Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manessa.pl [Dedyk] [Easy]

Szaman Szejk

Manessa.pl  

837 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

2. 2. Czy masz ju? klienta naszego serwera ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No serwer naprawde git :)

Nowe mapki,nowe moby :)

Naprawde polecam ;)

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

• Odpowiedzi 594
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

400 osob ... pobiore se, a co tam, mam nadzieje ze warto :) Jaka klasa polecacie grac do pvp? Nie pisac komentarzy typu kazda klasa jest dobra, wystarczy umiec nia grac, bo mnie krew zaleje. ._.

Opublikowano

JAK ZACZĄĆ GRĘ

TO JEST ŁATKA NA KLIENTA INNEJ NIE MA !! KLIENT + TA ŁATKA I WSZYSTKO DZIAŁA !!

W dzisiejszej konserwacji poprawiono :
1. Drop bossy 110
2. Drop metiny
3. mapa metiny i Bug Postaci
4. Wszystkie postaci zostały przeniesione do m1
5. Poprawiono exp mapa 95 lvl
6. Dodano zwój zmiany profesji
7. Dodano cofki skili
8. Więcej grzechów nie pamiętam
Łatka :
dl1
https://mega.co.nz/#!NRhx1ZRS!TzlNAwJq0ZWQb6yMk7fu7BDNemVlIlz86HLye6EyDC4
dl2
http://www.multiupload.nl/IIR7ZV6HAP
dl3
http://manessa.pl/yyyyyyy/%a3atka06.08.2013.rar

Dodano: 06.08.13 05:58

wg88.png

Opublikowano

Moge zaproponowac Ci szamanie szejku zebys zorganizowal konkurs na najlepsza prezentacje serwa ;) napewno dzieki temu zyskacie troche ludzi jak sie tak beda filmiki na yt rozpowszechniac i jakies skromne nagrody w postaci sm dla wygranych :) nie wiem jak inaczej sciagnac tutaj ludzi bo 350 do 400 w dzien to tak srednio :D

Opublikowano

Powie mi ktos czemu nie ma nigdzie mozliwosci przypomienia kodu usuniecia postaci?

@edit

Chcialem rowniez zauwazyc ze miales dodac handel itemami z IS natomiast dzis kupilem lwa (30%exp) i nie da sie nim handlowac.

Opublikowano

Server jest Online? Bo na stronce pisze ze 0 graczy online... I nie wiem czy zasysac :D??

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

Server jest Online? Bo na stronce pisze ze 0 graczy online... I nie wiem czy zasysac :D??

To jest szczyt walić ataki w nocy nad ranem xD jakis gracz mnie obudził wstałem i ogarnołem serwer ^^

wg88.png

Opublikowano

To jest szczyt walić ataki w nocy nad ranem xD jakis gracz mnie obudził wstałem i ogarnołem serwer ^^

działa logowanie ? bo nie moge a pisze ze gracze są online

Na serwerach gram pod nickiem NoVy :)

Metin2.PL 25 Syriusz 57 lvl off/on

Opublikowano

Zamierza ktoś zrobić launchera?? Nie liczę na te łatki z downloada bo jest tam aby Pack, a chciał bym pograć.

Można podesłać na PW lub pod tematem.

Daje like i 5

Proszę o jak najszybszy upload.

Daj to co uważasz :)

Opublikowano

niedziala kiedy ogarniesz serw ? jest caly czas zostaniesz polaczony .. ?? a zajefajnie dropa SM co wy walicie .. serw musi zarabiac a dobrze ze sie da jakos bez placenia zdobyc z IS itemki... ja juz narobilem w 2h dropu okolo 100 sm okolo .. hahhahahaha 72h ? tak ? tak ? dobre

Polecam bardzo serwer kazdemu zajefajny serw easy na takiego czekalem gramy od wczoraj z kolega 4h napisane ze gralem i juz mam okolo 700kk na dropku :) nwm dokladnie bo niedziala

+ wydalem na kd i tp z 300 wiec 1kkk z dropa mam juz ... wiec z sm nie trudno

ale bardzo zapraszam na serwer !

Opublikowano

ja w około 1h wbiłem coś ponad 300 sm więc da sie ;>

Ja wbiłem 200 SM w 1h :) i kupiłem sobie Lwa 30% więcej expa chodź do końca nie wiem czy daje naprawdę 30% bo prawie tego nie odczuwam

Opublikowano

no raczej chyba dzisiaj nie pogramy admin pojechał na ślub a sponsor chuj wie co robi więc raczej szanse małe

no raczej chyba dzisiaj nie pogramy admin pojechał na ślub a sponsor chuj wie co robi więc raczej szanse małe

skąd ty masz takie info ?

Opublikowano

skąd ty masz takie info ?

W grze GM mówił, że jedzie na ślub, więc lepiej żeby logowanie nie padła. A tu jednak padło i pewnie dopiero jak wróci to naprawi.

Opublikowano

Tak to prawda amin serwera BaoBao pojechał na ślub i dzisiaj go nie ma i logowanie padło a nikt nie może tego naprawić ... nawet jak by wrócił to gdzieś o północy :( jutro może serwer będzie ON :). Bez obaw serwer nie padł tylko głupie logowanie padło wszystko będzie naprawione i będziecie już jutro spokojnie grać :).

ddz8gi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...