Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałem pograć ale błąd przy wysyłaniu linku aktywacyjnego.

AW : Skąd bronie 75

Szkatułki ripka, moby z av2, platynki.

Opublikowano

W tym tygodniu co będzie zostanie zmieniona serwerownia z za granicznej na Polską, wasza cierpliwość na pewno zostanie wynagrodzona, Serwer po prostu wbił się chyba za szybko w topke hardów i komuś się to nie spodobało przez to te ataki.

Opublikowano

W tym tygodniu co będzie zostanie zmieniona serwerownia z za granicznej na Polską, wasza cierpliwość na pewno zostanie wynagrodzona, Serwer po prostu wbił się chyba za szybko w topke hardów i komuś się to nie spodobało przez to te ataki.

nie komus tylko Zielakowi i reszcie bandy ze sravi :>

@topic.

W ile wbije 15lvl?

Opublikowano

Bo kązdy siędomyśli inteligentny ,,,

Ile kamoli do P?

Z 35

Co do atakow zielaka- moze warto by bylo mu kupic masc na bol dupy?

Aw@ gdzie dropia ulepki na runiczny miecz?

Opublikowano

Zielak sie dzisiaj przechwalal na swoim ts jak to concordia ma przez niego problemy jebany dzieciak =.=

@antywarn

ulepki na runiczny miecz na mapie 87+ dropia

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Niestety nie.

dziala...

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Opublikowano

Odbanujcie mnie na tym waszym teamspeaku kurwa chce wejsc i pogadac z administracja do chuja pana chyba nie musze sie przedstawiac

prosze o haslo do tsa na pw

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

Spokojnie, są problemy z serwerem przez ataki, niestety niespowodowane przez jedną osobę.. Ktoś z konkurencji po prostu się na nas uwziął. Nowa maszyna została już zakupiona, aktualnie jest w trakcie instalacji i konfiguracji, po przeniesieniu serwera wszystko wróci do normy. Pomyślimy nad jakimiś ratami po przeniesieniu serwera :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Spokojnie, są problemy z serwerem przez ataki, niestety niespowodowane przez jedną osobę.. Ktoś z konkurencji po prostu się na nas uwziął. Nowa maszyna została już zakupiona, aktualnie jest w trakcie instalacji i konfiguracji, po przeniesieniu serwera wszystko wróci do normy. Pomyślimy nad jakimiś ratami po przeniesieniu serwera :)

Mozesz mi podac haslo do tsa na pw?

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

Nie polecam serwera z wielu powodów które znam bo byłem blisko z team, wymienię tutaj kilka z nich :) Oczywiście nie są to oszczerstwa w strone serwera lecz cała prawda.

Nie pisałbym tego lecz mam już dość ciągłych DDosów z strony ludzi z concordi, nie pisze tu że każdy z ich team jest taki.

Zacznę od tego, iż jakiś kwadrans temu siedziałem na ich Ts i zauważyłem że robią go od nowa, więc napisałem żeby i tak znajdę buga na ich ts, nagle dostałem pw od jednego z tych co robią ts żebym pilnował internetu po 3s. już internetu nie było.

Lecimy dalej, ich Ga Amnezja (nie wiem ale podobno już nie w team).

Człowiek który zarzekał sie że za każdy bug w grze da uciąć sobie rękę iż robił 5 lat serwer od podstaw.

I ty już byłbyś inwalidą, ponieważ serwer ma wiele bugów, np. ten z petardami które dawały 100% na omdlenie. Moge wymienić wiele bugów jeśli tylko tego chcecie.

A co z plikami które Sylwek robił 5lat, tak naprawdę są to pliki ich poprzedniego serwera X-worlda przerobione w miesiąc, najwięcej co zostało zmienione to fabula questów.

Każdy kto sie poznał lepiej, tak jak ja, to wie że zachowujesz sie jak dziecko, gdy coś sie działo serwerem to w twoim głosie było słychać płacz, gdy odchodziłem z ts to błagałeś żebym został, od innych wiem że w twoim głosie znów było słychać płacz.

Następne to faworyzacja graczy :)

Faworyzowałeś mnie oraz moich znajomych, zaczynając od tego iż przenosiłeś nas w królestwach, oraz jakie ładne mieliśmy wojny, otóż podawałeś ip ludzi z konkurencyjnych gildii a reszta już wiedziała co z tym robić i nagle najpszych na wojnach logało, a zostawali ci których dałeś rady zabić.

Napewno pamiętasz moje eq? tak te które mi przywróciłeś jak pewna osoba mi sie wyrzuciła, a podobno sie ma navi :) specjalnie przekręciłem bony na lepsze i je dostałem, mówie tu o stalce+8 oraz trucie z dobrymi średnmi.

Wspomnę też o moim free koncie vip w grze o które cie poprosiłem.

O Panu Amnezji mogę napisać całą książkę, lecz po co :)

Fakt jest taki że pan wymieniany powyżej popsuł X-Worlda jak to mówiła reszta team, wiec postanowił stworzyć kolejny zarobkowy serwer.

Na razie to tyle jeśli będziecie chcieli więcej prawdy o concordii to piszcie, możecie również ze mną pogadać na moim Ts, zapraszam na pw to wam odam.

Wiem napradę dużo o team jak i o sprawach serwera, po rozmowach z paroma członkami team nie miałem nic pisać lecz nadal jestem ddosowany oraz straszony ddosami z strony concordii, jakby im to jakoś pomagało.

Amnesja nie jest w teamie od 2 tygodni. Dodam, że amnesja nie miał nawet jak dać VIP'a na konto, bo nie miał do tego praw + ludzie z teamu są sprawdzani przez SA oraz sponsora (handle i inne logi z postaci GMa) więc twoja wypowiedź to fake.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Amnesja nie w teamie???

TYLE WYGRAĆ

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...