Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PhoenixIIIOnline l Pve Server l 100 Cap - ZOBACZ!

Pyroo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zjebane to wszystko...
otwierają w nocy... już 64 lvl.. nie ma równych szans.. jutro 80% wstanie to bedzie 80+...
druga sprawa gdzie kurwa na stronie jest download? nic nie pisza... zajebiście zrobiona strona.. jakiś jebany retard robił tą stronę..
jeżeli server jest tak niedopracowany jak strona oraz tak niezorganizowany jak Gmi... to ja dziękuję

@EDIT

chyba lepiej grać na pvp servie .. zawsze wypalają , i jest to lepsze rozwiązanie i szybszy 4fun niż monotonne wbijanie lvli.. tylko po to by za 3 dni stracić wszystko bo server Off..

@EDIT2

Server padł jest check 0/500 ;D pozdro

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Papa, tęsknić nie będziemy :)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Co jest do wuja?! Dostałem DC i teraz nie mogę wbić... w launcherze się nie pojawia start, a przez bota i clienta zawiesza sie podczas włączania i tak juz 20 minut.... o.O na servie ponad 100 osób online ,wiec dlaczego nie mogę wbić?! :( resetowałem komputer, robiłem reinstal i nic! ><' Pomocy!

Opublikowano

Mam nadzieję, że niedługo stanie na nogi, bo póki co kiepsko... Najpierw zostałem ob*ebany na 2 pandory (mimo, że nie celowo, ale jednak), teraz wbiłem 1 raz, dc, wbiłem drugi i po włączeniu devila znowu dc.... zaczyna mnie to drażnić... Oby to naprawili... :/

3 DC... super... ^^

Opublikowano

a ja mam taki problem ze zaloguje sie pogram 5min i za chwile taki jakby lag i stoje i dupa nic nie moge zrobic;/ i musze wylaczac gre ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...