Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PhoenixIIIOnline l Pve Server l 100 Cap - ZOBACZ!

Pyroo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pyroo ja dzis z wakacji wracam tu SharpMind załapie sie do party? jeszcze pod wieczór bym wszedl i robie wiz/clera tym razem nie chińczyka xD

SharpMind / Byczeq

Opublikowano

Opłaca się grać na serwie ?

Dużo gra osób ?

Jest jakaś normalna polska gildia ?

1. Tak

2. 100-150

3. Nie ma żadnej normalnej polskiej gildi :)

True love survives all

Opublikowano

Robicie jakieś pt? Powracam na priv servy i zamierzam tu namieszać :D szukam jakiś ogarniętych ludzi do party lub jakiejś porządnej i szanującej się gildii bez dzieciaków. Zapewne od jutra zacznę grę i zastanawiam się tylko nad buildem wiz czy warrior- zależnie od tego czy znajdzie się jakieś party chcące przyjąć doświadczonego gracza ( no już od 2005 siedzę w silku praktycznie bez przerw ). Jak coś pisać w temacie lub na PM...

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że ten serwer to jedna wielka lipa i tak już zostanie. Ile to oni razy tego nie naprawiali a i tak ciągle lagi i dc. Ja sobie na razie odpuszczę, dajcie znać jak uda, im się to naprawić. Szkoda nerwów.

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że ten serwer to jedna wielka lipa i tak już zostanie. Ile to oni razy tego nie naprawiali a i tak ciągle są lagi i dc. Ja sobie na razie odpuszczę, dajcie znać jak uda, im się to naprawić. Szkoda nerwów.

Aż raz naprawili. Po prostu ddosuja ich i tyle, co poradzisz ? Ja się na tym nie znam dlatego nie komentuje tego, ale fakt faktem staje sięto bardzo... denerwujace.
Opublikowano

Nie wiem o co beczycie z tym dc. Jadę dziś cały dzien i miałem raptem 1 dc. Niech lepiej zrobią coś z respawneem moobów i będzie git :) serwer zajebisty i w miarę ogarnięci ludzie... DESTINY PWN3D

Opublikowano

Ja podziękuje, ten serwer jest niestety nie warty świeczki. Drop sunów jest pojebany, i wg. mnie ten serwer jest stracony. Ale to tylko moje zdanie, checie, to grajcie tu, gl :)

Opublikowano

Dear Players , after reading all ur

comments , all ur suggestions , all ur

pms in skype , there are 3 solutions

now :

-Continue sv like that just decreasing

the rate to 1x. -Removing all the suns dropped untill

now .

-DB Wipe (start from 0) with exp, sp

rates x200 for 2-3days .

Ofc All donators gets their silks back

( We will do events to help you lvling ) ~ So help us deciding , since you are

the reason we open the server, if you

guys leave, theres no reason for

keeping the server on.

~ Thanks for ur patience , we

appreciate it ~ Phoenix III Team

77678022723864382104.png

Opublikowano

Nie mam już sił na ten jebnięty serwer...

Jeśli do jutra nic nie zrobią z tym jebanym DC, nie wrócę. ~ Manaphy

Dalej dcuje? To tylko pokazuję że nie ma sensu tutaj grać :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...