Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nathiss.pl

Pr0miLxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o wrzucenie SS'ów weryfikacyjnych , czas do jutro, 8 rano

A jeśli są to przepraszam, ale nie mogę dostrzec

@Dzięki

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodajcie jeszcze jakiś dungeon np. Wieża Wygnancow

Skąd można namotać wierzchowca ?

W Broniach 75 beda jakies dodatkowe wbił dodatkowe bony np. silny na potwory ?

Będzie 6/7 bon ?

58121063168705213211.png

Opublikowano

PS Poszukuje wideo mastera wszystkich chętnych zapraszam do pisania na gadu gadu :48234438

Zrób konkurs na gameplay/trailer :D

I chyba nie doczytałem, będzie prywatne dt?

Opublikowano

Dodajcie jeszcze jakiś dungeon np. Wieża Wygnancow

Skąd można namotać wierzchowca ?

W Broniach 75 beda jakies dodatkowe wbił dodatkowe bony np. silny na potwory ?

Będzie 6/7 bon ?

Wieża wygnańców jest u Nas pod inną nazwą i potworami ale działa na takiej samej zasadzie jak ww. Pisałem , że nie chce wszystkiego pokazywać ani dawać wszystkiego na start serwera. Dungeony bd dochodziły powiedzmy jeden tygodniowo ;)

Wierzchowce kostiumy jaki i fryzury można zdobyć ze szkatułek bossów na mapie 100+ jak i w item shopie.

Bronie 75 zostają standardowo

Nie bd 6/7 bonu.

Zrób konkurs na gameplay/trailer :D

I chyba nie doczytałem, będzie prywatne dt?

Konkurs na GamePlay będzie na starcie serwera.

Uważam , że prywatne dt jest zbędne ale na prośbę graczy mogę nad tym pomyśleć ;)

kiedy start serwa ;d

Jak wszystko pójdzie po mojej myśli start odbędzie się dnia 17 tj. sobota w godzinach wieczornych.

Opublikowano

Konkurs na GamePlay będzie na starcie serwera.

Uważam , że prywatne dt jest zbędne ale na prośbę graczy mogę nad tym pomyśleć ;)

Jeśli będzie dużo graczy online to prywatne DT się przyda. Jeszcze są wakacje także trudno będzie pójść na ripera bez pasożytów >.<

Opublikowano

noo dokładnie :)

UP ma racje :D

Są tylko 4 channele ,a bedzie około 400 graczy ( przykład ) to wychodzi 100 osób na jedno ch do DT :)

Lepiej wprowadzić to priv DT

Była już jakas beta ?

Serwer fajny i szkoda żeby przez bugi na starcie stracił urok :)

58121063168705213211.png

Opublikowano

Może zrobilibyście coś takiego żeby było można obstawiać wojne gildii.

Np. żeby w grze były SM'y ( coś takiego jak na xenox ) i jak jest jakas wojna gildii możemy obstawiać kto wygra i np. możemy dać 10 , 20 , 30 , 40 , 50 SM i jak wygra gildia ktora obstawilismy to dostajemy zwrot SM 2x :D

Ogólnie serwer fajny ale lepiej by było jakby te biało-złote zbroje były na koncu systemu ulepszen zbroi , a hwangi przed nią

zly pomysl

dzieki temu mozna miec po 1kkkkk SM

1robisz 2 gildie

1ogarnieta

2'noobkowata'

i caly czas przegrywasz ta noobkowata a SM ci leca

56096062140461666809.png

Opublikowano

Jeśli będzie dużo graczy online to prywatne DT się przyda. Jeszcze są wakacje także trudno będzie pójść na ripera bez pasożytów >.<

Przemyślimy to ale już po starcie , teraz nie mam głowy do takich rzeczy testerzy odkryli jeszcze perę błędów które muszę poprawić i ogólnie szkoda gadać ;P

noo dokładnie :)

UP ma racje :D

Są tylko 4 channele ,a bedzie około 400 graczy ( przykład ) to wychodzi 100 osób na jedno ch do DT :)

Lepiej wprowadzić to priv DT

Była już jakas beta ?

Serwer fajny i szkoda żeby przez bugi na starcie stracił urok :)

Zobacz co napisałem up ;)

Zamknięta beta już jest na Naszym serwerze ponad miesiąc i jak będą błędy to znaczy , że Nasi testerzy źle testowali ;)

zly pomysl

dzieki temu mozna miec po 1kkkkk SM

1robisz 2 gildie

1ogarnieta

2'noobkowata'

i caly czas przegrywasz ta noobkowata a SM ci leca

Racja i ogólnie proszę nie porównywać Naszego serwera do xenoxa ;)

system broni na 75 i szkaty ze strzalami sa takie same jak na Algori

Jako , iż uważam że ten system ma potencjał wprowadziliśmy go również na Nasz serwer.

o której godzinie startujecie ?

Już pisałem wyżej jak wszystko dobrze pójdzie dnia 17 tj sobota w godzinach wieczornych.

Opublikowano

w teamie jest ProBoszcz ?

strona serwera w takim stanie jak jest teraz będzie na oficjalu ? :)

będzie ranking postaci na stronie glownej ? ( ale nie w zakladce )

58121063168705213211.png

Opublikowano

serwer kosmiczny ! :)

na pewno bede tu grał

Hwangi na screenach wydają się takie jakieś inne :D

możesz zrobić SS hwanga i dać tu , pokazać jak wygląda ?

old school'owy system ulepszen zajebiscie.

Opublikowano

serwer kosmiczny ! :)

na pewno bede tu grał

Hwangi na screenach wydają się takie jakieś inne :D

możesz zrobić SS hwanga i dać tu , pokazać jak wygląda ?

old school'owy system ulepszen zajebiscie.

Cieszę , że się podoba a co do hwang wygląda jak wszędzie jego tekstura nie jest modyfikowana. System ulepszeń pod typowy old school

Opublikowano

Bronie na 75 mają zostać tylko u ripa a ten pomysł jest świetny z tymi wymianami szkat (to jest medium/easy) a nie server wyjebany dla bachorów co wszystko chcą mieć od tak

Opublikowano

Bronie na 75 mają zostać tylko u ripa a ten pomysł jest świetny z tymi wymianami szkat (to jest medium/easy) a nie server wyjebany dla bachorów co wszystko chcą mieć od tak

Po tej ankiecie bronie na 75 poziom można pozyskać z wymiany / szkatułki ripera / nowych szkatułek bossów na nowych mapach.

Opublikowano

Ale mam dla ciebie radę jeśli chcesz aby było dużo graczy bądz często na serverze i rób ox bo tylko tak server może się rozwinąć przez te wakacje zacząłem grę na 3 serverach wszystkie juz padły albo nikt na nich nie gra (więc róbcie dużo eventów ale zuo niepolecam bo to jedna wielka zbieranina ludzi którzy chca zabić boosy ale większość będzie dedać (przez bossy innych ludzi )

PS-Sorry za błędy mam 14 lat xD i to jest konto mojego brata

A co do servera nawet jest niezły chciałbym aby się wdrążył w świat metina a nie padł jak NP:Draconis ,,,, Castia

Opublikowano

Ale mam dla ciebie radę jeśli chcesz aby było dużo graczy bądz często na serverze i rób ox bo tylko tak server może się rozwinąć przez te wakacje zacząłem grę na 3 serverach wszystkie juz padły albo nikt na nich nie gra (więc róbcie dużo eventów ale zuo niepolecam bo to jedna wielka zbieranina ludzi którzy chca zabić boosy ale większość będzie dedać (przez bossy innych ludzi )

PS-Sorry za błędy mam 14 lat xD i to jest konto mojego brata

Nie tylko eventy przyciągają graczy , również pomocna administracja jak i aktualizacje :)

Mam już pewien pomysł na event który będziecie mogli odkryć jeżeli zaczniecie przygodę na serwerze :)

PS

Strona już skończona ;)

PSx2

69 post przypadek ? Nie sądzę ;P

Opublikowano

1. Skille na P dostaje się odrazu wszystkie na 5 lv'u czy wchodzi na P z 17 pkt'ów ?

2. Skąd wziasc nowe fryzurki i mają one jakies bony ?

3. Są jakieś bony ktore działają na all bossy ?

4. Według was na serwerze yangi beda potrzebny ? tzn. czy yang będzie miał jakąś wartość ?

5. Skąd będzie można wziasć wierzchowce ?

6. Beda autopoty ?

58121063168705213211.png

Opublikowano

1. Skille na P dostaje się odrazu wszystkie na 5 lv'u czy wchodzi na P z 17 pkt'ów ?

2. Skąd wziasc nowe fryzurki i mają one jakies bony ?

3. Są jakieś bony ktore działają na all bossy ?

4. Według was na serwerze yangi beda potrzebny ? tzn. czy yang będzie miał jakąś wartość ?

5. Skąd będzie można wziasć wierzchowce ?

6. Beda autopoty ?

Skille od razu na poziomie perfect od instruktorów.

Fryzury wierzchowce jak i kostiumy można zdobyć , ze szkatułek bossów na mapach 100+ i posiadają unikalne bonusy wierzchowce 10 potwory , kostiumy 5 śr / 5 um [zależy od kostiumu] , fryzury 10 ludzi.

Yangi mają swoją wartość i nie leci ich za dużo. Powiem tak na 2,5h gry można zdobyć 120kk.

Autopoty są w sklepie wraz z normalnymi miksturami;)

A misje ?

1.Dużo ich będzie??

2.Ciężko będzie sie je wykonywało?

3.Długo?

4.Co najważniejsze!!! WARTO?????

Co do misji na dziś jest tylko biolog którego wiadomo opłaca się robić ;) Jeżeli chcecie jakieś więcej misje możecie proponować ;) To Wam ma się dobrze grać.

Opublikowano

dajcie tak , zeby truty cieżko było dropnąc ze szkatułek . I usuńcie drop broni na 75lvl ze szkat bossów żeby tylko dropilo ze szkat umarłego rozpruwacza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...