Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Clienta można prosić? Na stronie zero info o download, nigdzie nie ma.. na ts nie mozna wejsc..

wchodząc na concordiamt2.pl na górze po środku widnieje przeogromny złoty napis pobierz grę ;)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Dodacie jakiś sposób na początkowy zarobek? Tzn. np. misje za które otrzymujemy dodania, zmianki bonusów?

A i są jakieś dungeony? Jak tak, to jakie?

Opublikowano

Dodacie jakiś sposób na początkowy zarobek? Tzn. np. misje za które otrzymujemy dodania, zmianki bonusów?

A i są jakieś dungeony? Jak tak, to jakie?

Na pierwszym lv polecam zarabiać na bermetycznych skrzyniach. Otwierasz je a z nich leci po 3 rady (a one sporo kosztują :))

graphic.png

Opublikowano

Witajcie,

przeniesienia serwera przebiegło pomyślnie!
Osobom którym nadal wyskakuje błąd podczas łączenia niech zrobią to co na tym filmiku:

Tymczasowy adres IP TeamSpeak'a dopóki nie odświeżą się DNS-y: 178.217.191.205

Pozdrawiam,

[GM]Montes

graphic.png

Opublikowano

Aktualnie zrobiliśmy krótki reset serwera (max 10min), po nim wszystko powinno się unormować!

graphic.png

Opublikowano

A ja mam pytanie.

Duzo ludzi gra? Ile mniej / wiecej - lub jesli admin by mogl dokladna liczbe podac...

Skad dodania / zmianki? Tylko metki?

Skad rady / egzo?

Warto jeszcze zaczynac od nowa, czy ciezko sie wybic?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Aktualnie zrobiliśmy krótki reset serwera (max 10min), po nim wszystko powinno się unormować!

Ponieważ wujcio Aincrad dał difa.

@ Czy przez ostatni czas był problem z padaniem channeli?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

A ja mam pytanie.

Duzo ludzi gra? Ile mniej / wiecej - lub jesli admin by mogl dokladna liczbe podac...

Skad dodania / zmianki? Tylko metki?

Skad rady / egzo?

Warto jeszcze zaczynac od nowa, czy ciezko sie wybic?

nie wiem ile było dziś ale wczoraj dobijało 1,2k. Dodania, zmianki, rady i egzo lecą z bermetycznych szkat

graphic.png

Opublikowano

2x UP warto grac serw sie wybil dosc fajnie i fajnie sie gra .Ludzi gra sporo moze ci admin poda p[onad 1k luda i admini sa spoko a wiem co gadam bo na X-W gralem od poczatku prawie i troszke ich znam a szczegulnie Eva i cala reszte co bydlo zrobila!!!

POZDRAWIA ROKSED!!!

Opublikowano

Ponieważ wujcio Aincrad dał difa.

@ Czy przez ostatni czas był problem z padaniem channeli?

no był problem ale niestety nie przez to. btw teraz się przyda bo by jutro padały ^^

graphic.png

Opublikowano

zwiększcie wkoncu ilosc zalogowanych kont na dane ch, mialem postawione 4 sklepy na ch1 a kiedy chcialem isc 2 charami na dt to wyjebalo mi wszystkie klienty w kosmos -sprawdzalem kilka razy i zawsze kiedy loguje szoste konto na jedno ch to mi wszystkie kicka, teraz jak zmieniliscie maszyne to nie powinien byc problem

Opublikowano

zwiększcie wkoncu ilosc zalogowanych kont na dane ch, mialem postawione 4 sklepy na ch1 a kiedy chcialem isc 2 charami na dt to wyjebalo mi wszystkie klienty w kosmos -sprawdzalem kilka razy i zawsze kiedy loguje szoste konto na jedno ch to mi wszystkie kicka, teraz jak zmieniliscie maszyne to nie powinien byc problem

Ja się podpinam :). Na nowej maszynie nie powinno być już problemów, więc liczbę max kont na dane CH powinniście zwiększyć.

(Ja jak dotąd mogę zalogować max. 3 konta na to samo CH. Dlaczego? - nie wiem :P. Po prostu jak loguje się 4 kontem pisze "Błąd podczas łączenia z serwerem")

BTW: Kiedy wreszcie ogarniecie to forum...? Człowiek chce coś cenniejszego kupić, to nie idzie bo forum nie ma :D.

Opublikowano

Nadal masz ten problem?

P.S

Na chwilę obecną problemy z zalogowaniem na serwer ustały.

Zapraszam do gry! :)

Ja się podpinam :). Na nowej maszynie nie powinno być już problemów, więc liczbę max kont na dane CH powinniście zwiększyć.

(Ja jak dotąd mogę zalogować max. 3 konta na to samo CH. Dlaczego? - nie wiem :P. Po prostu jak loguje się 4 kontem pisze "Błąd podczas łączenia z serwerem")

BTW: Kiedy wreszcie ogarniecie to forum...? Człowiek chce coś cenniejszego kupić, to nie idzie bo forum nie ma :D.

Forum będzie działało jeszcze dzisiaj.. wczoraj były na nie ataki..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...