo od tego jest to forum. Ale po huja porównujesz Reventiala do niudanego poprzedniego serwera Azprime?? Tylko kurwa czekałeś aż serwer ruszy i 5 minut po starcie naśmiewać się z zserwera i znasz " graczy - debili któzy sie napalili na serwer a a wyszło z niego wielkie gówno"

A te zdjęcie dziadka na froncie to sobie w kieszeń wsadź

Czekam na ten serwer tak samo Wy.

Wielkie obietnice Azaprime - serwer będzie odmianą Metin2World ohohohohohoohohoho

Co było z Balantia aka Algorią - Czy tych samych słów nie używał Sensual ? Welnes ? Hikari ??? Tak używał i zrobił wielkie gówno

I tak samo będzie z tym.

Od dłuższego czasu wychodzi kupa i gówno a na starych serwerach jest gówniana kupa i kupa z gównem.

PS: Fajne suchary. Chociaż nimi ostudzisz ludzi którzy są zdenerwowani.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekam na ten serwer tak samo Wy.

Wielkie obietnice Azaprime - serwer będzie odmianą Metin2World ohohohohohoohohoho

Co było z Balantia aka Algorią - Czy tych samych słów nie używał Sensual ? Welnes ? Hikari ??? Tak używał i zrobił wielkie gówno

I tak samo będzie z tym.

Od dłuższego czasu wychodzi kupa i gówno a na starych serwerach jest gówniana kupa i kupa z gównem.

PS: Fajne suchary. Chociaż nimi ostudzisz ludzi którzy są zdenerwowani.

Akurat Balantia, to zły przykład. Serwer był świetny. Stał ok. 7 miesięcy. Grałem na nim długo i naprawde sie zasmuciłem że go zamykają. No ale jak serwer ma stać jak praawie nikt nie wydawał na IS?

65202445731045601401.png

Opublikowano

hrhrhr ? zapraszam Ast^um , nic nie było. Mógłbym wypisać ci jeszcz z minimalnie 2-3 serwery. Ale po co ? żebyś się dowartościował ?

@@

ciągle wywala , :) nie dobrze

małe ? xD beka z ciebie.

oh ten astium... tak,naprawde serwer godny polecenia,cofka,odchodzący gracze ^^ nic tylko grać

Opublikowano

Dobra ja to przeczekam. Ide pograćw stalkera i opuszczam to forum na godzinkę. "Szczała potenrzni magowie!" Jak to mówił naasz pan Jarosław ;>

65202445731045601401.png

Opublikowano

Polecam zrobic start o 20 jak sie GruBasowi znudzi i cofke do stanu zerowego zrobic kazdy bedzie ucieszony. a teraz kazdy zeby zjada ze go wywala. i do tego te skrzynki na 1 lvl. ja mam ich lacznie chyba z 20

Opublikowano

Polecam zrobic start o 20 jak sie GruBasowi znudzi i cofke do stanu zerowego zrobic kazdy bedzie ucieszony. a teraz kazdy zeby zjada ze go wywala. i do tego te skrzynki na 1 lvl. ja mam ich lacznie chyba z 20

No tak ja jak mu sie zachce ddosowac o 21 to znowu sobie bedziemy czekac?? maja byc zabezpieczenia a nie jakies smieszne czekanie na laske innych ze nie beda ddosowac

74313288103712520133.png

Opublikowano

Nie no jutro start o 9:00 zróbcie

Zróbcie restart i ogarnijcie te DDOSY!!!!!!!

Ddos'ów oni raczej nie mogą ogarnąć , jedynie co mogą zrobić to się bronić ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...