Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manessa.pl [Dedyk] [Easy]

Szaman Szejk

Manessa.pl  

837 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

2. 2. Czy masz ju? klienta naszego serwera ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprawiłem linki w zakładce Pobierz gre konto chyba się samo aktywuje na Forum ^^

zapraszamy graczy na serwer bo jest mało ;/ ale powoli się zwiększa :)

Poprawiłem linki w zakładce Pobierz gre konto chyba się samo aktywuje na Forum ^^

zapraszamy graczy na serwer bo jest mało ;/ ale powoli się zwiększa :)

350 dla cb to mało ? Nie jeden server chciałby tyle mieć :)

qolJA1e.png

• Odpowiedzi 594
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

350 dla cb to mało ? Nie jeden server chciałby tyle mieć :)

ja tak zrobie że załatwie wam tu jeszcze z kolejne 350 graczy bo kiepsko z wojnami bd ^^

wg88.png

Opublikowano

Wgl wiecie co mogli byscie dodac chociaz? Podstawowe fryzury u handlarza bez zadnych bonow zwykle fryzury tak wgl az dziw ze ich nie ma O,o.

@edit

mam rowniez 2 uwage, dlaczego nie mozna postaci skasowac???

Opublikowano

Wgl wiecie co mogli byscie dodac chociaz? Podstawowe fryzury u handlarza bez zadnych bonow zwykle fryzury tak wgl az dziw ze ich nie ma O,o.

Popieram, ja bym proponowała oprócz fryzur zwykłych dodać marmury poli i zwykłego konia, irytują mnie troche te dziki, wydaje mi się, że są wolniejsze od konia.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Popieram, ja bym proponowała oprócz fryzur zwykłych dodać marmury poli i zwykłego konia, irytują mnie troche te dziki, wydaje mi się, że są wolniejsze od konia.

Fryzurki zwykłe mhymm zobaczę

marym 100% nie po co jak bossy idą w 20 sec

koń zwykły odpada bo są pety na systemie konnym a 1 dzik dajecie sobie tam gdzie poty i kilkasz 3 wchodzisz klikasz drugi raz 3 i schodzisz tak można zrobić :) i nie są wolniejsze ...

wg88.png

Opublikowano

Fryzurki zwykłe mhymm zobaczę

marym 100% nie po co jak bossy idą w 20 sec

koń zwykły odpada bo są pety na systemie konnym a 1 dzik dajecie sobie tam gdzie poty i kilkasz 3 wchodzisz klikasz drugi raz 3 i schodzisz tak można zrobić :) i nie są wolniejsze ...

Na konia szybciej się wchodzi i schodzi a z tego dzika zawsze mam małego laga.

Opublikowano

Na konia szybciej się wchodzi i schodzi a z tego dzika zawsze mam małego laga.

Na dziku też się szybko wchodzi i schodzi po prostu klikasz ctrl + G ! - Mówiąc o tym czarnym co daje na potwory bo na tym zwykłym takie coś nie działa :)

ddz8gi.png

Opublikowano

Czemu serwer off?

50442140989713903247.png

Opublikowano

Czemu serwer off?

to jest dobra zagadka

Mam pytanie co do podnoszenia dropu na serwie, mniej wiecje widuje ludzi z jednej gildi (nie wymienie nazwy) ktory podnasza drop z bossa duchow drzew zaledwnie w 3/4 sekundy podczas gdy ja sie mecze o wiele dluzej podnaszac to? to hacki czy jakis sposob czy co?

Prosze o odpowiedz

Opublikowano

Po raz kolejna osoba podjęła się próby atakowania naszych maszyn nie mam aktualnie dostępu do Maszyny ani 1 ani 2 sponsor i serwerownia już jest powiadomiony powinni dzis ogarnąć dodatkowe zabezpieczenia a jutro składam sprawę na policję tak jak z atakami na starcie idąc normalnie nic nie zdziałacie ale mając w rodzinie policjanta i to jeszcze od przestępstw w internecie to już można coś załatwić :)

ps. niedługo i ja bd oryginalny windows ;P to i zgłaszał bd ataki na siebie :) lekko nie bd :)

wg88.png

Opublikowano

Po raz kolejna osoba podjęła się próby atakowania naszych maszyn nie mam aktualnie dostępu do Maszyny ani 1 ani 2 sponsor i serwerownia już jest powiadomiony powinni dzis ogarnąć dodatkowe zabezpieczenia a jutro składam sprawę na policję tak jak z atakami na starcie idąc normalnie nic nie zdziałacie ale mając w rodzinie policjanta i to jeszcze od przestępstw w internecie to już można coś załatwić :)

ps. niedługo i ja bd oryginalny windows ;P to i zgłaszał bd ataki na siebie :) lekko nie bd :)

nie żeby coś, ale Ci Cycu powiem, że jeśli chodzi o DDosy na serwer dużo nie zdziałasz ;3 ew. mogą się jeszcze do Ciebie doje*ać, że masz kradzione pliki, nielegalny serwer etc etc. musisz mieć wykupioną licencje od Ymir'u która tak jakby pozwala Ci na posiadanie swojego serwera. Praktycznie wszystkie serwery jeśli chodzi o metina są nielegalne, bo nie mają tej licencji. Z tego co mi wiadomo to podobno Pandora ją ma w Polsce tylko.

Opublikowano

a teraz ja Ci powiem licenja Ymir została uznana jako ogólno dostępna do plików z roku 2010 jako free

ale co mnie serwer gry mamy autorską stronę ? tak czy nie ? ja to zgłoszę a serwer zobacze jak własnie z tą licką jest co do spac czy nie sam nie wiem czekam na odp serwerowni ;/ myśle że mozna dziś iść spać

wg88.png

Opublikowano

kurwa zadzwonił bym teraz do marcinka ale nie bd go budził bo zgłoszenie nic nie da a jutro wpadnie do mnie to na kawkę siądziemy ;P i sobie pogadamy na temat kilku osób :) co walą ddos i na inne serwery nie ważne gdzie i na co ważne że z swojego komputera wysyłają żądanie do bot neta czy dedyka :) no pozdrowionka. :) Słyszałem że teraz są prace społeczne za takie przestępstwa to tam teraz ddos a za miesiąc 2 wam ulice za darmo pozamiata :)

wg88.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...