Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nathiss.pl

Pr0miLxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wez niech te bronie 75 dropio ze szkat lub tych metkow w lesie ;d sory ze cie tak męcze ale musze ;p

he moze 22 kozaku

Jest ankieta jak więcej osób się wypowie zobaczymy ;)

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zostawicie tak jak bylo na początku jak chcą grać na server easy to niech zmienia server to jest medium

Ale zmiane skili w is mozna dać ale tylko w is

Opublikowano

zostawicie tak jak bylo na początku jak chcą grać na server easy to niech zmienia server to jest medium

Ale zmiane skili w is mozna dać ale tylko w is

Wiesz co ja od początku byłem za tym aby wszystko co jest w item shopie jest dostępne do zdobycia w grze. Jak chcecie zwój zmiany profesji w item shopie to też można dodać jak mówiłem serwer jest po to , żebyście mogli sobie miło spędzić czas.

Opublikowano

Też tak sądzę ale co tam ;) Nawet jak będzie drop szkaty ripera z metina 85+ bd bardzo mały % na zdobycie jej więc bardziej się będzie opłacało iść na mapki :)

Opublikowano

Musicie robić start o 20 nie można wcześniej ?

Nie chodzi o to że stara mi ścierają w łeb zajebie i powie wypierdalaj do spania :) tylko

o to że maksymalnie wytrzymam (i pewnie nie tylko ja) do 23 , a 3h gry to mało :)

BM ma zmniejszone wartości ochronki lub dmg ?

58121063168705213211.png

Opublikowano

haha kto tu dziecko kurva wszystko chciałbyś mieć odrazu kurva w metku trzeba sobie na coś zapracowac a nie dostać kura wszystko. moze najlepiej będzie jak truty będzią z psow dropiły to może zagrasz co??

No serwer mógł by wystartować o 18 jak by co

Opublikowano

Zobaczymy jak się wyrobię dalej czekam na pewną rzecz i nie wiem ile jeszcze się zejdzie kilenta wrzucę od razu jak będzie gotowy :)

Opublikowano

Dajcie więcej hp, proszę! Skoro to easy , to ułatwcie exp innymi postaciami niż WP, body. :< Na pewno nikt się nie zbuntuje jeżeli pojawi się te 4/5k hp... W PvP nie robi to prawie różnicy , ale jednak podczas expa ta różnica jest bardzo widoczna. ;/

@Edit

Rosek nie ma? Czy nie dopatrzyłem w prezce... Bo bez rosek to taki easy nie będzie -,-.

Opublikowano

Up gdzie ty masz napisane , że to serwer typu easy mnie zastanawia ;P

Roski są w szkatułkach które zdobywamy podczas expa:)

Opublikowano

wg mnie hp powinno zostać, jedna klasa ma łatwiej expić, druga jest lepsza w pvp. Zwój zmiany profesji tylko w is lub wcale, natomiast drop broni na 75 powinien być większy, bo w takim razie na co komu truta dopiero na 150 lvlu? :) do tej pory to większość graczy zrobi sobie bron do expa z bojowego.

Opublikowano

zwój zmiany skilli ?

chyba was pojeBao

na easy/4fun lub easy/pvp

mozna taki zwoj wstawic

ale nie na porządnym medium :)

w epikach do +6 nie trzeba ulepszaczy ?

58121063168705213211.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...