Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak ty sb wyobrazasz harda? Z 1239875669 syfiastymi bronmi typu lisi miecz plonacego ogona +10 80na ludzi jak na jakims easygownie?

Btw. podaj mi serwer co nic nie wzial z globala ;p

Heh, serwer z globala to nie wiem co wziął. Wiem tylko, że wziął wszystko z ravi. Nie rozumiem czemu ludzie odchodzą z ravi, idąc na congówno jeżeli to jest ten sam serwer? Inna mapa, inne ulepszacze na broń.. gdyby ravi nie bylo, serwer by nie istnial. uzurpator przeszedl ravie, to poszedl tu.. gdyby nie on congówno byłoby jeszcze większym gównem z 150 graczami.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heh, serwer z globala to nie wiem co wziął. Wiem tylko, że wziął wszystko z ravi. Nie rozumiem czemu ludzie odchodzą z ravi, idąc na congówno jeżeli to jest ten sam serwer? Inna mapa, inne ulepszacze na broń.. gdyby ravi nie bylo, serwer by nie istnial. uzurpator przeszedl ravie, to poszedl tu.. gdyby nie on congówno byłoby jeszcze większym gównem z 150 graczami.

Gdyby nie hejt na balm*re nie byloby sravii

Poza tym jak mozna nazwac concordie jej kopia jak sravia jest 10x gorsza i calkowicie postawiona pod is- a

Aw@ jak tu sie robi boja?

Opublikowano

Przechodzą, bo ra@#a im się znudziła. Jeśli tak Ci się concordia nie podoba to po co siedzisz w tej prezentacji? Zaoszczędź sobie hejtu

Gdyby nie hejt na balm*re nie byloby sravii

Poza tym jak mozna nazwac concordie jej kopia jak sravia jest 10x gorsza i calkowicie postawiona pod is- a

Aw@ jak tu sie robi boja?

Boja robisz standardowo - medalami które można czytać co 30min. Polecam je dropić z rękawicą złodzieja, którą możesz zdobyć z bermetycznej skrzyni

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Opłaca się wejść na serwer ? Tylko nie pisać odpowiedzi że nie bo serwer pod is -,-

Jeśli lubisz serwery typu hard to jak najbardziej polecam.

graphic.png

Opublikowano

Przechodzą, bo ra@#a im się znudziła. Jeśli tak Ci się concordia nie podoba to po co siedzisz w tej prezentacji? Zaoszczędź sobie hejtu

Siedzę w prezentacji, bo mogę. Nikt mnie nie powstrzyma. Nie hejtuje, mówię jak jest. Ravia się znudziła, a congówno niczym się od niej nie różni.

Jeśli lubisz serwery typu hard to jak najbardziej polecam.

No co Ty? Polecasz swój serwer? Dziwne.. Twoje zdanie tutaj się najmniej liczy, mordeczko. ;]

Opublikowano

Siedzę w prezentacji, bo mogę. Nikt mnie nie powstrzyma. Nie hejtuje, mówię jak jest. Ravia się znudziła, a congówno niczym się od niej nie różni.

No co Ty? Polecasz swój serwer? Dziwne.. Twoje zdanie tutaj się najmniej liczy, mordeczko. ;]

Polecam nie jako GM a gracz tego serwera. Sam kręciłem lets play od początku i w cale nie było trudno :)

graphic.png

Opublikowano

nikt Ci nie każe grać na Concordii, jeśli się nie podoba to nie graj, idź gdzie indziej, proste. oszczędź sobie tego hejtu stary :)

Opublikowano

Szukałem w temacie słów: "co, ile, ku" i niestety nie znalazłem info o tym co ile można czytać tutaj ku... oczywiście chodzi mi o czas bez używania zwojów egzo :)

Novum.png

Opublikowano

Szukałem w temacie słów: "co, ile, ku" i niestety nie znalazłem info o tym co ile można czytać tutaj ku... oczywiście chodzi mi o czas bez używania zwojów egzo :)

Jesli sie nie myle co 24h. Lecz zwoje egzo są tak tanie i łatwo dostępne, że nie widzę powodu ich nie używania.

Opublikowano

Witajcie,

Osoby które nie odzyskały jeszcze straconych przedmiotów z płatnego ItemShopu proszone są o wejście na TeamSpeak'a - kanał [sA]Creq
lub pw w grze, nick: [sA]Creq

Przepraszamy za utrudnienia,
liczymy na Waszą cierpliwość!

Zespół ConcordiaMT2.pl

graphic.png

Opublikowano

Co to ma być??? ^^

heh, przeglądając prezke serwera nie widzialem nic co by nie było wzięte z polskiego metina, serwer jest że tak powiem "kopią" globala. CZY ADMINISTRACJA TEGO SERWERA NIE POTRAFI WYMYŚLEĆ NIC INNEGO ABY POSTAWIC SERWER TYLKO KUR** brać wszystko z innych serwerów ?.

Co ty człowieku wygadujesz.... "Kopia globala"? A odkąd to na globalu lecą Bermy z mobów? Odkąd dropią egzo / rady / dodania / zmianki z metków?

Dalej nie będę wymieniał bo widzę, że to w niczym nie pomoże; myśl sobie co chcesz.

grałem 4 miesiące temu na hardzie który miał mnóstwo nowości, a ten priv to prostu śmierdzi starością, serwer postawiony w 100% na kasę, a nie dla graczy, tak jak na PL żeby jakoś się liczyć na serwerze trzeba pół isu wykupić =,=

A to co? Kolejny hejt? Koleś... szkoda mi Cie ;<. Serwer mówisz w 100% pod IS? Przecież to wszystko co w nim jest można bardzo łatwo zdobyć w grze...

Skoro to dla ciebie znaczy "pod IS" to jak nazwiesz R@#ie / A$&ium? Tęczaki które skilla od razu na P wbijają w IS? To jest coś!

my tu mówimy o Cancordi czy o innych gównianych serwerach bo już się pogubiłem?.

Uwierz mi że jak tylko odejdzie graczy z serwera( góra 2 miesiące ) to serwer będzie likwidowany w trybie natychmiastowym gdyż administracji wciąż będzie mało pieniędzy.

WTF? Przecież x-world to ich 1 serwer, który ma 5 lat i stoi do dziś. Aktualnie gra tam max z 30 graczy, i jakoś nikomu się nie śpieszy, żeby go zamknąć ;]. Concordia jest z góry opłacona na 6 lat. I śmiem myśleć, że właśnie Ty, tak, Ty jesteś z konkurencji i chcesz za wszelką cenę zniszczyć opinię tego serwera. Próbuj dalej, ale uważaj bo się spocisz ;x.

Czemu odchodzą? To Ci powiem czemu. Bo tamten serwer jest baardzo stary i każdy odchodzi, bo większość już wszystko osiągnęła. A czyj to problem jest? Tamta administracja po prostu NIE POTRAFI ZATRZYMAĆ "STARYCH" GRACZY. Gdzie tam jakieś nowości są?

I te Twoje puste słowa "gdyby nie Uzurpator to grało by tu 150 graczy". A kim on do cholery jest? Bogiem? On jest zwykłym graczem. Ja tu gram niezbyt długo ale dopóki nie zacząłem tu grać, to nawet nie wiedziałem, że taka osoba jak Uzurpator istnieje ;x.

Więc darujcie sobie te zbędne hejty... bo każdy kto tu gra wam powie, że nie macie racji. Wbijcie na serwer i zobaczcie jak jest. Nigdy nie ocenia się książki "po okładce".

@AW

Co ile biolog?

O której godzinie dzisiejsze ZUO? :D

Opublikowano

A ją się ciesze że powstał server w stylu sravii i w dodatku lepszy. Tam administracja olewa graczy i technik uważa że mega uptade to nowe chmury i stroje do IS. btw on tylko to potrafi.

Tutaj gra się świetnie. Graczy przybywa a i tak jest już ponad 1k. Bez is można łatwo wbić 70/75 i zrobić podstawowe eq w kilka dni. Nie wywala channeli jak u konkurencji ogólnie server stabilny.

Polecam i zapraszam do gry

Opublikowano

Ten kto jeszcze nie odzyskał straconych itemów z płatnego IS proszę wejść na ts3.concordiamt2.pl i tam administratorowi na PW napisać

login: xxx

utracony item / na ile był h: xxx / xh

graphic.png

Opublikowano

Serwer ogólnie przypadł mi do gustu, ale w te raty drop x5 to nie uwierzę... właśnie spędziłem około 45min w łatwym lochu dodatkowo mając założoną rękawicę złodzieja (zdejmowałem między spotami). Jako mental brałem po 5-6 grupek na raz i ile zdobyłem medali? Zaledwie 2 (na 19-20 lvlu), dodatkowo 15 pokrzyw, 4 bermaty. No sorry panowie... to już na globalu było łatwiej o medal.

Novum.png

Opublikowano

Serwer ogólnie przypadł mi do gustu, ale w te raty drop x5 to nie uwierzę... właśnie spędziłem około 45min w łatwym lochu dodatkowo mając założoną rękawicę złodzieja (zdejmowałem między spotami). Jako mental brałem po 5-6 grupek na raz i ile zdobyłem medali? Zaledwie 2 (na 19-20 lvlu), dodatkowo 15 pokrzyw, 4 bermaty. No sorry panowie... to już na globalu było łatwiej o medal.

To miałeś pecha, albo fake. Ja w 15 minut 6 medali z rękawiczką bodziakiem. A jak masz problemy to kup medale, drogie nie są, z tego co pamiętam to chyba 500k sztuka ;)

Opublikowano

Jest jakiś inny downolad clienta ? Ten nie działa.

http://forum.metin2.x-world.pl/mt2/concordia.rar

dl ze strony to nie daje scanu

Od jakich metinów lecą kamyki/egzo?

Zmianki tylko z bermatów?

w M2 z metków już lecą egzo

Jak będzie event zuo wyglądał?

Wszystko na jednej mapie i jednym ch, czy beda jakies przedzialy?

podział lvlowy

graphic.png

Opublikowano

Administracjo kocham Was. xD

Dzięki, że przełożyliście ten event.. zacząłem grać dopiero dzisiaj, mam 20 lvl więc na zuo bym się nie nadawał.. a z ratami do jutra spokojnie sobie wyexpie do 35.. :)

Za to dostajecie 10 zł ode mnie, kupuje sobie wierzchowca. :D

Serdeczne JP.

Opublikowano

Forum znowu nie działa? - nie podoba mi się to. ;c

I czy nagrody z misji 'polowania' są dopasowane? Na 20 lvlu dostaję po 50k..

Czy opłaca się je robić? Co się z nich dostaję np. na 70 lvlu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...