Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zielak i tzw. pseudo pompa team ddosuja jak moga ;/ ale no coz, wszyscy ida na concordie i konkurencja sie wscieka, ze server 100 razy lepszy jak ich gowna

@antywarn

Co dropi z czerwonego smoka?

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Zielak i tzw. pseudo pompa team ddosuja jak moga ;/ ale no coz, wszyscy ida na concordie i konkurencja sie wscieka, ze server 100 razy lepszy jak ich gowna

@antywarn

Niech sobie atakują, i tak po 10min im się znudzi :) Najważniejsze, że serwer jest cały czas online, rozwija się i będzie przenoszony na lepszą maszyne ;)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Niech sobie atakują, i tak po 10min im się znudzi :) Najważniejsze, że serwer jest cały czas online, rozwija się i będzie przenoszony na lepszą maszyne ;)

I tak trzymać, cielak Was atakuje :>

52344df163718.png

Opublikowano

I tak trzymać, cielak Was atakuje :>

52344df163718.png

Problemy sie zaczely wczoraj gdzies ok. 13- 14 i wtedy tez przegladal prezke(ss mam). Ciekawe ze sie zaczol tak nagle interesowac Concordia. Pszypadeg?...

Aw@ co ile sie respi nieb. smierc?

Opublikowano

pozdrawiam konkurencje.

serwer nie pada od DDoSów tylko są problemy z logowaniem bo walą nam ciągle w port logowania.

atak za atakiem.

w przyszłym tygodniu zmieniamy maszynę na lepszą i z lepszymi zabezpieczeniami, serwer już został zamówiony.

Opublikowano

@antywarn

Daruj sobie bo to jest naprawde kurwa śmieszne już wyjdz z domu bo ci juz na mozg siada ten metin

przegladam prezki rozne ale co ja sie bede tlumaczyl przeciez winny sie tlumaczy

Skąd dropi żółć niedzwiedzia?

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Witam,

Serwer jak najbardziej dla mnie dobry i w ogole, ale kiedy czytam trzeci tydzien "w nastepnym tygodniu zmieniamy maszyne" to mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera.Moze zamiast wypisywac te rzeczy wkoncu ta maszyne zmienicie? nie daje wiary w to ze nie stac was na najlepsza skoro serwer jest na topie (powiedzialbym nawet ze przerosl ravie iloscia graczy) i dzieciarnia pakuje w isa,a wiec dobry serwer to i dobra maszyna, mam nadzieje ze rozumiecie o czym mowie

Opublikowano

Witam,

Serwer jak najbardziej dla mnie dobry i w ogole, ale kiedy czytam trzeci tydzien "w nastepnym tygodniu zmieniamy maszyne" to mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera.Moze zamiast wypisywac te rzeczy wkoncu ta maszyne zmienicie? nie daje wiary w to ze nie stac was na najlepsza skoro serwer jest na topie (powiedzialbym nawet ze przerosl ravie iloscia graczy) i dzieciarnia pakuje w isa,a wiec dobry serwer to i dobra maszyna, mam nadzieje ze rozumiecie o czym mowie

To nie takie proste, hop siup i do przodu

aw@ z czego leca kamole? Dropia w dt na mapkach?

Opublikowano

Witam,

Słuchaj serwer został już zamówiony ale firma hostująca przekaże go nam dopiero w przyszłym tygodniu

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Witam,

Ze względu na zaistniałą sytuacje dostaliśmy serwer dzisiaj, jest w tym momencie konfigurowany.

Jak długo to potrwa? - nie wiem, będę Was na bieżąco informował.

informatyksobol, jeżeli przeniesienie serwera polegało by na zasadzie jednego kliknięcia myszką to on byłby już dawno przeniesiony.

Aktualnie trwają ataki DDoS, między innymi na port logowania dlatego są problemy z logowaniem na serwer,

administracja robi wszystko co w jej mocy.

Serwer jest ON-Line, tylko są problemy radzę z zalogowaniem.

Możecie próbować się logować ale jeśli Wam się uda to na razie nie robić żadnych relogów.

Przepraszamy za utrudnienia,

Zespół ConcordiaMT2.PL

Opublikowano

fajne ale kiedy skończą się problemy z logowaniem na serwa

Jak zielak pojdzie spac.

@topic

Co dropi z Azraela?

Opublikowano

Wbijam na serwer,

i7 4770k 7GHZ, azotem wam to chłodzą w serwerowni? xD
:O Nie wiedziałem, że na tych prockach są dedyki myślałem bardziej nad Xeonami.
Jutro będzie Let's Play może nie na wózku, ale będzie :D

Opublikowano

Mam zamiar wbić na serwer ale czy się opłaca?Dużo ludzi na nim gra?

Serwer jest mega, wszyscy marudzą, że serwer podobny do Ravii, ale ten serwer bije na łeb ravię. Już mówię dlaczego :

• Lepszy kontakt z Administracją - w sprawie kradzieży / wymiany / problemów / botów
  • Boty są banowane praktycznie zawsze nie ma ich po 10 na spocie
  • Pełno ludzi gra - mam wrażenie, że więcej niż na "najlepszym serwerze hard w Polsce" jak to mówi Isamu.
  • Pełno dodatkowych drobiazgów - stakowanie się pudełek / pd / rękawic
  • Wymiana kd na pele
  • Drop itemków +7 z metków
  • Fajnie pomyślane mapki oraz nowe bossy i metiny a nie jak tam - Wyżyna i 1kkk nocą
  • Częste Eventy w postaci rat / zniżek w IS

Mógłbym tak wymieniać i wymieniać serwer bije na łeb ravię i tyle. Super klimat, dużo ludzi, serwer opłacony na długo nic tylko grać !

Opublikowano

Kiedy forum bd dzialalo ? :)

Forum działa :)

Problemów z logowaniem już nie ma, zapraszam na serwer!

Opublikowano

W ile czasu zdobędę medale na bojowca? Ile jest % na wejście? Co ile się go czyta? Jak 'dobrze' rozpocząć grę, aby na 20 lvl'u mieć eq full hp? Skąd bronie 30lvl?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...