Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PhoenixIIIOnline l Pve Server l 100 Cap - ZOBACZ!

Pyroo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gadałem z gm (jeden z tych głównych) maja problemy z plikami servera i ddos. -.- Dzisiaj nie bd na pewno open. Napisze do drugiego - zobaczymy co ten mi powie.

@ EDIT

Dobra, dowiedziałem się troche więcej, powiem tyle. Nie zaciekawie to wygląda. Non stop ktoś atakuje na server, i crashuje "some hackers using exploits." Nie potrafią sobie z tym poradzić, szukają pomocy u innych koderów, owner velestii chce 300$ za naprawę tego. Apollo pisał też, ze potrzebują jeszcze kilka dni. Także czekamy.

Wiem na czym polega ich problem jednak jest to sprawa na dłuższą metę dlatego sam sobie odpuściłem to jak dostałem wgląd na ich roota. Dokładnie mają problem z crashami sv no i gateway, cóż ale te 300$ za naprawę tego to jest przesada :P ale cóż konkurencja jest. Jeżeli ktoś zna się na tym i chce pomóc to pisać do ownera servera na skype : god34r

True love survives all

Opublikowano

dobra, wczoraj admin mi napisal, ze dzisiaj bd open. akasch ma to naprawić. Także pogramy dzisiaj.

@EDIT

Zapłacili mu 250 $ xD

Opublikowano

server juz ruszyl czy nie ? patrze na ranking i widze wysokie lvle juz...

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

no to podziekuje

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Gdy zamkneli serwer, pocisnąłem troche GM na facebooku, teraz odpisal mi i przeprowadzilem z nim luźną rozmowę.

Pisał ze juz są w fazie konczenia, 90% bledow maja poprawione a rzeczy zbędne usunięte, czekaja tylko na jakiegos typa który ma coś poprawić i gdy to sie stanie otwierają a potrwać może to 1h/3h/6h/12h.

Więc juz za niedługo napewno bedzie działać:)

Pozdro

17573930109889558493.png [Devastadores]

PLAY HARD & GO PRO!

GrizZzZlE

Opublikowano

Gdy zamkneli serwer, pocisnąłem troche GM na facebooku, teraz odpisal mi i przeprowadzilem z nim luźną rozmowę.

Pisał ze juz są w fazie konczenia, 90% bledow maja poprawione a rzeczy zbędne usunięte, czekaja tylko na jakiegos typa który ma coś poprawić i gdy to sie stanie otwierają a potrwać może to 1h/3h/6h/12h.

Więc juz za niedługo napewno bedzie działać :)

Pozdro

Czekaja na typa "akasch" bierze za to 250 $, gadałem dzisiaj z chernobylem (ten co ukradł pliki vsro, a teraz sprzedaje csro, rsro, sro-r, isro, nawet tanio hehe :DD) cherno za naprawe tego wezmie 150$.

Opublikowano

Taa czekają na codera z Velestii by naprawił im tego buga.. Teraz tylko to od niego zależy.

Ogólnei gm sie zastanwia nad Wipem. Tzn by wszystie chary zostąły usunięte, silki przywrócone temu kto donatowął i go od 1 lvla.. Imo to jest dobry pomysl bo i tak nawet jednego dnia serewer nie miał więc. Nic sie nikomu nie stanie, a sporo osób nie straci dni na premce / petach etc...

Opublikowano

Mi to obojętne cyz serwer ruszy z 1lvl czy od tych co juz kazdy ma z moim party człowieku to sie nadrobi...

Ps. pozdro dla kozaków z pt:D

Devastadores<3

SharpMind / Byczeq

Opublikowano

Taa czekają na codera z Velestii by naprawił im tego buga.. Teraz tylko to od niego zależy.

Ogólnei gm sie zastanwia nad Wipem. Tzn by wszystie chary zostąły usunięte, silki przywrócone temu kto donatowął i go od 1 lvla.. Imo to jest dobry pomysl bo i tak nawet jednego dnia serewer nie miał więc. Nic sie nikomu nie stanie, a sporo osób nie straci dni na premce / petach etc...

Nie będzie resetu, właśnie gadam z głównym gmem.

Opublikowano

Jak nie bedzie restartu to Git bo ostro expilismy wtedy w dzien wbilismy 90-tki Jak bedzie fw to easy nasz bo w samej naszej gildi jest z dziesięć 90-tek

Opublikowano

Jak nie bedzie restartu to Git bo ostro expilismy wtedy w dzien wbilismy 90-tki Jak bedzie fw to easy nasz bo w samej naszej gildi jest z dziesięć 90-tek

No nie iwem czy tak łatow wasze, u nas tez w gildii jest ponad 10 , 90tek ^^
Opublikowano

Ktoś ma może info o której startuje server?

Nikt nie ma, tyle co na fb:

Dear Players , Finally we have fixed the crashing issues , we are rdy to back online again ! Probably daytime it will be online , when everybody is online

Czyli ogólnei dziś będzie online kiedy wszyscy będa online.
Opublikowano

y Jak to możliwe Fear ze u was jest tez 10 dziewiedziesiatek jak jest tylko 15na całym serwie

pozdro:D

I u nas w gildi tj. Devastadores jest chinol który kradnie exp zawsze w party a on(ten chinol) ma taki kozak dmg ze fw bierze solo.

SharpMind / Byczeq

Opublikowano

y Jak to możliwe Fear ze u was jest tez 10 dziewiedziesiatek jak jest tylko 13na całym serwie

pozdro:D

z Czego 7 osób u nas to jest 90 +, i 2x 89.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...