Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PhoenixIIIOnline l Pve Server l 100 Cap - ZOBACZ!

Pyroo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dear
players , sv will be offline some days , untill we fix all the problems
+ we are going to get a new protection , hope you guys understand us ,
we preffer to keep the sv off instead of having crashes . When we are
done we'll announce it , we'll try to make something when sv is online
so you guys dont lose ur time. Thanks for your patience we rly
appreaciate it . ~ Phoenix III Team

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

piszesz tak bo silki kupiłeś xD

Nic Ci do tego, ze kupiłem silki, to już moja sprawa.

pyroo jaki masz nick na serwie?

Croon

Opublikowano

Ile jeszcze śmiesznych serwerów musi powstać żeby był jakiś porządny -,-

17573930109889558493.png [Devastadores]

PLAY HARD & GO PRO!

GrizZzZlE

Opublikowano

To, że kupują lepszą ochrone ddos i naprawiają bugi nie oznacza, ze serwer padnie. omfg.

Masz racje, tylko ze gdy naprawiają bugi to tworzą się inne, nie wiem, zobaczymy jak wstanie.

Ja moge od siebie powiedzieć tylko jedno, te wszystkie privy są chuja warte, szkoda wolnego czasu, nerwów i prądu. Nie wszystkie są chujowe bo sa takie na których da sie pograc (kiedys zszc a teraz to nie wiem) ze znajomymi, pogadac przy okazji na ts gdzie jest beka itp kazdy wie o co chodzi. Kiedyś jak były privy to bylo ich tylko kilka typu ZSZC gdzie online byl zajebisty (1500+) jak i grywalność i nie było żadnych problemów, a teraz niedojebane dzieci neo tworzą swoje serwery zapewniajac ze beda działąc plus do tego wieczne restarty serwera i GM którzy są wstanie komuś obciągnać jak puści donate za 50zł, a my jak debile poswiecamy czas na jakieś gówno.

Zobacze dzisiaj te World Of Flames o 18, jesli bedzie dobrze to zagram, jeśli znowu sie spierdoli to tylko umocni to moje słowa i reszta z was może się przekona że nie warto już napierdalać na privach tylko zając się czymś innym..

PLAY HARD & GO PRO!

GrizZzZlE

Opublikowano

Croon my i tak bedizmey grac co nie? z reszta naszego party i gildi która jest kozacka xD

ps. here SharpMind (twen jedyny chinol z pt) xD

SharpMind / Byczeq

Opublikowano

To, że kupują lepszą ochrone ddos i naprawiają bugi nie oznacza, ze serwer padnie. omfg.

Moim zdaniem takie rzeczy powinny być zrobione przed otwarciem serwera, ale to zależy w jakim stopniu ekipa jest profesjonalna. Im dłużej serwer jest offline, tym gorzej dla niego i niewykluczone, że serwer padnie. Jako przykład mogę dać Koveea'e, start -> masa ludzi -> ataki ddos, zmiana hostu, zakup anty ddos -> ponowne otwarcie(max. 50 osóB) -> R.I.P. Nie gram tutaj, więc moja opinia jest obiektywna, coraz ciężej w dzisiejszych czasach o ogarnięty zespół pracujący nad serwerem.

Opublikowano

Panowie musze was podgonić z levelem bo ja 78...

Na 50% postacie mogą zostać zresetowane :PP No ale oby nie bo szkoda naszych dziesięciu 90'tek ;D

Mi wydaję sie ze serwer bedzie jutro online, wszystkie znaki na to wskazują :D

PLAY HARD & GO PRO!

GrizZzZlE

Opublikowano

wiadomo coś na temat serwa kiedy będzie on bo chciałbym zagrać :>

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Podobno dziś ma wrócić. Mój znajomy pisał z GMem i mówił, że dziś. Ale o której to nie wiadomo.

Wątpie że dziś, dali by informacje na forum&stronie&fb ze zostanie dzis otwarty a takiej wiadomosci jeszcze nigdzie nie ma a mamy godzine 14;P

PLAY HARD & GO PRO!

GrizZzZlE

Opublikowano

Wątpie że dziś, dali by informacje na forum&stronie&fb ze zostanie dzis otwarty a takiej wiadomosci jeszcze nigdzie nie ma a mamy godzine 14;P

A po cholere dawac informacje? Po to by kolejny spam był i ludzie się denerwowali ? Bez sensu. A tak to otworza i będzię ok. Sam bym nie dawał to to by tylko ludzi denerwowało.
Opublikowano

A po cholere dawac informacje? Po to by kolejny spam był i ludzie się denerwowali ? Bez sensu. A tak to otworza i będzię ok. Sam bym nie dawał to to by tylko ludzi denerwowało.

Co racja to racja :)

Wlasnie strona jest open, postacie są dalej wiec raczej nie bedzie restartu:)

PLAY HARD & GO PRO!

GrizZzZlE

Opublikowano

Jakby dali info, ze dzisiaj open i by coś poszło "nie tak" to zaraz byłby spam jaki to jest fail server, nie wiem jak wy, ale ja zostaje tutaj. Stawiam, że jutro bd open... Trzeba coś z FW zrobić, ciekawe czy go przełożą na next week.

Opublikowano

Jakby dali info, ze dzisiaj open i by coś poszło "nie tak" to zaraz byłby spam jaki to jest fail server, nie wiem jak wy, ale ja zostaje tutaj. Stawiam, że jutro bd open... Trzeba coś z FW zrobić, ciekawe czy go przełożą na next week.

Jak będzie do poniedziałku open to będzie dobrze xD Pozdrawiam :)

True love survives all

Opublikowano

Gadałem z gm (jeden z tych głównych) maja problemy z plikami servera i ddos. -.- Dzisiaj nie bd na pewno open. Napisze do drugiego - zobaczymy co ten mi powie.

@ EDIT

Dobra, dowiedziałem się troche więcej, powiem tyle. Nie zaciekawie to wygląda. Non stop ktoś atakuje na server, i crashuje "some hackers using exploits." Nie potrafią sobie z tym poradzić, szukają pomocy u innych koderów, owner velestii chce 300$ za naprawę tego. Apollo pisał też, ze potrzebują jeszcze kilka dni. Także czekamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...