Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w 2h mozesz dropnac nawet z 20-30 medali.

na wejscie jest z 33%

czyta sie go co 30min, jak nie wejdzie to od razu

jak zaczac? chodzic na metki do m1

bronie dropisz z bestów jak na pl, lub u npc po 300k

Opublikowano

Forum działa :)Problemów z logowaniem już nie ma, zapraszam na serwer!

Nie zeby cos... ale nie moge sie zalogowac juz od wczoraj.Zmieniliscie maszyne?

Top@ Serwer polecam mimo ostatnich problemow.Mam tylko zastrzezenie co do eventow.Zrzuciliscie dla 40lvli ripery i metiny 90.Popracujcie nad tym aby w przyszlosci nie bylo takich failow.

Opublikowano

Nie zeby cos... ale nie moge sie zalogowac juz od wczoraj.Zmieniliscie maszyne?

Top@ Serwer polecam mimo ostatnich problemow.Mam tylko zastrzezenie co do eventow.Zrzuciliscie dla 40lvli ripery i metiny 90.Popracujcie nad tym aby w przyszlosci nie bylo takich failow.

to ja zrzuciłem tam 2 ripy i parę metków 90lv, i co z tego? inne bossy dla tych lvli też były więc nie widzę problemu.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zielak - Cielak atakuje :/

Ból dupy na sravii ^^

@Topic

Co dropi z Azraela?

Perły, skrzynka Azraela, czasami bronie 65

Opublikowano

LOL 2 dni juz nie moge zagrac

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

w 2h mozesz dropnac nawet z 20-30 medali.

na wejscie jest z 33%

czyta sie go co 30min, jak nie wejdzie to od razu

jak zaczac? chodzic na metki do m1

bronie dropisz z bestów jak na pl, lub u npc po 300k

Co do tych medali to chyba lekko przesadziłeś z tym dropem... Siedziałem godzinę w Średnim Lochu w przedostatniej komnacie(tej przed bossem) z rękawicą na 2h(czyli podobno 100% lepszy drop)... Miałem 35 lvl i brałem cały spot, mój drop z tych 60 min to tylko 7 medali...

Opublikowano

Co do tych medali to chyba lekko przesadziłeś z tym dropem... Siedziałem godzinę w Średnim Lochu w przedostatniej komnacie(tej przed bossem) z rękawicą na 2h(czyli podobno 100% lepszy drop)... Miałem 35 lvl i brałem cały spot, mój drop z tych 60 min to tylko 7 medali...

nie warto na małpach dropić ;) już lepiej zrobić dropa mentala do łatwego i iść na bosa z rękawiczką nawet z tą na 30 min. w godzinę spokojnie z skalistych małp wydropisz 10-20 medali ( + małpy które z nim tam są )

Opublikowano

JAPIERDOLE!!!Jaki ten serwer jest irytujący,pograłem 10 min nagle jeb lag i mnie wyjebało i już 2 godziny nie mogę się zalogować.

Opublikowano

Od 2 dni nie moge sie zalogowac chyba odpuszcze sobie ten serwer.

Poczekaj niech przeniosa serwer na inna maszyne i juz nie bedzie problemow :)chyba :D

Opublikowano

Ku dla mentala drogie ? Ile kosztuje aura , silne a ile czarowane ostrze?

Aura 1.8-2.5kk

Czarowane 600k-1kkk

Ku dla mentala bardzo tanie(osobiście wywalam all na glebe, również silne), silne 400k duchowe 200k, reszta nic

Opublikowano

W ile czasu zdobędę medale na bojowca? Ile jest % na wejście? Co ile się go czyta? Jak 'dobrze' rozpocząć grę, aby na 20 lvl'u mieć eq full hp? Skąd bronie 30lvl?

bronie na 30 lvl możesz kupić u handlarza bronią w mieście

Opublikowano

@Antywarn

jeśli będziesz dropił ku na 18-19 lvl w m1 to w 5-6 godzin ( jak dobrze pójdzie) będziesz miał bojowca.

nie wiem, ale jest spory % ( 14 medali i 3 nie wbiły :) )

co 30 min, chyba że nie nauczysz się to możesz od razu.

nie da się tak. ew. żebrz :P

handlarka broni.

// kiedy serwer będzie do cholery działał? =.=

Opublikowano

Serwer jako serwer działa tylko logowanie pada, a na stronie te kółeczka od poszczególnych ch i logowania są odświeżane co jakiś czas, dzięki czemu dopiero za jakiś czas będzie, że off ;) Tak mi się przynajmniej wydaje :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...