Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manessa.pl [Dedyk] [Easy]

Szaman Szejk

Manessa.pl  

837 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

2. 2. Czy masz ju? klienta naszego serwera ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i co była nocna aktualizacja ludzie powbijali już max, lv a ja nadal kurwa mam błąd połączenia z serwerem mimo ze mam te nowa jebaną łatkę. Forum serwera nie działa, zero info na stronie co robić, a Ga nie zagląda do tego tematu. Po prostu gratuluje profesjonalizmu.

2sbu2dv.png

• Odpowiedzi 594
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wyskakuje bardzo czesto blad ale za ktoryms razem normalnie da sie zalogowac

I co Ci to da że za 20x Ci zaloguje postać skoro prawie przy każdej teleportacji wywala :)

Opublikowano

Ciekawe kiedy GM się zorientuje, że na serwerze 80% graczy to sury bm. Inne klasy niestety powoli zanikają, co świadczy, że balans postaci jest niesety nierówny. Warto, żeby się temu przyjrzał, a nie zajmował się dodawaniem 180 lvl, za którym nie idzie żadno nowe eq czy katakumb, które pewnie będą po to, żeby pójść na spacer.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Serwer ogólnie fajny, expi się łatwo, pd i uleki dropią w wystarczających ilościach, chociaż trzeba się trochę tego nadropić i pamiętaj koniecznie zrób sure bm jak większość :D

2mzof5.jpg
Opublikowano

Mam pytanie, sciagne clienta, ktory jest w prezentacji i co jeszcze mam sciagnac zeby serwer dzialal? Dajcie wszystkie latki itp, bo widze jest ich troche

Opublikowano

Mam pytanie, sciagne clienta, ktory jest w prezentacji i co jeszcze mam sciagnac zeby serwer dzialal? Dajcie wszystkie latki itp, bo widze jest ich troche

Podłączam się, mam jedną łatkę co była w download lecz nadal jest błąd z połączeniem.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Dajcie kurwa te pierdolone łatki w jednym poście i go kurwa aktualizujcie, bo ja nie bede teraz 30 stron gnoju przerzucal, zeby znalezc te jebane 20 łatek, omg -,-

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć czy do tej broni, która dropi z matki maliny da się wbić 2x luda? A jeśli tak to jaki jest sens robienie broni z 65lv.

Opublikowano

znowu logowanie padło :[ jak tego nie naprawią to serwer zacznie tracić graczy już od 15minut nie mogę się zalogowac :/

Jeśli Pomogłem Daj Plusika ;)

Opublikowano

6/7b klasy? Nie zagram tyle odemnie nie mam zamiaru sie meczyc nad 7 b 5 to juz wystarczajaco duzo

nie umiesz czytać? 6/7 wchodzi tylko takie jakie napisał GM inaczej się nie da wbic :D

Jeśli Pomogłem Daj Plusika ;)

Opublikowano

DMG u helera musi być podkręcone. Te bajki mchu i paproci o wyrównanym dmg. Jak bije 24k z krytem przy 60k+ innych postaci to samo się Mpc otwiera w poszukiwaniu nowego serwera.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Up święta prawda, że postacie sury i mentala maja zabyt duże dmg skilli, zdarza się, że krytyk sięga 3x tyle co krytyk szamana. Żalenie się i tak nic nie da, dmg nikt nie zmniejszy, bo przecież odejdzie więcej niz połowę serwera, którego tworzą same sury bm i mentale. /A do tego bugowanie petów.

2mzof5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...