Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PhoenixIIIOnline l Pve Server l 100 Cap - ZOBACZ!

Pyroo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start serwera jest o 20 czy 21 ? Bo jak się wejdzie na stronę to pisze że o 21 a jak się wejdzie w ten link przed stroną główną to pokazuje że za 5h czyli o 20

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten kto założy gildię niech poświęci początkowe godziny gry na rekrutację. To gwarantuje sporo ludzi na start. Slucent ile macie ludzi w pt na tą chwilę?

Opublikowano

17573930109889558493.png [Devastadores]

Jesteśmy ogarniętą ekipą grającą w Silkroad Online jest nas już sporo ale może być jeszcze więcej! Liczy się jakoś , a nie ilość. Nasz cel jest jeden - być wśród lepszych!

Chcesz i Ty zobaczyć jak się gra z nami? Pisz PM lub szukaj w grze pod nickiem Genuine

____________________________________________________________________________________________

Co do tego że jesteście ekipą grającą w Silkroad Online ,ale ze ogarnięto to nie bardzo (mam tu na myśli 1osobę) Więc jak już chcecie zapraszać do gildii to nie zaczynajcie od kłamstw... ^^

"Nasz cel jest jeden - być wśród lepszych!" - Bo gdy nie jesteś wsród lepszych to prosisz GM'a o lvl. :)

97235660679133830478.png

Opublikowano

Jesteśmy ogarniętą ekipą grającą w Silkroad Online jest nas już sporo ale może być jeszcze więcej! Liczy się jakoś , a nie ilość. Nasz cel jest jeden - być wśród lepszych!

Chcesz i Ty zobaczyć jak się gra z nami? Pisz PM lub szukaj w grze pod nickiem Genuine

____________________________________________________________________________________________

Co do tego że jesteście ekipą grającą w Silkroad Online ,ale ze ogarnięto to nie bardzo (mam tu na myśli 1osobę) Więc jak już chcecie zapraszać do gildii to nie zaczynajcie od kłamstw... ^^

"Nasz cel jest jeden - być wśród lepszych!" - Bo gdy nie jesteś wsród lepszych to prosisz GM'a o lvl. :)

Kogo masz na myśli?

Topic:

3,5h do open servera.

Opublikowano

Kogo masz na myśli?

Na pewno nie ciebie , i nie chce robić więcej niepotrzebnego spamu.

Topic:

Na Elite już 7stron , pewnie na start będzie więcej osób niż w tych poprzednich :D

97235660679133830478.png

Opublikowano

Co do tego że jesteście ekipą grającą w Silkroad Online ,ale ze ogarnięto to nie bardzo (mam tu na myśli 1osobę) Więc jak już chcecie zapraszać do gildii to nie zaczynajcie

od kłamstw... ^^

Wbij na Phoenix, sprawdzimy;) pozatym po 1 osobie z 20 stwierdasz poziom gildi? :)

@ Co do serwera - Start 21.00 (czasu Polskiego)

PLAY HARD & GO PRO!

GrizZzZlE

Opublikowano

Wbij na Phoenix, sprawdzimy;) pozatym po 1 osobie z 20 stwierdasz poziom gildi? :)

@ Co do serwera - Start 21.00 (czasu Polskiego)

Jak 21? "Start date: 2013-08-06 20:00 GMT +2"

Czas letni w polsce to gmt+2

Opublikowano

Przecież mają swój zegarek na stronie, który pokazuje że do startu 2h 45min=20 u nas

@mpc nawet czasu nie przestawiło czy mi się wydaje bo tu posta o 16:15 napisałem xD

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Ten kto założy gildię niech poświęci początkowe godziny gry na rekrutację. To gwarantuje sporo ludzi na start. Slucent ile macie ludzi w pt na tą chwilę?

No tak :) Wcześniej Croon prowadził guild na innych serwerach, ostatnio ja :) Czasu mam dużo bo jestem prawie cały czas przed kompem, rekrutacja to nie jest sprawa oczywista bo nie mamy x slotów tylko ograniczona 50-tka :)

Haha ja proszę o level? Śmieszny jesteś, skoro tak piszesz to znaczy że ze mną nie grałeś jeszcze :P ( Nigdy nie prosiłem GM'a o lvl , jedynie o to by mi go zwrócono jak i Raddox'owi który straciliśmy na biciu unikatów ponad 3h więc zalecam czytanie ze zrozumiem ) To że zamierzam być w topce to chyba normalne? . Nadal nie wiem o kogo chodzi, jeżeli coś masz to na PW zapraszam. Pozdrawiam :)

To co geniek nowy serwer ? tez wbije - Stawek

tak to nowy serwer , gramy tu Stawek :) jak coś to ts3 :)

True love survives all

Opublikowano

Open serwera będzie opóźniony, coś z ochrona ddosa robia, w sumie to normalne.. każdy serv ma jakieś opóźnienie -.-

Hello to everyone!
We're really sorry to inform you that we are having problems with the ddos protection company. We wont open the server for now till we know, you guys can play without troubles to improve the gameplay.
We wont give any exact date till we aren't 100% sure its fixed and it's working without any problems,because we care of you people we preffered to don't open the server having this kind of problem.
That doesn't mean that we Never open the server, it just mean that
the ddos company are having some issues that needs to get fixed. Of course
we will inform you immediatly if we have any new Informations or a date to open Phoenix Online III.
We also wanna add an IP Limit of 3-4 since we really read your suggestions to make that Server fair for every of each player. Please let us more Ideas or Suggestions at our Forum Page: http://www.phoenix-sro.com/forum .
We're sorry for that problem that came rapid before the opening of the server and still want to wish you guys a nice day&week.
~ Your Phoenix Online III Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...