Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PhoenixIIIOnline l Pve Server l 100 Cap - ZOBACZ!

Pyroo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Party 8/8 87-90 mają, czy jakoś tak, nie pamięam dokładnie (zresztą, who cares?), Nawet jesli to co za problem wbic do FW te 2-3 lvle na tych ratach i z tymi sosami ? Zresztą. Ogarnietę pt 8/8 mozę samo wygrać FW więc.

Zresztą, wszystko się okaże na FW o ile takie nastąpi, a wg. mnie nie nastąpi dziś więc,nie ma co gdybać. Pewnie zostawią do następnego FW i tyle.

Opublikowano

I MAcie mnie gdzie ja jestem kozak.

Kozak maślak.

GM powiedział że raczej pod wieczór ogarną start.

Poza tym...

» Fortress War Time: Saturday 18:00 GMT+2 - Server time

Także nawet jeśli nie będzie Wipe, to FW i tak nikt nie zdobędzie ^^ (dla nieogarów - Saturday - Sobota..)
Opublikowano

Kozak maślak.

GM powiedział że raczej pod wieczór ogarną start.

Poza tym...Także nawet jeśli nie będzie Wipe, to FW i tak nikt nie zdobędzie ^^ (dla nieogarów - Saturday - Sobota..)

Jak bd wipe to co z ludzmi którzy kupili silki?

Opublikowano

Jak bd wipe to co z ludzmi którzy kupili silki?

Logiczne, dostaną tyle ile kupili. Vote4Silk nie działało więc tylko i wyłącznie ludzie któzy kupowali silki mają je wiec. Z paypalla info, z paymentwalla info jest więc. Wszystko mają w bazie danych. Tylko zostanie zresetowana baza postaci a silki przywrócone.
Opublikowano

Już nie udawaj takiego mądrego.

W przeciwieństwie do Ciebie, nie musze udawać.

GM napisał że czeka tylko na jeden plik i mogą odpalać.

server is ready but 1 file missing, get it today

Opublikowano

Otwarcie o 20. Dalej nie wiadomo nic i Wipie. Mam nadizeje że go zrobią.

Otwarcie o 20? Wątpie żeby akasch wbił o tej godzinie ;]. Stawaim ze bedzie w nocy.

Opublikowano

Otwarcie o 20? Wątpie żeby akasch wbił o tej godzinie ;]. Stawaim ze bedzie w nocy.

Akasch juz przecież pisał na forum epvp. Wiec juz był online. To że go na skypie nie ma to nic nie znaczy :)... Ale odpisywał w temacie Velestii z tego co widziałem więc. Serwer jest rdy, więc chyba już ogarneli wszystko.

Oficjalne z FB:

Dear Players , We're going to open at 20:00 GMT+1 So hope u guys are rdy for it!

- We havent decide yet about the DB wipe(start from 0)

-Positive facts: bring new ppl , starting bugless etc...

-Negative facts: people who already was 70-95 will be angry because they have lost time playing that means a ragequit

**So leave ur comment because its a hard desition **

Opublikowano

Po starcie zaczynam tu gre. Robie wizzza szukam chętnych do pt moge ogarnac jaeszcze barda lub inna postac jak coś pisac Nick Elewator

NICK ELEWATORS

Opublikowano

wkurwie sie jak wipe będzie no ale cóż jak coś to wiz/cler - Reddox otwarcie ma być o 20 gtm+1 czyi na nasze o 19

Przy okazji znalazłem info na epvp że tytany usunęli. Mam nadzieje że nie zrobią z tego coś na podobe world of flames ...

Opublikowano

wkurwie sie jak wipe będzie no ale cóż jak coś to wiz/cler - Reddox otwarcie ma być o 20 gtm+1 czyi na nasze o 19

Nie, czyli na nasze o 20...
Opublikowano

też już mi sie z tym czasem letnim i zimowym pojebało ;D niedziela jest myśleć sie nie chce :) jak będzie to będzie xD ale z tego co pamiętam to latem gmt +2 a zimą gmt +1 ;p

Opublikowano

też już mi sie z tym czasem letnim i zimowym pojebało ;D niedziela jest myśleć sie nie chce :) jak będzie to będzie xD ale z tego co pamiętam to latem gmt +2 a zimą gmt +1 ;p

Z tego co wiem to po prostu w polsce jest GMT +1 i już. Nie ma znaczenia jak sie na to patrzy, ale wg tego: http://wwp.greenwichmeantime.com/time-MPCforum/europe/european-union/poland/ to masz racje. Aktualnie mamy GMT+2 wiec teoretycznie o 19 powinni otworzyć. Sam juz nie wiem.

Zresztą i tak mnie nie ma w domu w czasie otwarcie wiec jak wróce dopiero to bede gral, wiec licze ze juz po 20 będzie otwarty na 100% :)

[17:30:45] [GM]Apollo - Phoenix: 2h30min

Więc wg. GMa GMT +1 - 20:00 czyli tak jak ja myślałem.

Opublikowano

Kolejne info:

Okay, thx. How about wipe ? ^^

[17:37:03] [GM]Apollo - Phoenix: it will be

[17:37:11] [GM]Apollo - Phoenix: sadly but ye

Silki wszyscy dostaną ci co doładowywali konta, ale może to troche potrwać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...