Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Forum znowu nie działa? - nie podoba mi się to. ;c

I czy nagrody z misji 'polowania' są dopasowane? Na 20 lvlu dostaję po 50k..

Czy opłaca się je robić? Co się z nich dostaję np. na 70 lvlu?

tak hejciłeś Concordii i broniłeś sravii, a teraz sam tu grasz ^^. Gratulacje bracie, udało Ci sie przejrzeć na oczy i wyrwać się z manipulacji szczura.

Co do polowan to wg. mnie sie nie oplaca (robilem do 60lvla) dostaje sie po 500k moze + jakies 2x egzo/rada/zmianka, ale za duzo pierdolenia sie, juz lepiej inaczej zarobic ^^ ale jak ktoś ma czas i chęć to czemu nie

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak hejciłeś Concordii i broniłeś sravii, a teraz sam tu grasz ^^. Gratulacje bracie, udało Ci sie przejrzeć na oczy i wyrwać się z manipulacji szczura.

Co do polowan to wg. mnie sie nie oplaca (robilem do 60lvla) dostaje sie po 500k moze + jakies 2x egzo/rada/zmianka, ale za duzo pierdolenia sie, juz lepiej inaczej zarobic ^^ ale jak ktoś ma czas i chęć to czemu nie

Hehe, nom. ;] Po tych update'ach ogarnąłem co się dzieje. ;] Aktualnie sprzedaje konta na allegro, zeby władować więcej w is tutaj. xD

Jak ktoś chętny do popisania, to pisać. Revixus. ^.^

Czyli nie wiem czy robić te polowania, na razie chyba będę robił - bo gram dopiero pierwszy dzień. To zawsze troche yanguf sie przyda.

Opublikowano

Dalej virusy? (klient)

To nie jest virus. Antivir widzi jakiś plik jako virus ale jest z nim wszystko ok. Dodaj go do wyjątków i nie będzie problemu.

Opublikowano

Moglby mi ktos wyjasnic dlaczego forum serwera nie dziala ? Jak bylo to sory ale dopiero chce zaczac tu gre i nie chce mi sie czytac 28 stron spamu .

Tak poza tym jak forum nie dziala to wymienie Eq Balmora , PL s7 za eq tu popsy Pw .

Opublikowano

Zatem chciałbym ocenić serwer po pierwszym dniu gry.

Plusy za:

* ogromną ilość ludzi - CH1 M1 pełne sklepów, lagi gwarantowane (to pozytywne lagi xD )

* serwer NIE JEST pod IS - często dropią Bermetyczne Szkatułki - a z nich rady, egzo, bodzia, inne różne rzeczy z ISu, zatem jest gitarka

* drop z metków całkiem fajny

* serwer ma już 2 miesiące a nadal utrzymuje się na luzie 1000+

* ogarnięty team, zawsze pomocny na TS - zwykle nie czeka się dłużej niż 5-15 min na pomoc ;)

Minusy za:

* fakt faktem respawn metków jest średni... Wczoraj szukałem Metka Cierpienia do misji 2h, zawsze ktoś musiał przede mną go wybić ;p

* do naprawy misje z metkami, czasem nie zalicza

* niestety, ubicie metka samemu bez sksucia przez dzieci neo jest niemożliwe - nie jest to minus dla administracji, ale dla graczy - że psują taki fajny serwer swoim zachowaniem

Minusy nie są jednak dla mnie istotne - na chwilę obecną serwer gorąco polecam

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Minusy za:

* fakt faktem respawn metków jest średni... Wczoraj szukałem Metka Cierpienia do misji 2h, zawsze ktoś musiał przede mną go wybić ;p

* do naprawy misje z metkami, czasem nie zalicza

* niestety, ubicie metka samemu bez sksucia przez dzieci neo jest niemożliwe - nie jest to minus dla administracji, ale dla graczy - że psują taki fajny serwer swoim zachowaniem

Minusy nie są jednak dla mnie istotne - na chwilę obecną serwer gorąco polecam

Resp metinow jest ok i tak ma byc, nie za duzo, nie za malo. Ksucie metinow to czesc tej gry, i jezeli ktos Ci ksuje to nie jest ,,dziecko neo''.

Poprostu na serverze gra ponad 1,5k graczy i normalne jest to ze jest wiecej graczy ktorzy chca uprzykrzyc troche gre.

Dla minusem jest to ze sa 3 krolestwa, powinny byc 2

Opublikowano

Ile ludzi gra , wiecej niz na reven**alu albo nawet ravii ?

Jak sie robi boja ?

Co ile czytamy ku ?

Jaki lvl wbije w tydzien grajac max 2 h dziennie ?

Opublikowano

Ludzie po poludniu okolo 1,5k. Bojowca mozesz robic od 1 lvl czytajac medale co 30 minut. Do KU masz zwoje egzo ktore sa w smiesznie niskiej cenie. W tydzien po 2h to z 50 spokojnie

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

Ile ludzi gra , wiecej niz na reven**alu albo nawet ravii ?

Jak sie robi boja ?

Co ile czytamy ku ?

Jaki lvl wbije w tydzien grajac max 2 h dziennie ?

Dopiero zacząłem grę, ale postaram się odpowiedzieć, przy okazji, jeżeli się pomyliłem poprawcie mnie :)

- Gra więcej niż na Ravii mam czasami takie wrażenie, więcej niż na Reventialu na pewno. Wiadomo czym to jest spowodowane, że ludzie emigrują z Ravii właśnie tutaj, dodatkowo widać zaangażowanie administracji oraz doświadczenie w prowadzeniu serwera własnego - zarówno pomoc na ts / forum / gra.

- Boja robimy czytając medale - co 30 minut jeden.

- Czytam co 24h, ale lecą bermetyczne szkatułki, z których lecą rady i egzo w fajnych ilościach, więc to nie jest problem dobić skill do G.

- Wydaje mi się że z robieniem skilli 45 ++ luźno, zależy do umiejętności gry.

Przy okazji pierwszy odcinek z serwera :

http://www.youtube.com/watch?v=VcCZweZMF0I&feature=youtu.be

Opublikowano

A jeszcze jedno pytanie czy w is jest bojowiec jak tak to za ile ? Albo jakis wierzchowiec ? Z gory thx za odpowiedzi

Tak jest bojowiec, z tego co pamiętam to sms 10zł + VAT.

Opublikowano

Piszę teraz do administracji. :)

Nie będę się wypowiadał co do lagów, ale ..

czemu metiny 95/ripery były spuszczane na mapę dla niskich lvli?

to nie ma sensu.. to byla pomylka? czy jestescie na tylko głupi, ze zrobiliscie to specjalnie? mialem wyebac kilkadziesiat zlotych na is, ale na razie sie wstrzymam.. na razie wielki minus, nie za lagi. ale za nie przemyslany event.

Opublikowano

Koledzy sie dorobili na tym [ZUO] co bym nie ubił drop w 0,5 s znika ubilem z 5 ripow i dupa 0 dropu z 1 metka udalo mie sie zabrac czerwone potki i tak zarobek na [ ZUO ]

hahaha

Opublikowano

Koledzy sie dorobili na tym [ZUO] co bym nie ubił drop w 0,5 s znika ubilem z 5 ripow i dupa 0 dropu z 1 metka udalo mie sie zabrac czerwone potki i tak zarobek na [ ZUO ]

hahaha

Trzeba sobie zalatwic drop hacka na nastepny event. ;>

Opublikowano

Możecie pokazać jeszcze ss z m1 shinsoo i chunjo?

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...