Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

super nie moge clienta pobrac

opisz dokładniej co się dzieje po kliknięciu pobierz grę, mi tam normalnie rozpoczyna pobieranie.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SIema moze mi ktos dac download do pliku Index (z pack) bo nie chce od nowa calego klienta pobierac

Pozdro.

http://www.speedyshare.com/WYYm6/index.rar
https://www.virustotal.com/pl/url/a079973c4e67eb83b6d1f072d5c0a17a572434b9e300b7e9391c1c8eb1b7da2e/analysis/1379443197/

graphic.png

Opublikowano

Za co dostalem bana? Nikogo nie wyzywalem,nie gralem na cheatach a na email nic nie przyszlo.

Login speedyjack

Nick: Bezszelestny

Kradzież eq graczy z serwera Gl*do*MT2

Opublikowano

Hahaha dobry zart.Nigdy nie gralem na gladorze.

Edit; Zreszta,nie chce unbana gdy widze jakie cyrki sie tutaj dzieja.

Edit2; Juz wiem,czemu dostalem bana,hejtowalem w waszej prezentacji a,ze M0ntes ma moda udostepnil moje ip.To tylko spekulacje.Ale prosze nie wciskajcie mi kitow,ze okradlem kogos na gladorze,bo to zwykle oszczerstwa.

Opublikowano

Edit2; Juz wiem,czemu dostalem bana,hejtowalem w waszej prezentacji a,ze M0ntes ma moda udostepnil moje ip.To tylko spekulacje.Ale prosze nie wciskajcie mi kitow,ze okradlem kogos na gladorze,bo to zwykle oszczerstwa.

Co jak co, ale oszustw na serwerze nie tolerujemy i za to jest ban po IP

graphic.png

Opublikowano

wyciekła kiedyś baza danych z serwera Gl*do*MT2 z odszyfrowanymi hasłami graczy,

część graczy miała ustawiony ten sam login i hasło u nas na serwerze, a Ty byłeś jednym z posiadaczy tej oto bazy i włamywałeś się na konta naszych użytkowników po czym okradałeś z przedmiotów a na końcu usuwałeś im postać.

nie mam zamiaru z Tobą dyskutować, jasno został Ci przedstawiony powód bana, pozdrawiam.

Opublikowano

To jesteś w błędzie kolego :).

Bana nie dostałeś za to, że okradłeś kogoś na G*ad*rze, tylko za to, że okradłeś kogoś na Concordii, wykorzustując to, że ktoś założył na niej konto z Passami takimi samymi jak na G*ad*r ;].

Czytanie ze zrozumieniem się kłania....

@EDIT

wyciekła kiedyś baza danych z serwera Gl*do*MT2 z odszyfrowanymi hasłami graczy,

część

graczy miała ustawiony ten sam login i hasło u nas na serwerze, a Ty

byłeś jednym z posiadaczy tej oto bazy i włamywałeś się na konta naszych

użytkowników po czym okradałeś z przedmiotów a na końcu usuwałeś im

postać.

nie mam zamiaru z Tobą dyskutować, jasno został Ci przedstawiony powód bana, pozdrawiam.

Dokładnie, Every mnie wyprzedił ;).

BTW: Czy na 100% przenosicie dzisiaj serwer na nową maszynę? :D

Opublikowano

Bana nie dostałeś za to, że okradłeś kogoś na G*ad*rze, tylko za to, że okradłeś kogoś na Concordii, wykorzustując to, że ktoś założył na niej konto z Passami takimi samymi jak na G*ad*r ;].

Na concordii mialem cos okolo 17lvl i itemy +6 bez bonusu na pz.Prosze wymienic itemy,ktore rzekomo ukradlem.Moze chodzilo o mnisia??

Nie mialem bazy gladora wiec nie wciskajcie mi bajek.Chce wyjasnic ta sytuacje.Prosze o dowody.

część graczy miała ustawiony ten sam login i hasło u nas na serwerze, a Ty byłeś jednym z posiadaczy tej oto bazy i włamywałeś się na konta naszych użytkowników po czym okradałeś z przedmiotów a na końcu usuwałeś im postać.

Nastapila pomylka,poniewaz nie bylem posiadaczem bazy gladora.Zreszta zobacz,ze na mojej postaci a mialem tylko jedna najlepszy item to stozkowy+7.
Opublikowano

Na concordii mialem cos okolo 17lvl i itemy +6 bez bonusu na pz.Prosze wymienic itemy,ktore rzekomo ukradlem.Moze chodzilo o mnisia??

Nie mialem bazy gladora wiec nie wciskajcie mi bajek.Chce wyjasnic ta sytuacje.Prosze o dowody.

Nastapila pomylka,poniewaz nie bylem posiadaczem bazy gladora.Zreszta zobacz,ze na mojej postaci a mialem tylko jedna najlepszy item to stozkowy+7.

Ban poszedł po ip, sprawdź pręgierz .

Opublikowano

Ban poszedł po ip, sprawdź pręgierz .

Widze,ze kilka innych postaci rowniez dostalo bana z tego samego powodu.

Szopekk,Visioneczka,otwffieramku,spaceman,jaysoon,jay,uranos.

Porownaj jeszcze raz ich ip z moim i dojdziesz do wniosku,ze te postacie nie nalezaly do mnie.

Nie mam zamiaru sie z wami klocic aczkolwiek chcialbym udowodnic moja niewinnosc.

Opublikowano

speedyjack daj sobie z tym serwem spokój :) sami krętacze którzy mają procesory chłodzone ciekłym i taktowanie 7 ghz ^^ :*

piotr662.png

progskeet-banner.jpg

NIE PRZERABIAM KONSOL PS3!!!!

Opublikowano

Widze,ze kilka innych postaci rowniez dostalo bana z tego samego powodu.

Szopekk,Visioneczka,otwffieramku,spaceman,jaysoon,jay,uranos.

Porownaj jeszcze raz ich ip z moim i dojdziesz do wniosku,ze te postacie nie nalezaly do mnie.

Nie mam zamiaru sie z wami klocic aczkolwiek chcialbym udowodnic moja niewinnosc.

ale w każdym bądź razie byłeś wmieszany w tą kradzież, dlatego też załapałeś się na bana.

Opublikowano

ale w każdym bądź razie byłeś wmieszany w tą kradzież, dlatego też załapałeś się na bana.

Glupiego chcecie ze mnie zrobic? W,zadna kradziez sie nie mieszalem,nastapila pomylka ale widze,ze administracja ma zbyt wysokie mniemanie o sobie i nie przyzna sie do bledu.Dyskusje w tym temacie zakonczylem,nie mam zamiaru sie z wami klocic,bo wy przeciez i tak wiecie lepiej.Wmawiacie mi cos czego nie zrobilem.
Opublikowano

Glupiego chcecie ze mnie zrobic? W,zadna kradziez sie nie mieszalem,nastapila pomylka ale widze,ze administracja ma zbyt wysokie mniemanie o sobie i nie przyzna sie do bledu.Dyskusje w tym temacie zakonczylem,nie mam zamiaru sie z wami klocic,bo wy przeciez i tak wiecie lepiej.Wmawiacie mi cos czego nie zrobilem.

raczej Ty próbujesz zrobić ze mnie idiotę,

wiadomo będziesz się tu bronił na wszystkie możliwe sposoby żeby tylko oczernić serwer i jego administrację, ale ja właśnie w tym momencie kończę z Tobą dyskusję i nie licz na kolejny post z mojej strony do Ciebie.

====

UWAGA: Serwerownia została zmieniona pomyślnie.

serwer stoi już na nowej serwerowni,

osobom którym się jeszcze nie odświeżyły DNS-y proszone są o restart komputera bądź wpisanie komendy w cmd:

1 Krok: Uruchom

2 Krok: cmd

3 Krok wpisać komendę: ipconfig /flushdns

P.S Jeżeli nadal byłby problem z zalogowaniem to

musicie się uzbroić w cierpliwość i trochę odczekać dopóki nie odświeżą

się Wam DNS-y.

Pozdrawiamy,

Zespół ConcordiaMT2.PL

Opublikowano

Chciałem zagrać na serwerze bo mnie zainteresowała prezentacja ,lecz cały czas nie mogę połączyć sie z grą.. "Błąd połączenia..."

Opublikowano

raczej Ty próbujesz zrobić ze mnie idiotę,

wiadomo będziesz się tu bronił na wszystkie możliwe sposoby żeby tylko oczernić serwer i jego administrację, ale ja właśnie w tym momencie kończę z Tobą dyskusję i nie licz na kolejny post z mojej strony do Ciebie.

====

UWAGA: Serwerownia została zmieniona pomyślnie.

serwer stoi już na nowej serwerowni,

osobom którym się jeszcze nie odświeżyły DNS-y proszone są o restart komputera bądź wpisanie komendy w cmd:

1 Krok: Uruchom

2 Krok: cmd

3 Krok wpisać komendę: ipconfig /flushdns

P.S Jeżeli nadal byłby problem z zalogowaniem to

musicie się uzbroić w cierpliwość i trochę odczekać dopóki nie odświeżą

się Wam DNS-y.

Pozdrawiamy,

Zespół ConcordiaMT2.PL

Zmieniliście tylko serwerownię, czy maszynę też? :>

Opublikowano

Stary jestem obiektywny i oceniam ,że teraz gra jest mniej płynna niż wczoraj mam lagi jest gorzej niż było z połączeniem się z serwerem a do tego nie mam animacji skilli.

Wróć na stara maszynę.

Ile jest metków w grocie?

Opublikowano

ja osobiście mam tak, że raz sie moge zalogować a za chwile nie moge znowu.. wkurzające to jest -.-

J*BAĆ J*BAĆ I SIĘ NIE BAC!

Opublikowano

Zmieniliście tylko serwerownię, czy maszynę też? :>

serwerownię jak i maszynę.

w kliencie jako ip serwera jest ustawiona domena i nie odświeżyły się jeszcze wszystkim DNS-y

za chwilę podrzucę poradnik dla tych co mają jeszcze problem z zalogowaniem, tzn. tym co wyskakuje błąd.

Opublikowano

zabawne, tylko, że kidmod ani mod nie ma takich praw aby widzieć IP userów.

Jeśli wszystko się ustabilizuje to odpalimy raty, oczekujcie na info (strona główna)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...