Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki jest Ts tego serwaaaaaaaa

178.217.186.106:6309 ale nie wejdziesz ,bo ma 50 slotów i max jest jutro ma byc powiększany.

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Wlasnie prosze o podanie informacje dot. serwera .. tu czeka sporo osob marnujemy tylko swoj czas odswiezajac ten temat .. jak narazie to tu widac sam SPAM nic wiecej..

Nie miejscie w dupie graczy bo to wam sie odbije

Opublikowano

Z tym że te ataki nie ustaną

nie sadze. Ogarniemy wszystko, tak, aby dalo sie spokojnei grac i niedlugo wlaczymy serwer.

Opublikowano

nie sadze. Ogarniemy wszystko, tak, aby dalo sie spokojnei grac i niedlugo wlaczymy serwer.

Czyli do 21 mozemy liczyc ze sie wyrobicie,coz miejmy nadzieje ze przestana ddosowac

Opublikowano

2gi falstart :)

Zabawni jestescie;)

Moze za 3 dni wbije na serwer, jak zwykle mialo byc pieknie a wyszlo gowno.

Trudno licze na to ze serwer wstanie na nogi i moze kiedys bedzie sie na nim oplacalo grac.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Pytanie mam do was, skąd wiecie że ddosuje ravia ,blueline, balmora to wiadomo :P ddosy idą z ich maszyny czy jak

Opublikowano

Pytanie mam do was, skąd wiecie że ddosuje ravia ,blueline, balmora to wiadomo :P ddosy idą z ich maszyny czy jak

Od dostawcy maszyny.

Opublikowano

Ja pierdole, kolejny jebany hard.

Nie można zrobić czegoś równie dobrego tyle, że easy, for fun?

Na 100% nie zagram. Straciłem 5 min ze swojego życia ehh ...

Opublikowano

98317368197091840528.png

wybierz_serwer.png

Włożyliśmy wszelkie starania i poświęciliśmy dużo czasu na to, żeby nasze serwery rozwinęły się, jak najlepiej!

Opublikowano

Serwer zostanie niedługo włączony kiedy ataki DDoS ze strony Ravi, Balmory i BlueLine ustaną.

Powazne oskarzenia.Jestescie na 100% pewni,ze to oni??

Aw@ Sa tutaj autopoty?

Srij9JT.png

Opublikowano

Od dostawcy maszyny.

Wiem że to trudne pytanie ale o której najwczesniej nie włączycie serwera? żeby można pójść i oglądnąć jakis serial dla zabicia czasu niż czekanie na serwer np 20:00 ?

Opublikowano

Pytam sie poraz 2. Dlaczego Wasza firma nie widnieje w KRS? czyżby firma to ściema ?

naprawde myslałes że tą firme zrobia? Wiadomo ze fake:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...